Stergatoare cee'd
-
- 3/E
- Auto:
-
- norocosul
- Auto:
-
- norocosul
- Auto:
Scoatele si nu o sa te mai uiti cu teama dimineata. 

Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Re: stergatoare cee'd
boglaw wrote:na ca am patit-o si p asta: mi-a furat un cretin stergatoarele..am obs azi exact cand ma pregateam sa plec din oras. habar n-am unde as putea sa gasesc ceva care sa se potriveask, am intrebat la 3 benzinarii si nimic..stie cineva ce tip sunt?
esti fericit...mie mi s-au topit de la soare si nu stiu unde sa caut...dar o sa-i sun pe dealeri si o sa-mi iau unele de la ei...
-
- 3/E
- Auto:
Re: stergatoare cee'd
nbk21 wrote:boglaw wrote:na ca am patit-o si p asta: mi-a furat un cretin stergatoarele..am obs azi exact cand ma pregateam sa plec din oras. habar n-am unde as putea sa gasesc ceva care sa se potriveask, am intrebat la 3 benzinarii si nimic..stie cineva ce tip sunt?
esti fericit...mie mi s-au topit de la soare si nu stiu unde sa caut...dar o sa-i sun pe dealeri si o sa-mi iau unele de la ei...
hm...e?ti sigur c? e de la soare? Este curios pentru c?, pe parbriz nu sunt temperaturi peste 100 de grade. Eu ?nclin s? cred, c? este de la o solu?ie de sp?lat.
Joco
1,6GLS/AT+opționale MARS RED CV 04 PCL
comanda pe 16 ianuarie, mașina sosită în țară pe 5 martie, certificat provizoriu completat pe 13 martie, mașina livrată pe 20 martie....de ce?
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=5&t=1598&p=97624#p97624
comanda pe 16 ianuarie, mașina sosită în țară pe 5 martie, certificat provizoriu completat pe 13 martie, mașina livrată pe 20 martie....de ce?
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=5&t=1598&p=97624#p97624
ceed
Pe forum s-a mai scris despre inlocuirea stergatoarelor. Cred ca ajax26 a scris despre codurile lor ,si despre faptul ca a gasit altele care se potrivesc dar nu sint originale . Dispozitivul de prindere de la Ceed nu prea se potriveste la alte masini .
Eu personal am observat ca acelasi tip de prindere si acelasi tip de stergator se gaseste la Peugeot 308 (aparut dupa Ceed ) dar cred ca la alte lungimi .(nu ar fi o problema prea mare deoarece cu putina indeminare se pot modifica lungimile )
Eu personal am observat ca acelasi tip de prindere si acelasi tip de stergator se gaseste la Peugeot 308 (aparut dupa Ceed ) dar cred ca la alte lungimi .(nu ar fi o problema prea mare deoarece cu putina indeminare se pot modifica lungimile )
ceed
@Ajax26 --Scuze ptr confuzie ,iti puneam forumul pe cap.
De fapt vinovatul era boglaw ,mesajul lui este scris mai jos :
codurile pt. stergatoare sunt: 1Q195542503C si 1Q195542603C (cel scurt si lung)
Eu am vrut sa specific faptul ca mai putem gasi si prin ale parti ,poate la fel de bune si poate mai ieftine (vezi peugeotul 308 )
Cel putin mie piesele de schimb ptr Cee'd mi se par exagerate.
De fapt vinovatul era boglaw ,mesajul lui este scris mai jos :
codurile pt. stergatoare sunt: 1Q195542503C si 1Q195542603C (cel scurt si lung)
Eu am vrut sa specific faptul ca mai putem gasi si prin ale parti ,poate la fel de bune si poate mai ieftine (vezi peugeotul 308 )
Cel putin mie piesele de schimb ptr Cee'd mi se par exagerate.
- eugeniuz2005
- Auto: Kia Ceed SW (2, PE)
-
- 3/E
- Auto:
Da, numai ca, din cate am inteles, cele de la grupul VAG nu au aceleasi lungimi, ci se compenseaza. Deci daca vrei sa schimbi doar un stergator, nu prea merge sa iei ptr VW.
Insa se pare ca decat sa cumperi un singur stergator de la reprez Kia, mai degraba le iei pe amandoua de la o reprez VW
Insa se pare ca decat sa cumperi un singur stergator de la reprez Kia, mai degraba le iei pe amandoua de la o reprez VW

Ford - Fiesta - 1.4 tdci