Lista aşteptare masina -2009-
-
- Auto:
Re: Lista aşteptare masina -2009-
erau chiar 2 pro uri albe ...
poate unu e al tau

cee`d HB 2.0 DSL Style Cassa White IF 16 FFF
http://picasaweb.google.ro/Flavi.Carunt ... directlink#

Aoleo,era si varianta Best de echipare
?

***Ceed GT MY23 Blue Flame
***Yamaha Tracer 9GT MY23
-
- Auto:
amandoua erau best
de optionale nu stiu k atunci le dadeau jos si erau km sus

Aoleo,tu pui jar pe inima,cred ca dau un telefon la ei,desi ultima oara cand am sunat mi-au zis ca vine la inceputul lui decembrie
L.E:Am sunat,a mea nu e pe acolo,momentan nici seriile la sasiu nu le au,domnul Nicu Costica mi-a zis ca el crede ca masinile sunt deja gata,doar ca nu le-au comunicat cei de la fabrica seriile de sasiu,si mi-a zis ca undeva la inceputul lui decembrie masinile or sa vina sigur,iar taxa de inmatriculare intra in vigoare de la 1 ianuarie 2010(deci e bine),momentan doar atat
L.E:Am sunat,a mea nu e pe acolo,momentan nici seriile la sasiu nu le au,domnul Nicu Costica mi-a zis ca el crede ca masinile sunt deja gata,doar ca nu le-au comunicat cei de la fabrica seriile de sasiu,si mi-a zis ca undeva la inceputul lui decembrie masinile or sa vina sigur,iar taxa de inmatriculare intra in vigoare de la 1 ianuarie 2010(deci e bine),momentan doar atat

-
- Auto:
sper sa fie si a mea pe acol [-o< ... ca m„am saturat de 5 luni si ceva sa astept masina ...sper sa nu aveti "norocu" meu si sa primiti masinile cat mai repede...numa bine va salut
Kia Pro_Cee`d FL 1.4 Cassa White Best+Optionale -comanda 24 iunie -serie 18 septembrie -ridicata ...??...
5 luni si ceva?Sigur nu ai dat comanda de vreun Ferrari? 

-
- Auto:
mah Minu ...ash vrea eu sa comand o kia si sa primesc un ferrari 

Kia Pro_Cee`d FL 1.4 Cassa White Best+Optionale -comanda 24 iunie -serie 18 septembrie -ridicata ...??...
Pai la cat ai asteptat,asta trebuia sa primesti
.Ai mai fost la ei,ce se mai aude,nici acum nu ti-au adus masina?Incearca sa ii ameninti si tu cu contractul, ca vad ca au trecut mai mult de 2 luni de cand ai achitat-o complet,ce naibi se intampla de nu ti-o aduc,le cara cu bicicleta din Slovacia? 

-
- Auto:
ultima data cand am vb cu ei a fost marti ...cand mi`au spus ca au trimis cei din slovacia pro_ceed`uri fara FL ca sa scape de ele, ca cica le aveau pe stoc, si ei le`au trimis inapoi la fabrica (acum nush cat e de adevarat
, ca pana acum urechea mea a auzit numa minciuni din partea lor) ..si mi`au zis ca miercuri (18 noiembrie) imi ridic masina. si cum se vede a trecut si miercuri si masina tot n`am ridicat-o
..trist dar e Romania, orice e posibil
si inca ceva ciudat ...am vazut aici pe forum inca 2 pro_ceed`uri Fl care au fost comandate pe 24 iunie si ei si`au ridicat masinile de 2 luni aproape; chiar nu inteleg ce au facut

si inca ceva ciudat ...am vazut aici pe forum inca 2 pro_ceed`uri Fl care au fost comandate pe 24 iunie si ei si`au ridicat masinile de 2 luni aproape; chiar nu inteleg ce au facut
- scubli
- "ambiguus"
- Auto:
@bodea.silviu: Daca crezi ca ai nervii necesari eu te sfatuiesc sa mergi la protectia consumatorului si sa le explici situatia. Mi se pare absurd ca din iunie sa nu ai inca masina. In cel mai rau caz se poate inainta proces.
-
- Auto:
ar km trebuii sa ii atace cineva k si au luat o km tare in cap cu livratul masinilor

