Performante motor 1.4

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
petzyus
Auto: Ceed GT 2020

Re: Viteza maxima atinsa cu Ceed 1.4 109cp

Post by petzyus »

Salut, nou pe aici prin topic. O sa-mi vina si mie Kia la sfarsitul lunii Octombrie (1.6 GSL, MT City). Cu masina sora-mii (1.4, versiunea Best) am luat pe A1 205km/h, da nu mai putea sa duca. Oricum, e tare faza, mai ales cand ai oameni cu VW Golf in fata ta la 160, si tu treci pe langa ei cu o koreana ca vantul.

mishto mashina, de aia imi iau si eu tot KIA.
Ceed GT 2020

UnTip
F&F
Auto:

Post by UnTip »

la fel.. aproape 200 si mai merge.. probabil 205 cat zici tu :) damn...
~47000 Km

mikey_VS
Auto:

Re: HELP de la posesorii de cee'd sw 1.4 ?

Post by mikey_VS »

Nici eu nu m-am gandit ca vrei sa compari cee'd cu bmw, doar ai mentionat "in clasa lui" - ceea ce mi se pare suficient din punctul asta de vedere (adica, eu unul nu bag nici un bmw din clasa C in aceeasi clasa C cu opel, ford, vw, renault, citroen, peugeot, kia, hyundai, logan, fiat s.a.m.d - te asigur, ordine este pur aleatorie! :? ). Deci, varianta asta a cazut din start. Doar ca exista inca multi care isi cumpara focus, astra, megane, 308, chiar i30, de logan ce sa mai vorbim... deci, iata de ce am spus eu ca cee'dulica are concurenta. Sigur, daca ne raportam la pret/dotari, oferta kia este foarte buna, este... best :lol: ! Dar doar pentru noi, cei care o consideram asa. Cei care au mers la concurenta au avut alte criterii... ca stii cum e, mai mult conteaza de multe ori ce impresie iti creaza o masina, abia apoi te apuci sa compari ofertele, dotarile, si restul - dar si asta o faci "sub imperiul" acelei prime impresii, nu?
Apropo de i30, si eu cred ca are un design interior mai "classy", dar impresia nu e data - in cazul meu, de calitatea finisajelor, ci de culorile bordului... deci iarasi o chestie de gust. La exterior, kivutza noastra e ceva mai bondoaca, dar e clar mai simpatica... hyundai a incercat sa fluidizeze putin liniile, cred, dar rezultatul e lipsit de personalitate, e doar "o alta masina cu de-acum celebrul design asiatic anost"! Apoi, e adevarat, i30 are scaun sofer reglabil - un mare plus, dar nu are computer de bord! Ori asta, pentru mine - (obsinuit fiind sa-mi calculez si sa-mi verific tot timpul stilul de mers si nu numai cu ajutorul CB-ului), este un mare minus.
Insa, cum nici "best"-ul nu e chiar "best", eu as fi preferat sa am cheie cu telecomanda in locul reglajelor electrice ale oglinzilor.
Bun, eu cred ca Radub67 are doar de castigat citind ceea ce am scris toti pe aici, chiar daca nu ne-am referit strict la motor, deci nu pot decat sa sper si eu ca nu l-am "aburit" :P
cee'd 1.4 sw, best in pearl black!

lorenzo_81
Auto: Cee'd by KIA

Post by lorenzo_81 »

:lol: 195km/h pe a2
Last edited by lorenzo_81 on 24 Oct 2008, 22:08, edited 1 time in total.
Drive safe...

