Lista asteptare masina -2007-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
nick
Auto:

Post by nick »

Cum ai facut? Te-au sunat ei, ai sunat tu? De unde o ridici?
Ca am observat ca amandoi am dat comanda la MM Militari in aceeasi zi, si totusi tu o ridici azi si eu.... :(

P.S. Felicitari, sa o conduci sanatos si fericit multe sute de mii de km
Cee'd 1.4 Best ->> PISTON GREY ->> 78.ZRX

dorst
Auto:

Post by dorst »

Acum m-au auntat si pe mine ca a sosit masina... iupi... din pacate e prea tarziu sa ma duc sa o ridic, am sa ma duc maine dimineata dupa examen. acu ma las eu asteptat :lol:
Kia cee'd SW 1.4 best, oil blue
Poz'n'e;Lista comenzilor;Jurnal de bord;

thunder80
Auto:

Post by thunder80 »

Am uitat sa va zic (de prea multa bucurie evident) ca mi-am ridicat masina luni seara. Am fost bucuros ca nu-i lipseste nika etc, am primit si niste covorase cadou (chiar imi faceam probleme cum ajung pana acasa :P).
In afara faptului ca au intarziat cu livrarea cateva zile (nimic de zic pt ca a ajuns inainte de termen) sunt multumit de servicii in general.
Inca mai am de descoperit cateva chestii la ea dar e intuitiv totul :).

Acum o sa inceapa distractia ca sa zic asa (pus numere definitive, bandouri, eleron, alarma etc.)

Momentan sunt fericit masinuta se comporta exceptional :)
Kia Cee'd 1.6GSL MT classic + optionale, piston gray

gremlin
Auto:

Post by gremlin »

Salut,
Azi am ridicat-o, totul este foarte ok, masinuta merge bine bine bine, pana acu(50km) nu am greieri, zgomote pe coloana de directie sau la trecerea peste denivelari :twisted: . Totul functioneaza conform anticiparilor si masina e foarte misto(nu am facut drive test cu ea asa ca azi a fost prima impresie). In rest traficul urat de tot (11km/h media :( ) .

Concluziile legate de dealer - Mit Motors Militari, domnul Ion Paun :
- am primit masina cu aproape o luna inainte de termentul de pe precontract asa ca si-au respectat promisiunea
- a fost foarte amabil dealerul si totul a mers snur, prin dealer am facut si casco + rca

@nick : cum am scris si mai demult in thread, cand am sunat prima oara dupa serie am primit un raspuns aiurea rau, mai tarziu cand am fost la dealer am descoperit ca mi-a raspuns alta persoana care nu era deloc in tema. Cat timp am discutat cu reprezentantul dealerului (Domnul Ion Paun) la care am facut precontractul a fost totul OK asa ca atentie cu cine discutati .. sa nu dati de colegii lor care nu stiu situatia si fac incurcaturi.
Cee'd 1.4 GSL Start + opt , So Red

dorst
Auto:

Post by dorst »

Felicitari si sa te bucuri de ea sute de mii de kilometri fara incidente

d_razvan
Auto:

Post by d_razvan »

Felicitari pt masina si sa te bucuri de ea :)...D-l Ion Paun este si dealerul meu, iar din decembrie de cand am dat comanda si pana in prezent cand sunt in asteptare seriilor, nota 10 pt el...l-am tot sunat cu n intrebari si de fiecare data mi-a raspuns prompt si cu f multa rabdare, iar cand nu a putut raspunde, :!: in maxim 10 minute ma suna el...pt Romania e o realizare avand in vedere faptul ca am citit despre o gramada de cazuri in care dealarii te ignora si suni de nebun si nu raspund.

dorst
Auto:

Post by dorst »

fratilor masinuta mea mult asteptata am ridicato azi si sunt mai mult decat multumit de ea (40 de km cat am facut azi). Astept vesti si de la voi cat mai curand.

helici_florin
Auto:

Post by helici_florin »

am primit-o si eu pe 30 ianuarie , atunci am ridicat-o adica

sa completeze cineva si la mine va rog

o sa apar si la jurnal, acus acus. acu nu am deloc timp :(
Cee'd Pewter Beige , 1.6 DSL 115 cp BASE + optionale
uneori Vw Passat '02 1.9 TDI 131 CP
Albume