@scubli din pacate nu prea ai ce sa le faci ... Conform contractului semnat, importatorul si-a luat toate masurile de precautie pentru situatia in care va intarzia livrarea unei masini, astfel incat daca dupa ce a trecut termenul promis in anexa nu poti sa te superi pe ei daca mai intarzie inca alte 2, respectiv 8 saptamani pentru varianta base respectiv cu optionale (corectati-ma daca s-au mai modificat aceste date intre timp). Chiar si dupa expirarea acestui termen, daca tot nu ai primit masina ... singurul lucru pe care il mai poti face este sa soliciti returnarea banilor... DOAR ATAT ! Bine... si sa speri ca nu te vei atarna de vreo funie dupa ce ti-ai irosit INUTIL sanatatea.
Imi pare rau, dar daca stiam ca termenul stabilit nu va fi respectat si nici macar un simplu si oficial "ne cerem scuze" nu vor rosti dupa toate problemele facute, mi-as fi luat inima in dinti si mergeam ori in Ungaria, Bulgaria sau cel mai probabil in Germania pentru a cumpara masina asta, probabil si la standarde mai inalte fata de masinile trimise in RO (banuiesc doar).
Normal ar fi ca in cazul incherii unui contract, in special cele la care se achita integral si in avans masina sa fie trecut un termen pe care daca nu-l respecta importatorul sa plateasca despagubiri. Solicitati acest lucru iar daca nu se gaseste disponibilitate studiati varianta achizitiei masinii din alta tara, poate asa importatorul isi va revizui atitudinea fata de clientul roman. A ne mai plange ca importatorul nu e ok, nu mai este o solutie... Ce spuneti?
dulaul
Imi pare rau, dar daca stiam ca termenul stabilit nu va fi respectat si nici macar un simplu si oficial "ne cerem scuze" nu vor rosti dupa toate problemele facute, mi-as fi luat inima in dinti si mergeam ori in Ungaria, Bulgaria sau cel mai probabil in Germania pentru a cumpara masina asta, probabil si la standarde mai inalte fata de masinile trimise in RO (banuiesc doar).
Normal ar fi ca in cazul incherii unui contract, in special cele la care se achita integral si in avans masina sa fie trecut un termen pe care daca nu-l respecta importatorul sa plateasca despagubiri. Solicitati acest lucru iar daca nu se gaseste disponibilitate studiati varianta achizitiei masinii din alta tara, poate asa importatorul isi va revizui atitudinea fata de clientul roman. A ne mai plange ca importatorul nu e ok, nu mai este o solutie... Ce spuneti?
dulaul
- scubli
- "ambiguus"
- Auto:
@dulaul: Probabil aceste clauze contractuale sunt trecute micut undeva la sfarsitul contractului, nu ?
Imi pare rau sa aud asa ceva, sa speram ca @bodea.silviu o sa-si primeasca masina cat de curand.
Imi pare rau sa aud asa ceva, sa speram ca @bodea.silviu o sa-si primeasca masina cat de curand.
@scubli, chiar nu are nici o importanta ca sunt trecute cu litera mica sau mare efectul este acelasi din pacate. Acest lucru nu il afecteaza numai pe @bodea.silviu ci pe toti userii din lista de asteptare si pe cei care doresc sau vor dori aceasta masina chiar daca sunt sau nu membri clubKIA.ro Eu am trecut prin acest calvar si stiu ce trag acesti oameni acum, chiar daca e vorba doar de 1 zi intarziere sau chiar luni NIMENI nu merita sa fie tratat in modalitatea pe care a adoptat-o iportatorul, in spetza Kia RomAuto ...
dulaul
dulaul
- scubli
- "ambiguus"
- Auto:
@dulaul: Sa stii ca are importanta si marimea scrisului, macar sa stii la ce sa te astepti(multe persoane nu dau atentie scrisului minuscul si semneaza lucruri de care nu au habar). In cel mai rau caz sa renunti la comanda din cauza asta...
Cat tine de calvarul asteptarii, crede-ma ca stiu ce inseamna, am fost si eu in situatia respectiva.
Ai mare dreptate, este un impediment destul de urat pt. orice viitor posesor de cee'd, dar asta este, momentan nu avem ce sa le facem.
Cat tine de calvarul asteptarii, crede-ma ca stiu ce inseamna, am fost si eu in situatia respectiva.
Ai mare dreptate, este un impediment destul de urat pt. orice viitor posesor de cee'd, dar asta este, momentan nu avem ce sa le facem.