REVELION 2010

Întîlnirile clubului, activităţi (mai mult sau mai puţin organizate), pe cine am mai văzut...
Locked

Unde mergem?

Poll ended at 16 Oct 2009, 13:44

Bucovina
15
50%
Sibiu
5
17%
Bulgaria
7
23%
Sighisoara
3
10%

Total votes: 30

danny86
Auto:

Re: REVELION 2010

Post by danny86 »

iata oferta unde am ales eu.....cititi si trageti singuri concluziile:

Rating:

Cuvinte cheie: revelion Bulgaria, revelion Nisipurile de Aur, Revelion Hotel Madara, revelion Hotel Madara Nisipurile de Aur

Durata: 3, 4, 5 nopti
Plecari decembrie

Revelion Nisipurile de Aur - Hotel Madara

Hotelul este localizat in partea centrala a Nisipurilor de Aur, si ofera 242 camere duble Standard, 12 apartamente, restaurant principal, lobby-bar, un foyer generos, centru medical cu saloane de masaj, piscine interioara, sauna, fitness, cosmetica, magazine de suveniruri.

Masa: All inclusive
Tip camera Pachet 3 nopti Pachet 4 nopti
Loc in dubla 164 206
Loc in apartament 215 271
Camera single 207 259

* tarifele sunt exprimate in Euro

Tarifele includ:
- cazare conform ofertei
- masa: all inclusive
- cina festina de Anul Nou
- seri tematice, sauna gratis, fitness, piscina interioara, toate taxele

Reduceri:
- copii pana la 2.9 ani- gratuit, dar nu primesc si nu platesc nici un serviciu. Toate serviciile pentru ei se schita la fata locului.
- copii cu varste de la 3 pana la 4.9 ani platesc 17 euro cina festiva de Anul Nou.
- copii intre 5 si 11.9 ani in pat suplimentar in camera dubla sau apartament cu 2 adulti platitori platesc 30% din tariful adultilor.
- copl intre 5 si 11.9 ani in pat suplimentar in camera dubla cu 1 adulti platitori platesc 50% din tariful adultului.
- adult in pat suplimentar – 20% reducere din tariful de baza.

Informatii suplimentare:
- conditii de ocupare: in camera dubla maxim 2+1 sau 3 persoane.
Apartament- minimum 2 persoane, maximum 2+2 sau 3
Toate camerele in hotel Madara sunt camere Twin ( cu 2 paturi), dar exista posibilitatea de a pune paturile unul langa altul.
In apartamente paturile sunt toate matrimoniale Kingsize

linkul este acesta unde puteti vedea si poze....iar oferte ca acestea su siguranta se mai gasesc

http://www.aatravel.ro/oferte/revelion- ... adara.html

poze din hotel:

http://www.jeka.ro/Poze-MADARA-16023.aspx

http://www.plaja.ro/hotel_madara_nisipu ... _bulgaria/
NU NE CAUTATI.....SUNTEM PESTE TOT.......WWW.CLUBKIA.RO
posesor Kia Magentis 2.0CRDI full options PH-86-MDI
posesor Fiat Grande Punto 1.4 PH-09-MDI

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage

Brill
Moderator
Auto: 1.6 cmc 122 CP

Post by Brill »

@danny86: am inteles ca tu ai deja aranjat ceva in alta parte... multumim pt oferta si speram sa alegem ce e mai bun pt noi. :D
KIA Cee`d City 1.6 122 CP B-032162 DJ-49-TOM -> B-298-MRA
Daca raspunsul nu este clubKIA.ro, inseamna ca nu ai pus intrebarea care trebuie.
Pentru a va alatura grupului clubKIA de pe facebook dati click aici https://www.facebook.com/groups/191619794193148/ apoi apasati butonul join. Un administrator va va ura bun venit!
Pagina comunitatii clubKIA pe facebook aici: https://www.facebook.com/comunitateakia

Brill
Moderator

Post by Brill »

