Am doar 350 km la bord si am patit-o. Cred ca am stabilit un nou record intre posesorii de ceed. Primul a fost ca mi-am ridicat-o in 19 zile.
Pe scurt, la doua zile dupa ce am adus-o, lovita in parcare. Pagube: aripa dreapta usor infundata (vreo 2-3 cm), nu foarte adanci sau foarte vizibile, o zgarietura lunga superficiala pe portiere, aripa spate usor creponata si zgariata, masca de la oglinda retrovizoare lipsa.
Mi-am scos constatarea de la politie, insa am asteptat ca o fraiera sa treaca week-end-ul, si descopar ca exista si un termen in care tb sa te prezinti la casco....Lipsa de experienta
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
In plus, chiar daca am constatarea de la politie, trebuie sa astept cartea de identitate a masinii, ce mi-a fost trimisa postal, ca sa ma pot prezenta la casco.
Inspectoarea casco Vaslui a zis ca nu e nici o problema daca am depasit termenul in care trebuia sa ne prezentam la ei pt despagubiri

Teoretic, am timp macar sa o vopsesc repede, daca o duc in service tot in Vaslui? Oglinda aia daca trebuie inlocuita cu totul, sper sa nu, poate o fac in Bucuresti. Cam in cat timp soseste o oglinda? Are cineva vreo idee?