adimot - Da, am pe stoc tavite si pentru Touran (147 ron) si pentru Logan MCV 5 locuri (135 ron - reducere pentru Dacia).
Fiind doua pe colet, mai ai inca 8 ron reducere, dar doar la Touran, pentru ca la Logan am redus din start pretul. Transportul e gratuit prin curier rapid.
Covorase de cauciuc pentru cele doua nu doresti? (115 Touran , 118 ron MCV 5 locuri) Ai poze mai sus pe topic si pe http://www.flickr.com/photos/25835939@N02
sik81 - Am primit PM-ul tau si am incercat de 5 (cinci!!!) ori sa-ti raspund, pana am vazut ca tolomacu' ca e un mesaj mic, sus pe pagina, care-mi spunea ca mesajul nu poate fi trimis pentru ca destinatarul si-a dezactivat primirea de PM-uri...

Prin urmare, dupa lupte seculare, iti raspund aici: pentru ce masina doresti covorase? Preturile sunt intre 115-135 ron. Pt.Ceed sunt 115, de exemplu. Daca doresti, te rog suna-ma sau da-mi PM cu datele de livrare / facturare si un nr. de tel. Am inteles ca iti rezolvi singur transportul: te rog sa-mi spui cum facem, atunci.
Ca si rugaminte generala: va rog mult, dati-mi PM doar daca sunt date confidentiale, informatii private. In rest, va rog folositi topic-ul. Multumesc!
Weekend placut!
Mircea