Un hint pt Cavnic.... cui ii place zapada acolo e de mers :D
http://www.citynews.ro/maramures/turism ... ori-61127/
Daca raspunsul nu este clubKIA.ro, inseamna ca nu ai pus intrebarea care trebuie.
Pentru a va alatura grupului clubKIA de pe facebook dati click aici https://www.facebook.com/groups/191619794193148/ apoi apasati butonul join. Un administrator va va ura bun venit!
Pagina comunitatii clubKIA pe facebook aici: https://www.facebook.com/comunitateakia

danny86
Auto:

Post by danny86 »

nu are nicio legatura ca eu am aranjat in Bulgaria....am aranjat deoarce nu dispun de o suma fff mare si nu imi doream sa fac revelion acasa.....doar am vrut sa va prezint si alte variante tot voi veti fi cei care veti decide unde doriti.......eu doar ma vrut sa va impartasesc oferta la care am aplicat eu deoarece mi se pare destul de ok......iar pe viitor Brill am rugamintea sa intelegi esentialul mesajului si sa nu mai tragi concluzii pripite

Am prezentat aceasta oferta deoarece am auzit-o pe crispisu ca a spus sa gasim o oferta care sa nu depaseasca 1000 de ron.....si daca gaseam oferta in Papua Noua Guinee cu siguranta la fel procedam deoarece vroiam sa va arat si alte variante

Brill...iar daca u dispui de 30 de milioane pentru revelion asa cum ai precizat sa iti dea Dumnezeu cat mai multi

crispisu
Membru Fondator
Auto:

Post by crispisu »

Deci, am facut un poll, fiecare voteaza ce vrea. Danny, daca voi deja aveti ceva stabilit nu incerca sa faci lumea sa mearga unde vrei tu! Fiecare alege ce vrea...deci discutiile, ca acolo e mai bine/nu, nu isi mai au rostul. Dupa cum vezi, am bagat si optiunea Bulgaria, dar am avut rugamintea sa voteze diar cei ce vor sa isi petreaca revelionul cu noi!!! Cum voi aveti deja ceva stabilit inseamna ca vi-l veti petrece in alta parte, deci voturile voastre nu le vom lua in considerare! Sper ca am fost clara si ca nu am jignit pe nimeni. Adtept deci voturile celor care nu au nimic stabilit si vor sa mearga cu noi.
Multumesc

danny86
Auto:

Post by danny86 »

Imi pare rau ca asa a fost inteles mesajul meu......eu nu am vrut pe nimeni sa inteleaga nimic......iar legat de mers exact exista si varianta Bulgari care daca va fi aleasa culmea...o sa merg si eu...deci votul meu are importanta

Iar legat ca eu doresc sa schimb parerea oamenilor........alegeti ce vreti si unde vreti.......am vrut doar sa imi exprim parerea si se pare ca fiecare interpreteaza cum doreste

Nu inteleg ce dereanjeaza asa de tare faptul ca am venit cu o idee...asa cum a venit si claw

crispisu
Membru Fondator
Auto:

Post by crispisu »

Claudia a postat o oferta si ne-a lasat sa hotaram. uita-te cate posturi ai tu in care ne spui cat e de bine si de misto in Bulgaria...dar fara sa te intereseza cati din tara pot face un drum pana acolo.
Oricum, mi se par inutile aceste discutii...haideti sa votam si om vedea ce o iesi!

danny86
Auto:

Post by danny86 »

ok am inteles...o sa devin un membru civilizat.....care o sa intre...citeste ce e nou si va iesi.....si isi va exprima parerea doar cand o sa i se dea voie......si eventual atunci nu o sa fie "urecheat in public"........azi o sa dau vina pe faptul ca toti avem zile mai proaste si mai bune.....insa azi nu ai facut decat sa ma pui la colt ca un copil neascultator in fata clasei si care daca va mai gresi o sa suporte consecintele.......

am inchis subiectul......
Last edited by danny86 on 15 Oct 2009, 15:29, edited 1 time in total.

