KIA KAR - Asistenta Rutiera - este activ serviciul ?

Subiecte care nu ţin de un numit model
hambros2001
Auto:

Post by hambros2001 »

Am si eu un amic care a ridicat cardul de asistenta rutiera KAR, si cand l-a ridicat la fel a inteles si el de la dealer, ca pe listele cu "indreptatitii" sa ridice cardurile se regasesc doar persoanele care au achizionat masina dupa data lansarii serviciului (el zicea ceva de 1 aprilie) desi voi spuneti de martie.
Oricum, asa retin si eu, ca la lansarea masinii faceau mare tam-tam in brosura de prezentare cu acest serviciu de asistenta rutiera.
Acum, de ce am fi noi discriminati, cei care am cumparat masina inainte ca ei sa lanseze un serviciu pe care l-au promis de la lansarea masinii pe piata, nu inteleg :evil: .
KIA CEE'D SW, 1,4 Best Abbys Blue

bobbo1981
Auto:

Post by bobbo1981 »

Nici mie nu mi-se pare normal ca cei care au cumparat masina inainte de lansarea serviciului sa nu beneficieze de acest serviciu. Ba mai mult acest serviciu se numeste Kia Asistenta Rutiera si nu Kia Ceed Asistenta Rutiera. Deci de acest serviciu ar trebui sa beneficieze toti proprietarii de Kia nu doar cei de Ceed.
Saptamana viitoare sper sa gasesc timp sa trec si eu pe la dealer sa vedem desprei ce-i vorba cu aceste carduri.

xp
Auto: kia ceed 1.4 best 2008

Post by xp »

A ridicat cineva cardul pentru KIA KAR de la AUTOPRIM Galati ? :?:

ida01ro
Carcotas Sef
Auto:

Post by ida01ro »

...pfff...un card nu stiu dc are valoare fara serviciul pe care ar trebui sa il ofere! poate sa ne spuna cineva care are acest card daca a incercat sa il foloseasca? care fost rezultatul ? timp raspuns, calitate, etc...

just curious....
cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
Dorele, ne mai tii mult ma?

hambros2001
Auto:

Post by hambros2001 »

xp wrote:A ridicat cineva cardul pentru KIA KAR de la AUTOPRIM Galati ? :?:
Da, am eu un coleg care l-a ridicat de la Autoprim, dar el are masina luata dupa 1 aprilie.
KIA CEE'D SW, 1,4 Best Abbys Blue

xp

Post by xp »

[Da, am eu un coleg care l-a ridicat de la Autoprim, dar el are masina luata dupa 1 aprilie.[/quote]
Mersi .Eu am masina ridicata pe 26.05.2008.Sper ca serviciul sa fie pe masura asteptarilor noastre.

xp

Post by xp »

A verificat careva daca sistemul ,KIA KAR , este functional ?
A :?: :?: :?: ridicat cineva cardul de la Autoprim Galati si care sa fi ridicat masina in jur de 25.05.2008 ?

Post Reply

Return to “...despre maşini în general”