[INFO] Kia cee'd, pro cee'd, cee'd sw in mass-media
Re: Drive Test Automarket
http://www.automarket.ro/drive-test/-16962.html loooooooooool
http://www.automarket.ro/drive-test/-16932.html
http://www.automarket.ro/drive-test/-16932.html
Kia Cee'd 1.4 Best, Pearl Black (2 oct 2007) 206.000KM -> vandut
Kia Sportage 2.0CRDI Style 136cp 4x2 (7 oct 2016) 75.000KM +
Kia Ceed 1.4TGDI 7DCT GTLine(7 feb 2020) 4000KM +
Cee'd are un sistem de navigatie destul de slab si vechi.LeCCa wrote:sistem de navigatie are si ceed, la fel si piele full. iar ceed iti ofera chestiile astea de la un pret mult mai mic. desigur, ii lipsesc niste chestii, depinde de tine daca iti vei folosi la dotari aftermarket cei 2,3000 de euro ramasi in mana , in comparatie cu alte marci consacrate.
ma refeream la luminile de interior, albastre si rosii
Nu are mai multe facilitati din ce are RT (hard ca sa poti asculta si muzica in timp ce ai CD-ul cu navigatie, cititor de carduri, asistenta prin GPS, etc)
Nici nu stiu sincer daca Cee'd are navigatie color, am vazut doar monocroma.
Iar piele full iti zic sigur ca Cee'd nu are (full inseamna scaune + bord + usi)
Kia Cee'd 1.4 best
Ce compacta non-premium are "RT (hard ca sa poti asculta si muzica in timp ce ai CD-ul cu navigatie, cititor de carduri, asistenta prin GPS, etc)"? Exista oricum head-unituri aftermarket care fac asta destul de bine.
Si de ce ai vrea piele pe bord? Mahon inteleg, dar piele?
Si de ce ai vrea piele pe bord? Mahon inteleg, dar piele?
Kia Cee'd 1.4 LX Best, Kompass Blue ODO: 135.000km+
Assumption is the mother of all fuckups
Assumption is the mother of all fuckups
bumblebee, ce vrei tu de fapt sa zici?
Era un post mai sus in care s-a punctat cat se poate de clar si de ce nu are momentan - scris de misuspita
Orice firma auto are tehnologia necesara sa faca o masina cu dotarile astea, dar ideea este sa faci un pachet cat mai competitiv. Nu poti tu, Kia, sa faci dintr-o data o compacta supertehnologizata de 25000E ca nu o sa ti-o cumpere nimeni. In momentul de fata atat e Ceed-ul, pt viitor poti sa te gandesti cum ar sta motoarele astea pe ceed 2:
http://www.automarket.ro/stiri/conceptu ... 18304.html
http://www.promotor.ro/noutati-auto-mas ... al-3945528
Ca si info - exista un sitem de navigatie color clarion ca optional pt ceed pe kia.de
Era un post mai sus in care s-a punctat cat se poate de clar si de ce nu are momentan - scris de misuspita
Orice firma auto are tehnologia necesara sa faca o masina cu dotarile astea, dar ideea este sa faci un pachet cat mai competitiv. Nu poti tu, Kia, sa faci dintr-o data o compacta supertehnologizata de 25000E ca nu o sa ti-o cumpere nimeni. In momentul de fata atat e Ceed-ul, pt viitor poti sa te gandesti cum ar sta motoarele astea pe ceed 2:
http://www.automarket.ro/stiri/conceptu ... 18304.html
http://www.promotor.ro/noutati-auto-mas ... al-3945528
Ca si info - exista un sitem de navigatie color clarion ca optional pt ceed pe kia.de
Kia Cee'd 1.4 Best, Pearl Black (2 oct 2007) 206.000KM -> vandut
Eu nu pot decat sa admir reusita astora de la KIA sa scoata o masina NOUA (nu la a x-spea generatie) care se poate bate cu atatea modele consacrate.
Una e sa dezvolti ANI intregi o platforma, sa scoti nu stiu cate modele, sa inveti, sa imbunatatesti, etc, si alta e sa vii pe piata cu un model cu adevarat NOU.
Bube, hibe? are cateva, nu contest. Expresia consacrata e "Bolile copilariei". Insa are si destule calitati, va spun sincer ca eu abia astept modelul urmator. SAU ceva Forte, vine in europa oare?..
Una e sa dezvolti ANI intregi o platforma, sa scoti nu stiu cate modele, sa inveti, sa imbunatatesti, etc, si alta e sa vii pe piata cu un model cu adevarat NOU.
