Vand 4 jante si 4 caucicuri 215/65 R16

Forum rules
1. Postarea în regim „bazar” (bunuri personale: "vând 4 capace", "am 10 pixuri de la mama din America, vând 9 din ele, etc.) este neîngrădită membrilor activi, orice altă situaţie necesitând acordul adminilor.
2. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
3. Offtopicul este interzis
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice.
5. Orice activităţi care aduc atingere legilor în vigoare sunt interzise.

Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică ( clubkia@clubkia.ro)
andreigsi
Auto: b-654-udf

Vand 4 jante si 4 caucicuri 215/65 R16

Post by andreigsi »

Rotile provin de pe un Mitsubishi Outlander 2, folosite doua ierni, dar putin. Le vand doarece am achizitionat cauciucuri All-terrain si nu mai am ce face cu ele. Am factura, numai cauciucurile au costat ~2000 lei, respectiv Goodyear Ultragrip . Jantele sunt fabricate in Elvetia.
Se vand cu tot cu capace. Se potrivesc la toate masinile de origine japoneza si nu numai. Distante intre prezoane este de 114,3, dar se pot monta si pe alte marci care au o distanta apropiata cu prezoane reglabile.
Sunt fabricate inceput 2010.

tel: 0737755619
pret: 1450 lei neg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

headhunter88
Auto: Ceed 1.4

Re: Vand 4 jante si 4 caucicuri 215/65 R16

Post by headhunter88 »

Salutare. Ai idee daca se potrivesc pe kia ceed 2009? As fi interesat. Care sunt dimensiunile cauciucurilor?

Post Reply

Return to “Bazar”