Lista asteptare masina -2007-
Pt andrei0241. REMONT=Perioada de reparatie generala, timp in care nu se produce nici o masina. Din cate stiu la fiecare producator de masini este o luna, in general de vara, in care fabrica este in verificari. Nu ma asteptam ca si fabrica Kia sa se inchida acum cand nici macar nu are un an de lucru continuu.
In principiu ai dreptate. Dar pur si simplu ei nu transmit comenzile decat la sfarsitul lunii si o luna pur si simplu stai degeaba. Timpul curge din momentul in care ei lanseaza comanda. Un lucru interesant este ca ei iau in consideratie comanda in momentul in care le intra avansul in cont. La mine, cei de la Klado au fost draguti pentru ca au pus ei banii pentru avans fiindca au vazut ca platisem prin OP catre finantator avansul si era o chestiune de zile pana sa le intre banii in cont. Astfel chiar daca am facut comanda pe 25.08 au luat-o in considerare si nu m-au amant o luna.florin001 wrote:Ma uit peste acest forum si ma apuca groaza cat dureaza livrarea, eu am fost azi la dealerul de pe Bdul Cantemir si mi-a spus ca daca fac comanda zilele astea imi livreaza masina in decembrie. Asa ceva mi se pare absolut INCREDIBIL,
Si eu fac parte din "grupul iunie" si ma incearca acelasi sentiment de disperare amestecata cu dezamagire...
Va rog frumos, poate cineva sa imi trimita faimoasa lista cu seriile?
chitza_green@yahoo.co.uk
Multumesc mult!

chitza_green@yahoo.co.uk
Multumesc mult!
-
- Auto:
ati comandat masina in iunie si nu ati fost anuntati nici macar de serie?
mai sa fie!...
am impresia ca imi calcati pe urme....am vrut sa-mi retrag banii...2 luni cel putin pt. recuperare,e-mail-uri,nervi,injuraturi,cuvinte semi-grele,trimiteri,poante subtiri,incercare mita=una suta euro,cuvinte din ce in ce mai grele,nervi...iar mita,cautat dictionar romano -coreean,mers la biserica..manele...
cumparat huse(deschizatura laterala,fermoar bancheta spate,calitate ..indoielnica=pierdut timp concediu,150 ron-metro)covorase-selgros,pachet legislativ,taclale specific "casco" cu asiguratorul(am fost surprins de cite stiu-"senchiu" clubkia)
"e grele" cu masina asta...e 30 aug...."inca o zi "
...
daca steaua a ajuns in grupe...vine si masina!!

mai sa fie!...

am impresia ca imi calcati pe urme....am vrut sa-mi retrag banii...2 luni cel putin pt. recuperare,e-mail-uri,nervi,injuraturi,cuvinte semi-grele,trimiteri,poante subtiri,incercare mita=una suta euro,cuvinte din ce in ce mai grele,nervi...iar mita,cautat dictionar romano -coreean,mers la biserica..manele...
cumparat huse(deschizatura laterala,fermoar bancheta spate,calitate ..indoielnica=pierdut timp concediu,150 ron-metro)covorase-selgros,pachet legislativ,taclale specific "casco" cu asiguratorul(am fost surprins de cite stiu-"senchiu" clubkia)
"e grele" cu masina asta...e 30 aug...."inca o zi "

daca steaua a ajuns in grupe...vine si masina!!

Sageata Albastra-BC18GBA
Kia Cee'd 1.4 GSL LX Best Mars Red, rezervare pe 13 iulie la MitMotors.
Si eu am ales varianta de baza pentru ca mi s-a spus ca vine repede, intr-o luna jumatate, posibil chiar si intr-o luna de la centralizare. O luna de la centralizare tocmai a trecut si inca nu am seria de sasiu. Si ce citesc aici pe forum nu prea ma linisteste...
Si eu am ales varianta de baza pentru ca mi s-a spus ca vine repede, intr-o luna jumatate, posibil chiar si intr-o luna de la centralizare. O luna de la centralizare tocmai a trecut si inca nu am seria de sasiu. Si ce citesc aici pe forum nu prea ma linisteste...
-
- 3/E
- Auto:
andrei nu descuraja baiatu'...
catalin poti sa ceri cat vrei sau ce vrei. dar nu stiu ce o sa primesti...

catalin poti sa ceri cat vrei sau ce vrei. dar nu stiu ce o sa primesti...

Cee'd 1.4 GSL LX MT Machine Silver ."Ltd. Edition"
Jurnal de bord: http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?t=316
ODO 75000km
--------------------------
FOLOSESTE "SEARCH" INAINTE SA POSTEZI
POSTEAZA IN SECTIUNEA CORECTA
RESPECTA MEMBRII ACESTUI FORUM
Jurnal de bord: http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?t=316
ODO 75000km

FOLOSESTE "SEARCH" INAINTE SA POSTEZI