Joco
Auto:

Post by Joco »

lorenzo_81 wrote::lol: 195km/h pe a2 in romania :oops: de rahat si binenteles un camion pe banda 1 a reusit sa imi arunce o piatra direct in parbriz. Urmarea.................... :oops: vreti viteza maxima incercati mai bine prin germania ungaria etc cat mai departe de romania daca nu vreti sa ramaneti cu suveniruri dupa urma performantelor
In Ungaria mai putin! Recent am vazut la cineva o amenda de 1200 euro pentru viteza pe autostrada! si carnetul suspendat.
Joco
1,6GLS/AT+opționale MARS RED CV 04 PCL
comanda pe 16 ianuarie, mașina sosită în țară pe 5 martie, certificat provizoriu completat pe 13 martie, mașina livrată pe 20 martie....de ce?
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=5&t=1598&p=97624#p97624

Bonzai2
Master Of Puppets
Auto: Mazda Cx5

Post by Bonzai2 »

Am citit pe aici posturi cum ca au atins viteza de 205 cu motorul de 1.4 si inca mai mergea.Eu am motor de 2.0 benzina si pe A1 i-am dat maxim cat a putut masina pana m-am lasat eu pagubas ca nu mai urca, iar viteza maxima atinsa a fost de 202 si nu mai mergea,deci dati-mi voie sa nu prea cred ca 1.4 duce mai mult.Am fost singur in masina ,rezervorul era jumatate plin,bagaje nu am avut deloc,am mers dinspre Bucuresti spre Pitesti si am putut sa-i dau talpa pe o distanta nelimitata fara sa fiu incomodat de nimeni deoarece autostrada era goala.
Mazda Cx5 2.2 D AWD 175 CP Revolution - Red Soul
Ex : Kia Cee'd 2.0 GSL Style- Kompass Blue
http://picasaweb.google.com/Bonzai222/ElCid#
Nu conteaza cat de lung ai parul, important e ce si cum gandesti

MihaiM
Auto:

Post by MihaiM »

ce dimensiuni ai la roti?

Bonzai2
Master Of Puppets

Post by Bonzai2 »

205/55/16

MihaiM
Auto:

Post by MihaiM »

Probabil si din cauza asta nu prinzi. Eu am 1.4 cu 205 si mai mult de 190 nu vrea. Pana acum, toti cei cu care am vb si au prins 200 aveau roti mai inguste. Oricum, 205 cu 1.4 e probabil ceva super conjunctural (putina vale, vant din spate...)

Bonzai2
Master Of Puppets

Post by Bonzai2 »

Totusi e o diferenta prea mare intre motoare ca sa fie diferenta asta la performante, 205 km/h cu 1.4l si mai duce si eu cu 2.0l la 202km/h (sau pe acolo) nu mai duc,poate doar daca am in spate vreun Q7 sau X5 sa-mi faca vant :lol: .Ceva nu e in ordine pe aici

mihaita1988
Auto:

Post by mihaita1988 »

depinde si de benzina probabil...
Kia Cee'd 1.4 GSL 109 CP Black Pearl
Daewoo Nubira II SX 1.6 105 CP - 2002

ID Messenger : mihaita_baloteanu

Bonzai2
Master Of Puppets

Post by Bonzai2 »

Eu am folosit Efix 95, dar tot nu inteleg cum un motor de 1.4 cu benzina de 99 au 100(carrera) sa aiba performante mai bune decat unul de 2.0 cu benzina de 95 :?: chiar si cu diferenta dintre anvelope.

Ogy
Cel mai ghinionist!
Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.

Post by Ogy »

simplu:
1. viteza reala nu este cea afisata ...de aceea incercati o liniuta nu care e mai rapid ...care depaseste limita limitelor :)
2.daca mergi subturat masina ta se invata mai puturoasa ....dar oricat de puturos ai merge nu are cum sa fie doar diferenta asta
3.fabulam
4.ma asteptam sa vad ca s-a depasit veyronul........

Bonzai2
Master Of Puppets

Post by Bonzai2 »

Ogy wrote:simplu:
4.ma asteptam sa vad ca s-a depasit veyronul........
Poate daca ii bag motorina :lol: :lol:

MihaiM
Auto:

Post by MihaiM »

Nu conteaza daca viteza e reala sau nu. Kilometrajul arata la toti la fel. Doar daca nu cumva unul zice de viteza masurata cu gps iar altul de ce indica kilometrajul

Post Reply

Return to “Generalităţi”