Brill
Moderator

Post by Brill »

danny86 wrote: Brill...iar daca u dispui de 30 de milioane pentru revelion asa cum ai precizat sa iti dea Dumnezeu cat mai multi
Ei bine nu dispun eu de acesti bani ca nu platesc io singur revelionul. Eu impreuna cu familia mea dispunem de acesti bani asa ca....

crispisu
Membru Fondator
Auto:

Post by crispisu »

Ma abtin cu greu sa fac alte comentarii, mai bine o punem de-o bere Danny si ne lamurim face to face, ok? :wink:

Brill
Moderator

Post by Brill »

Vin si io la bere... mai ales ca o sa fiu cu Marutza....
Dau io berea si sa ingropam securea razboiului si sa fumam pipa pacii...
OK Danny86?

crispisu
Membru Fondator
Auto:

Post by crispisu »

Danny, ce zici, accepti invitatia?

In alta ordine de idei, uitati ce super oferta am gasit: http://www.pensiuni-vile.ro/Oferta_caza ... _4638.html
Ce ziceti?

danny86
Auto:

Post by danny86 »

oricand.......nu sunt suparat pe mine si nu am de ce sa ingrop securea razboiului atata timp cat nu doresc sa o folosesc.....in week ar fi perfect sau in alta zi deoarece RLK are un deces in familie :( :( :( si sa vedem cum stau lucrurile si asa putem discuta si sa ne exprimam punctele de vedere deoarece cu siguranta fiecare a interpretat sub o alta forma si nu cea care trebuia

daca veniti voi dau eu berea :D :D :D

Da este ok oferta gasita......si promit ca o sa mai caut oferte in tara pentru a le posta daca mi se permite :D :D :D :D

RLK
Red.. SO RED
Auto:

Post by RLK »

Mda... ma bag si eu, desi nu am starea sa fac asa ceva.
Nu incerca nimeni sa va faca sa mergeti cu noi sau ceva de genul... pur si simplu ideea era ca decat HOTIA de la noi din tara, mai bine alte oferte. Daca intr-adevar bugetul este de maxim 1000 ron de pers, pai scuzati-ma dar oferta prezentata de Danny se incadreaza mai mult decat perfect, cu cazare, masa, transport.
Insa sunt intr-adevar de acord ca nu toti puteti ajunge, deci ideal este sa gasiti o solutie care sa "coafeze" pe toata lumea.
Daca va hotareati pt Bulgaria, puteam afirma ca faceam si NOI revelionul cu voi si nu eram considerati niste "outsideri", ca sa zic asa, a caror parere nu conteaza si nu intereseaza pe nimeni.

@ crispisu: conform politicii generale pe care incercam sa o promovam, solutia mai buna era sa i te adresezi lui Danny intr-un PM. Acelasi lucru i se aplica si lui Brill. Daca nu va convine ceva cred ca cel mai frumos e sa lamurim lucrurile in privat, nu sa-i dati doua palme la fund asa cum ati facut-o. Pana la urma e un forum liber si fiecare e liber sa zica ce vrea atata timp cat nu jigneste pe nimeni. Daca greseste sau nu, fie nu-l luati in seama, fie lamuriti lucrurile in privat.

In rest, nu va doresc decat sa nu va consumati nervii si timpul decat cu lucrurile care intr-adevar conteaza, pentru ca viata e scurta si merita traita frumos!

Raluca
Mamica unui Cee'd 1.4 BEST 109 cai, SO RED = B 41 RLM POZE AICI
DACA RASPUNSUL NU E CLUBKIA, INSEAMNA CA NU AI PUS INTREBAREA CARE TREBUIE...
Image

tipitip
Admin
Auto:

Post by tipitip »

Hopaaaa... aici se întâmplă chestii... se bate lumea la fund văd, nasol!

Am rugămintea să lăsaţi discuţia să curgă ontopic.
Pentru orice informaţie legată de forum clubkia@clubkia.ro
Pentru oferte pentru membri click aici

Locked

Return to “Întâlniri şi activităţi”