bodo wrote:
.....dar ai uitat sa mentionezi pretul pe care il platesti la revizii, iar ce ai schimbat pe garantie sunt niste mizerii sa spun asa:
-grila dezaburire parbriz- 180 ron
-bieleta 55 ron
-cuplaj elastic directie -50-70 ron
-unitatea audio- nu cunosc dar cu 300+ din comert iti iei mult mai buna.
Acum fa un calcul si vezi. Din calculul meu tot ce ai schimbat pe garantie se reduce la diferenta de bani de la cel mult doua revizii.
Acum fac un anunt pt toata lumea: cand mai veniti cu postari incercati sa aduceti argumente de ordin financiar, ca daca nu v-ati dat seama pana acum totul se rezuma la bani, de povesti cu drobul de sare sunt satul si deja face parte din folclor.
sa raspund pe rand:la prima revizie am platit ~480 ron, la a doua ~450 ron iar la a treia ~350 ron.in total ~1280 ron.
tu singur ai spus ca te costa vreo 300 ron o revizie in regim propriu=>900 ron pentru 3 revizii.
diferenta dintre noi doi:380 ron.
nu stiu pretul pieselor aftermarket asa ca ma iau dupa preturile tale:grila 180ron+bieleta 55ron+cuplaj elastic 70 ron=305 ron.
pana acum suntem aproape la fix.
iar referitor la unitatea audio in pretul de 300 ron specificat de tine gasesti 2 variante:sa iei una de la o dauna totala la ceed sau una "foarte buna" in targ vitan:sonyi,panasonics etc. consideram varianta cea mai avantajoasa pt tine (si dezavantajoasa pt mine):unitate originala buna luata de pe alta kia ceed si tot iesi in minus cu vreo 300 ron.
deci pe "parte economica" tot tu iesi in minus. nu mai adaug ca mai am vreo 3 ani din garantie, interval in care dc mai schimb ceva (desi nu tin neaparat), vei fi si mai mult in minus.
acum sa trecem la lucruri mai serioase:tu vorbesti serios cu schimbarea in regim propriu a discurilor sau a placutelor?fara o verificare (test de franare orice)?
in cazul asta, nu vreau sa ma intalnesc cu tine pe strada dc inainte ai schimbat ceva la sistemul de franare (unul esential si vital as spune eu) in fata blocului.
nu este un atac la persoana, este doar parerea mea: fiecare poate sa faca ce vrea insa sa nu-mi puna viata in pericol crezand ca sa pricepe la toate.