Wild Bear
Auto:

Post by Wild Bear »

Ma bucur sa vad ca cei care au comandat in luna noiembrie incep sa primeasca masinile. A trecut mai mult de o saptamana de cand am platit-o si eu dar se pare ca drumul de la Pitesti la Sibiu este mai lung decat mi-am inchipuit. Azi am vazut un trailer care stationeaza in cartierul meu plin cu Ceed-uri. Dar se pare ca al meu nu este. :( . Mai astept, poate saptamana viitoare.
Kia CEED Sw 1.4 Classic +optionale
http://picasaweb.google.com/ciocanliviu

Teddy
Sageata Blue
Auto:

Post by Teddy »

Felicitari tuturor celor care au primit masinutzele si in mod special "colegilor din noiembrie".
In viitorul... nu prea indepartat am sa intru si eu in posesia masinutzei...pana atunci sunt in ...stand by... :) :) :)

P.S. ...momentan vad ca sunt "lider" la capitolul ...asteptare... :shock: din luna noiembrie... :shock: :o :roll:
Cee`d 1.4 START+opt.(13) kompass blue HD-09-CTM
ALBUME: http://picasaweb.google.com/TeddyKyty

Wild Bear
Auto:

Post by Wild Bear »

Teddy wrote:Felicitari tuturor celor care au primit masinutzele si in mod special "colegilor din noiembrie".
In viitorul... nu prea indepartat am sa intru si eu in posesia masinutzei...pana atunci sunt in ...stand by... :) :) :)

P.S. ...momentan vad ca sunt "lider" la capitolul ...asteptare... :shock: din luna noiembrie... :shock: :o :roll:
Ce ti-au spus cand ai primit seria despre masina. Este in Romania sau
Slovacia? Iti doresc sa-ti vina cat mai repede.
Kia CEED Sw 1.4 Classic +optionale
http://picasaweb.google.com/ciocanliviu

Teddy
Sageata Blue
Auto:

Post by Teddy »

Pe data de 25.o1 cand am achitat masina prin OP mi s-a spus ca masina e plecata din Slovacia.Maine vb cu dealer-ul sa dau comanda de o grila sport/xR si atunci stiu mai multe amanunte.Sper sa fie mai multe masini din:Deva,Arad,Timisoara ca sa se ocupe trailer-ul,si sa se faca mai repede livrarea la dealer.
Cee`d 1.4 START+opt.(13) kompass blue HD-09-CTM
ALBUME: http://picasaweb.google.com/TeddyKyty

Alex
Auto: kia

Post by Alex »

am fost sunat si am primit mail pt seria masinii mele :D
Exista! acum se naste micul monstrulet! :twisted:

razvan2002
Ministru'
Auto:

Post by razvan2002 »

Bun sa fiu primul cu vestile bune! Dat comanda pe 14 dec (dar asta am mai spus) ... a sunat azi dealeru sa-mi comunice ca masina s-a urcat in trailer si in 2 saptamani maxim 3 mi-o da. In precontract 75 zile calendaristice incepand cu 25 dec. Astazi este a 41 zi conform. S-au miscat bine tinand cont ca e un Start cam cu tot ce se poate pe el. Maine ma duc sa iau seria de la el ... va tin la curent ...
Doamne se apropie si timpul meu!!!

Taupalae
Auto:

Post by Taupalae »

razvan2002 wrote:Bun sa fiu primul cu vestile bune! Dat comanda pe 14 dec (dar asta am mai spus) ... a sunat azi dealeru sa-mi comunice ca masina s-a urcat in trailer si in 2 saptamani maxim 3 mi-o da. In precontract 75 zile calendaristice incepand cu 25 dec. Astazi este a 41 zi conform. S-au miscat bine tinand cont ca e un Start cam cu tot ce se poate pe el. Maine ma duc sa iau seria de la el ... va tin la curent ...
Doamne se apropie si timpul meu!!!
Se pare ca nu esti singurul.
Aceeasi veste am primit-o si eu astazi.
KIA Cee'd SW LX Best, Machine Silver
Comanda 19.12.2007

Post Reply

Return to “Generalităţi”