Doar de curiozitate, tu ai facut comanda in ianuarie anul trecut? Ai mai discutat cu dealer-ul?
Intreb pt ca ma gandeam la un upgrade, dar daca dureaza un an livrarea nu e prea ok

Doar de curiozitate, tu ai facut comanda in ianuarie anul trecut? Ai mai discutat cu dealer-ul?
Wow, ce situatie nasoala. Sper sa primesti masina cat mai repede.FulgaCA23 wrote: ↑11 Jan 2023, 12:58 Da, am facut comanda in Ianuarie anul trecut, s-au anulat toate comenzile prin Mai-Iunie, s-au refacut contractele cu aprox 2 K peste ce comandasem initial. Promisiune de prioritizare a comenzilor vechi din partea dealer-ului si pare ca pana acum s-a respectat, in sensul ca cei cu comenzi din Noiembrie-Decembrie 2021 sau chiar mai vechi au inceput sa le primeasca. Practic la partea de comenzi la GT-uri sunt in urma cu 1 an de zile la capitolul livrare..
Din ce stiu de pe grupuri au fost livrate 4 Ceed GT-uri (2 albastre, 1 noul verde care e si pe Sportage, 1 negru), 1 Proceed GT verdele nou si un XCeed GT Line verdele crud. In principal toate anulate si refacuta comanda si parca majoritate, daca nu toti cu comanda initiala din 2021 (Octombrie-Decembrie), dar parca a fost si cineva cu comanda din Martie 2022, dar nu bag mana in foc. Ma gandesc ca mie poate imi intarzie si din cauza ca am optat pentru trapa, fiindca din ce am vazut din cele comandate nu aveau trapa si posibil si luna in care am dat comanda - Ianuarie 2022, iar celelalte fiind cu comanda mai veche din 2021.
Si eu sper. Sunt la al doilea rand de tichete rabla, deoarece primele expirasera si mi-a cerut dealerul CAF-urile sa reinnoiasca tichetele. Dasta intrebam si eu cine mai e cu comanda cu luna Ianuarie, Februarie, Martie 2022 si cu specificatii asemanatoare, daca a mai primit vreo informatie.AIVV wrote: ↑13 Jan 2023, 12:00Wow, ce situatie nasoala. Sper sa primesti masina cat mai repede.FulgaCA23 wrote: ↑11 Jan 2023, 12:58 Da, am facut comanda in Ianuarie anul trecut, s-au anulat toate comenzile prin Mai-Iunie, s-au refacut contractele cu aprox 2 K peste ce comandasem initial. Promisiune de prioritizare a comenzilor vechi din partea dealer-ului si pare ca pana acum s-a respectat, in sensul ca cei cu comenzi din Noiembrie-Decembrie 2021 sau chiar mai vechi au inceput sa le primeasca. Practic la partea de comenzi la GT-uri sunt in urma cu 1 an de zile la capitolul livrare..
Momentan eu inca astept GT-ul
Pai avem un grup cu Comenzi Anulate 7DCT pe whatsapp si acolo practic am aflat ca s-au livrat 5 GT-uri cu data de comanda Noiembrie 2021 - Ianuarie 2022 inclusiv. Oarecum s-au livrat in ordinea comenzii initiale. Lucru confirmat cu dealer-ul meu care si el spune ca va urma sa vina si la mine, avand in vedere ordinea in care s-au livrat pana acum. Regula reinnoirii contractelor a fost ca se vor prioritiza comenzile vechi, deci pana acum din cate am aflat s-a respectat asta. Ar fi de ajutor daca ar fi mai multi activi si ar spune ce data de comanda initiala au si daca a fost sau nu livrata masina.