Am rezolvat si cu vopsitul masinii,cele sase repere mentionate mai sus.Impresiile sunt pozitive,arata bine,nu perfect (pe capota am mai gasit niste mici defecte,pe care seful de la tinichigerie a zis ca mi le scoate cu un polish cand o sa mai trec pe acolo),dar e ok,sper sa si dureze in timp.Culoarea a iesit bine,nu se cunosc diferente fata de vopseaua originala.Pragul a fost indreptat si vopsit impecabil.Oamenii din service foarte amabili si cooperanti (seful de acolo a zis ca vrea sa ma aiba de client si pe viitor si a reusit).Masina mi-a fost predata prafuita,dar cica nu trebuie sa o spal decat cu apa vreo doua saptamani,pt ca e vopseaua proaspata.In interior, cam murdara pe fetele usilor,care am inteles ca au fost demontate,deci trebuie o curatenie generala la interior.Au fost probleme cu BCR,care nu a recunoscut suma de 13 milioane din 42 milioane cat erau trecute pe deviz(desi ambele parti lucreaza cu acelasi sistem de evaluare a reparatiilor,Audax,sau cam asa ceva).Chestia e ca seful de la service mi-a dat masina,urmand sa regleze ei cu banca neintelegerile.In concluzie,sunt multumit de service,care si-a respectat termenul de 4 zile pt reparatia masinii,sunt multumit si de BCR,care nu mi-a facut probleme la constatarea daunelor,asa ca intr-o saptamana am rezolvat tot.
PS : ajuns acasa,observ ca nu-mi ardea niciun bec pe dreapta spate.Dupa ce am verificat sigurantele si tot nu gaseam cauza,ma uit si la becurile din stanga si realizez ca in dreapta nu aveam fisa cuplata,am cautat-o,am cuplat-o si ...problema rezolvata

Kia ceed 1,4 gsl,machine silver,comanda 20.06,seria la "shashiu" 05.09,ridicata pe 03.10.07.