tapiterie din piele

Forum cu de toate despre Kia cee'd
laurentiucat
Auto:

tapiterie din piele

Post by laurentiucat »

as vrea sa iau o kia cu tapiterie din piele.ce parere aveti despre avantajele si dezavantajele acesteia?am citit undeva pe aici pe forum ca ar fi piele sintetica.stie cineva ceva sigur?ce culori poti alege?merg cusaturile argintii,arata bine?

Teddy
Sageata Blue
Auto:

Post by Teddy »

Daca iei tapiterie din piele trebuie sa iei si incalzire in scaune(asta pentru iarna)...si racire in scaune pentru zilele toride de vara. :lol:
Cee`d 1.4 START+opt.(13) kompass blue HD-09-CTM
ALBUME: http://picasaweb.google.com/TeddyKyty

Arnold12
Auto:

Post by Arnold12 »

Recomandarea mea este sa iei o combinatie piele si tapiterie.

P.S. Eu sint fericit cu alegerea facuta si da pielea arata bine.
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria

laurentiucat
Auto:

piele

Post by laurentiucat »

pai as vrea sa iau motorizare de 1,4 l cu cat mai multe optionale,implicit as lua si scaune incalzite.acu probleme e vara.sistemu de incalzire face si racire..? :lol: as lua o masina de 16-17.000 de euro .deci ar mege 1,4 l aproape full sau 1,6 l cu cateva optionale.dar mi s-a pus pata pe tapiteria din piele si as vrea sa stiu cat mai multe despre ea.volanul,consola centrala si manerul cutiei de viteze imbracate in piele nici nu le pun in discutie dar as vrea si scunele.mai am o masina de frecat de colo colo iar kia as lua-o ptr concediii,drumuri mai lungi.

.indie.
Auto:

Post by .indie. »

Nu e piele naturala, e un fel de piele ecologica. Asa se pune pe toate masinile `ieftine`.
o tapiserie din piele adevarata costa enorm si se pune pe masinile foarte scumpe.
Cine a vazut pielea de pe masinile gen 20-30.000 euro si pielea unei masini de +100.000 stie la ce ma refer.

Pe de alta parte mie nu imi place senzatia nici iarna nici vara si nici senzatia fundului `incalzit` de instalatia scaunului.

Din exterior poate arata mai bine `pielea` dar in daily use prefer oricand tesatura.

Mai ales ca trebuie sa fi ultra atent cu pielea, scapi ceva mai incins pe ea, sau se taie, se agata, se zgarie...prea multe batai de cap.

laurentiucat
Auto:

piele

Post by laurentiucat »

ce culori exista la piele si ce culori ar "merge" mai bine in variantele piele,tesatura,plastic interior?

.indie.
Auto:

Post by .indie. »

Poate e configuratorul tampit dar la 1.4 la optionale nu imi arata `piele` pe www.kia.ro

SeKAh
Auto:

Post by SeKAh »

Brosura completa Ceed: http://www.kia-ceed.com/common_assets/b ... ochure.pdf

Vezi la pagina 20.

bogdan241
Auto:

Post by bogdan241 »

.indie. wrote:Poate e configuratorul tampit dar la 1.4 la optionale nu imi arata `piele` pe www.kia.ro

parerea mea este sa nu ai incredere in configuratorul de pe kia.ro. are buguri serioase.
unele optionale nu se pot pune pe anumite modele/motorizari. cel mai bine este sa te duci la un dealer. o sa fii surprins de faptu ca nu poti sa iei un pachet decat daca iei si celalalt pachet... :)
Cee'd 1.6 GSL Black Pearl, Classic + Interior piele, Geamuri fumurii + actionare electrica fata/spate, Pachet Sport, ESP, Climatronic, Cheie pliabila, Scaune incalzite, Oglinzi electrice.

www.tuninginfo.ro - Prietenul masinii tale!

laurentiucat
Auto:

sal

Post by laurentiucat »

exista cineva care are tapiterie din piele pe masina?ce culoare?pielea e perforata?e moale sau e scortoasa?e rezistenta in timp?as vrea parerea celor care au masina sau au mers cu una dotata cu asa ceva...multumesc de rapunsuri..

pol2008
Auto:

Re: tapiterie din piele

Post by pol2008 »

laurentiucat wrote:as vrea sa iau o kia cu tapiterie din piele.ce parere aveti despre avantajele si dezavantajele acesteia?am citit undeva pe aici pe forum ca ar fi piele sintetica.stie cineva ceva sigur?ce culori poti alege?merg cusaturile argintii,arata bine?
nu fi fraier.
eu am avut ocazia sa fac un drive test in decembrie pe un asemenea model,
iar primul lucru pe care lam observat erau scaunele din piele foarte reci, deci ai grija, pielea nu este un material potrivitatat iarna cat si vara.
newposesor

.indie.
Auto:

Post by .indie. »

Iarna se mai poate `indulci` senzatia cu optiunea `scaune incalzite`
Dar chiar si asa eu nu mi-as lua `piele`
Motivele le-am enumerat mai sus.

diacos
Auto:

Post by diacos »

Buna, eu am piele+textil. Arata destul de bine, nu este piele super dar e totusi placuta la atingere. Am scaune fata incalzite pentru a nu da senzatia de rece iarna, la vara am sa vad cum va fi daca se incalzeste de la soare. Parerea mea este sa vezi una in realitate pentru a-ti face propria parere. Bafta!
1.4 GSL EX CLASSIC Oil Blue/Rainbow Blue+ multe altele; comanda 07/07, serie 26/09. plata 27/09, promisa 15-20/10, vazuta in 02/11, ridicata 07/11, asteptata 122 zile. punct .

Arnold12
Auto:

Post by Arnold12 »

Si eu am piele + textil si daca ar fi sa mai aleg inca o data tot asta as lua.
Contar pareri unora care probabil nu au vazut despre ce este vorba eu zic ca pt o masina ieftina combinatia piele + textil e de calitate.
Numai piele cu cred ca merita.(parerea mea :D )

Arnold12
Auto:

Post by Arnold12 »

:D

Post Reply

Return to “Generalităţi”