La un moment am cerut cateva date, ce trebuie sa le trec in solicitarea adresata autoritatilor, pe care nu le-am primit. Asa ca va trebui sa ne descurcam local.
Responsabilitatea unei manifestari cade si pe organizatori, nu numai pe cei care participa. In cazul in care 1 participant nu respecta regulile, cei care sunt trecuti pe lista in calitate de organizatori sunt buni de plata (amenda...

Nu mai stiu pe unde am scris, dar revin. Incercam sa atragem un dealer. Daca acesta ne va raspunde favorabil, va vom comunica.
Vom face demersurile ce se impun la momentul potrivit. Au mai fost ceva discutii pentru alte locatii, pentru deplasarea coloanei etc. Cerinte multe, ajutor putin.

Asa ca va trebui facut un efort pentru ca nu avem nicio sustinere. Nu avem niciun partener media pentru ca din acest lucru nu ies bani decat reclama pentru marca masinii.
Autoritatile nu au aprobat sa se opreasca ciculatia in Brasov, sau sa fie perturbata cu ocazia aducerii la Bv. a moastelor Sfantului Andrei (iar in organizarea acestui eveniment s-au implicat Patriarhia Ardealului, Jandarmeria Romana si M.Ap.N.-care au lucrat mai bine de 8 luni pe plan intern si international).
Pentru cei care doresc, la intalnire pot sa le povestesc problemele nestiute, pentru ca sunt destule.
Sa fim optimisti. Impartiti pliantele. Multumesc.
Drum bun si numai bine.