Bube, hibe? are cateva, nu contest. Expresia consacrata e "Bolile copilariei". Insa are si destule calitati, va spun sincer ca eu abia astept modelul urmator. SAU ceva Forte, vine in europa oare?..
Cee'd 1.4 Best, Piston Gray, codename BISISICA, ODO: >74 000 KM din 2.04.2008
clic aici sa vezi ce-am mai pozat
clic aici sa vezi ce-am mai pozat
Explicam de ce Cee'd a primit doar nota 4 la tehnologie, de aici a inceput discutia, nu?bumblebee, ce vrei tu de fapt sa zici?
Unii erau foarte contrariati.
Ala este un sistem aftermarket, deci se poate pune pe multe alte masini cu spatiu 2DIN, nu-i ceva specific Cee'd.Ca si info - exista un sitem de navigatie color clarion ca optional pt ceed pe kia.de
Kia Cee'd 1.4 best
E un fel de optional aftermarket.
Sistemul ala nu e facut special pentru Cee'd, se gaseste si pe siteul Clarion.
Oricum, Automarket e o chestie relativ nou aparuta, au si ei destule scapari.
Mie imi plac, oricum.
Sistemul ala nu e facut special pentru Cee'd, se gaseste si pe siteul Clarion.
Oricum, Automarket e o chestie relativ nou aparuta, au si ei destule scapari.
Mie imi plac, oricum.
Kia Cee'd 1.4 best
-
- Auto:
Iata cine scrie acest minunat test: http://www.automarket.ro/blog/toma/
Un anume toma, care are pe fundal un BMW de 100 de ani (dar probabil are 2 sau chiar 4 tevi de esapament in spate si toba zgomotoasa) pe care e cocotata o pitipoanca.
Se vede imediat ce om de calitate este si ce pareri deja formate are despre industria auto.
A venit direct din spatele blocului sa-si dea cu pareare despre masini.
Un anume toma, care are pe fundal un BMW de 100 de ani (dar probabil are 2 sau chiar 4 tevi de esapament in spate si toba zgomotoasa) pe care e cocotata o pitipoanca.
Se vede imediat ce om de calitate este si ce pareri deja formate are despre industria auto.
A venit direct din spatele blocului sa-si dea cu pareare despre masini.
-
- Auto:
Atunci de ce v-ati luat KIA Cee'd de 0 ani daca va place un BMW de 30 de ani ???
Au devenit deranjanti in trafic cocalarii care circula in BMW-uri din astea coaja, impopotonate cu tot felul de briz-brizuri, cu sepci pe cap (si nimic in cap), care au un tupeu fantastic pentru ca de multe ori sunt membrii ai diverselor gasti de cartier.
Nu vreau sa ofensez pe nimeni, e doar crunta realitate.
Au devenit deranjanti in trafic cocalarii care circula in BMW-uri din astea coaja, impopotonate cu tot felul de briz-brizuri, cu sepci pe cap (si nimic in cap), care au un tupeu fantastic pentru ca de multe ori sunt membrii ai diverselor gasti de cartier.
Mai, eu sunt curios cati cocalari din astia vor umbla cu Kia Ceed peste 20 ani
Pun pariu ca n-o sa-si aduca nimeni aminte de Kia Ceed peste 20 ani, cu exceptia noastra, a fostilor proprietari.
Pun pariu ca n-o sa-si aduca nimeni aminte de Kia Ceed peste 20 ani, cu exceptia noastra, a fostilor proprietari.
Pai care e problema?Atunci de ce v-ati luat KIA Cee'd de 0 ani daca va place un BMW de 30 de ani ???
Uite, mie imi place foarte mult Chevrolet Corvette (care are motor, directie si radio si cam atat, deci 'coaja' )
Dar si pe mine ma deranjeaza masinile care abia se mai taraie, chit ca e Corvette sau BMW M de acum 30 de ani.
Last edited by bumblebee on 01 Apr 2009, 19:02, edited 1 time in total.
Kia Cee'd 1.4 best
Man, chiar daca iesim din topic, e vorba despre o masina care a devenit o legenda. La vremea ei avea performante de invidiat. Iar Mercedes-ul "Cobra" . . . acum e antichitate, dar la vremea ei era un standard de fiabilitate. Vezi cate mai bantuie pe sosele si chiar n-au probleme.andreii2000 wrote:Atunci de ce v-ati luat KIA Cee'd de 0 ani daca va place un BMW de 30 de ani ???
PS - Vezi ca eu vand Kia, dar asta nu inseamna ca nu respect performantele/fiabilitatea altor marci/modele.
Undercover Kia Dealer
procee'd 1.6 DSL HP
procee'd 1.6 DSL HP