[Accident] Pierdut/gasit cheie -rezolvat....
[Accident] Pierdut/gasit cheie -rezolvat....
Azi a fost o zi nefericita...
Dupa ce am luat o minge de tenis fix in ochi (ce sanse sunt...), s-a intamplat si nenorocitea.
Am scapat cheia (simpla) intr-o gaura de cel putin jumatate de metru adancime, in beton. Si ingusta de 10 X 2 cm. Daca nu reusesc sa o scot de acolo, si nu prea cred ca voi reusi, trebuie sa-mi comand alta, sa am rezerva pentru cand o pierd data viitoare.
Intrucat solutii tehnice pt a scoate cheia de acolo nu prea sunt, spuneti-mi ce stiti despre comanda unei noi chei.
Caci daca eu nu o scot de acolo, nici altcineva nu prea cred ca poate si nu cred ca e cazul de inlocuit incuietorile.
Dupa ce am luat o minge de tenis fix in ochi (ce sanse sunt...), s-a intamplat si nenorocitea.
Am scapat cheia (simpla) intr-o gaura de cel putin jumatate de metru adancime, in beton. Si ingusta de 10 X 2 cm. Daca nu reusesc sa o scot de acolo, si nu prea cred ca voi reusi, trebuie sa-mi comand alta, sa am rezerva pentru cand o pierd data viitoare.
Intrucat solutii tehnice pt a scoate cheia de acolo nu prea sunt, spuneti-mi ce stiti despre comanda unei noi chei.
Caci daca eu nu o scot de acolo, nici altcineva nu prea cred ca poate si nu cred ca e cazul de inlocuit incuietorile.
GL 07 DJK
cand ti s-au dat cheile ti s-au dat pe o chestie de plastic cu un numar pe ea. cu numarul ala se da comanda. sa ne spui si noua ce preturi o sa ceara baietii 

oltCEE'D 1.4 BEST, machine silver. cu roti si volan.
comanda 26.06. serie 4.09. achitat 7.09. livrare 20.09. toate in 2007.
DJ 50NTY
oltcit special, 0.652. de-o varsta cu mine.
comanda 26.06. serie 4.09. achitat 7.09. livrare 20.09. toate in 2007.
DJ 50NTY
oltcit special, 0.652. de-o varsta cu mine.
Azi am mai incercat. Cu magnet nu merge ca nu o atrage, cu sarma am incercat sa fac un fel de lopatica, dar nu prea merge, cu pick hammer nu se pune problema. Dupa amiaza mai incerc, cu slabe sperante cu o lopatica de sarma pusa pe un maner tare, neflexibil.
Sa va explic mai clar: e vb de un teren de tenis, de groapa stalpului fileului unui teren de tenis. Se pare ca acel stalp se poate scoate, dar omul care are grija de teren a zis ca el nu l-a vazut niciodata scos, si are cativa ani de cand lucreaza acolo.
Dupa ce a fost bagat acolo a mai ramas un loc liber f ingust intr-o parte. Iar pe fundul gropii mai sunt si vreo 20 de cm de apa.
Ramane sa vorbesc maime cu managerul bazei sportive, sa vad ce zice despre scoaterea stalpului. Si sa intreb si pe la KIA ce pot ei sa faca pt o cheie noua.
Va tin la curent!
Sa va explic mai clar: e vb de un teren de tenis, de groapa stalpului fileului unui teren de tenis. Se pare ca acel stalp se poate scoate, dar omul care are grija de teren a zis ca el nu l-a vazut niciodata scos, si are cativa ani de cand lucreaza acolo.
Dupa ce a fost bagat acolo a mai ramas un loc liber f ingust intr-o parte. Iar pe fundul gropii mai sunt si vreo 20 de cm de apa.
Ramane sa vorbesc maime cu managerul bazei sportive, sa vad ce zice despre scoaterea stalpului. Si sa intreb si pe la KIA ce pot ei sa faca pt o cheie noua.
Va tin la curent!
GL 07 DJK
- apachioara
- nicicum
- Auto:
asta e ca intr-un episod din Seinfeld in care Constanza si-a pierdut cheile intr-o groapa din asfalt pe care baietii de la "ADP" au acoperit-o si ghinionistul nostru a ajuns sa dea gaura cu picamerul...mi se pare ca a scos-o dar a spart si conducta de apa a cartierului din greseala
. Sper sa o reusesti s-o scoti...totusi stii macar unde e si n-a luat-o apa. Succes!

Kia Cee'd 1.6 CRDi Base - Oil Blue B 89 RYO
Azi am fost sa ma interesez de o noua cheie. Costa aprox 130 lei si se livreaza intr-o luna. Mai studiez varianta asta.
Dpdv al firmei de asigurari, in caz de furt al masinii, nu-i intereseaza decat sa am 2 chei, cica, indiferent daca una e pierduta si inlocuita.
Cat despre cheia cazuta in groapa, la noapte sau in una din noptile viitoare, voi incerca cu cineva de la baza sportiva sa scot stalpul afara. Am vorbit cu managerul bazei si, teoretic, ar trebui sa se poata.
Va tin la curent.
Dpdv al firmei de asigurari, in caz de furt al masinii, nu-i intereseaza decat sa am 2 chei, cica, indiferent daca una e pierduta si inlocuita.
Cat despre cheia cazuta in groapa, la noapte sau in una din noptile viitoare, voi incerca cu cineva de la baza sportiva sa scot stalpul afara. Am vorbit cu managerul bazei si, teoretic, ar trebui sa se poata.
Va tin la curent.
GL 07 DJK
Bine ca s-a terminat cu bine.
Bafta
Bafta
KIA Cee'd 1,4 GLS, 07/07/07, Mars Red, Base + Cateva optionale ODO: 121.000+ Km///album\\\///JB\\\
DACIA Logan 1,4 MPI+GPL, 01/06/10, Bej Laureate ODO: 76.000+ Km
DACIA Duster 1,5 dCi 4X4, 11/12/13, Laureate, Gris Comete ODO: 0.050+ Km
DACIA Logan 1,4 MPI+GPL, 01/06/10, Bej Laureate ODO: 76.000+ Km
DACIA Duster 1,5 dCi 4X4, 11/12/13, Laureate, Gris Comete ODO: 0.050+ Km