Introducere in scena:
Acest user are personalitate multipla si cu verighete pe degete. Acu va vorbeste partea masculina a ei.

... a masinii:
Cee'd , 1.6 CRDI HP , Piston Grey, chestiile de bun simt
Comanda: 4 august
Seria, cand m-am interesat (30 oct)
Ridicata 9 noiembrie cu o Maat 679 (cred) bonus de la dealer
Casco si Rca
No. provizorii la pretul stiut, 100RON
Manual si garantie atunci. Cartea si factura finala sper ca azi.
Cuprins:
Deci nu sunt deloc un sofer experimentat si cu atat mai putin dublura mea. Dar masina e excelenta si se conduce extrem de usor. Se preteaza si la partea visatoare si la partea mai agresiva ca stiluri de condus. Ambreiajul mie-mi place cum prinde, in spate n-am stat, trebuie sa ma obisnuiesc cu latimea mai mare, franele n-am ce comenta si nici cu ce sa le compar (dar mai surprind pe cate unu ca se chinuie in spatele meu

Nu am greieri si nici nu e vreun tacanit prin masina (inafara de ala de pe scaun

Asa ca am aprox. 192km si 2 botezuri pe caroserie.
In mod plastic, pot sa spun ca loganurile albe mor de ciuda mea. Unu' m-a zgariat usor in spate stanga, ca cica a alunecat pe frana, si eu , cam obosit aseara am zis ca minunea mea poate intra unde evident ca nu prea avea loc , asa ca am zgariat-o simetric, in fata dreapta (pe la far pe-acolo). Mentionez ca vreau protectii pe bare , ca loganurile n-au patit absolut nimic , da pe mine m-a zgariat murdaria de pe protectiile lor
Incheiere:
Inca sunt ca un copil mic ce si-a primit jucaria mult visata, colegii ma ocolesc deja, si ma mir ca nu s-a dat la radio inca evenimentul. Asa ca m-am gandit ca poate voi tineti mai mult la stresul povestirii de cum merge , ce aventuri am mai avut etc.
PS. am sa mai bag ceva poze (poate ) si eventual voi updata dotarile din semnatura ceva mai tarziu.
PS2. Sa nu luati latura moale a personalitatii in dreapta .... decat daca vreti sa va convingeti prietenii sa nu se dedubleze si ei pe la primarii/biserici. :

Sogu