Lista asteptare masina

bluemrr
Auto: Kia Proceed GT

Re: Lista asteptare masina

Post by bluemrr »

Referitor la promisiunea de livrare, e discutabil. Eu am comandat un proceed gt și după fix 3 luni a intrat în tara și e la Curtici. Am platit astăzi toată mașina și aștept sa vad în cât timp o aduc la Timișoara. Un coleg mai sus a așteptat mult și bine pentru transportul de la Curtici. Rămâne de văzut.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Sau Nu
Auto: Ceed SW 1.4TGDI

Post by Sau Nu »

Fix 3 luni nu ar fi rău, se împlinesc pe 27 august

bluemrr
Auto: Kia Proceed GT

Post by bluemrr »

Coroama Daniel wrote:Vechi si nou la benzina la aceeasi putere ImageImageImageImage

Sent from my TA-1054 using Tapatalk
Ți-am văzut-o azi din întâmplare, foarte frumoasa și culoarea Image

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Coroama Daniel
Auto: Kia Ceed Sw

Post by Coroama Daniel »

Da acolo e locul ei de parcare in loc la passat. Da si pe mine ma surprins placut culoarea mai ales ca nu am vazut nuanta asta decat in poze , oricum imi place tare mult alegerea. Mai este un kia ceed sw negru in zona care mai parcheaza pe aici. Toate cele bune si tie si sa vina cat mai repede sa te poti bucura de ea. Stie cineva daca android car cu ce tel e compatibil ca la mine cu nokia 6 tot imi da eroare?

Sent from my TA-1054 using Tapatalk

Razica
Auto: ceed 1.4 TGDI

Post by Razica »

Eu am un s8 cu android 9 si merge bine. Vezi ca trebuie sa descarci aplicatia de android auto de pe internet. Eu am descarcat-o de pe apkmania. Pe playstore in romania nu e valabila.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

cee'd 1.6 crdi pewter beige
Hyundai I30 Facelift 1.6 GSL - ex
Ceed 1.4 TGDI

silvadark
Auto: Kia Ceed 3 SW 1.4 T-GDi 7DCT

Post by silvadark »

Am testat si merge bine pe Moto G4 & G5S.
Din auzite, ar fi probleme pe modele de la Huawei, poate confirma cineva care are.

geo.mircea
Auto: Kia ceed 1.4 tgdi star

Post by geo.mircea »

P30 lite am testat pe maşina unui prieten, merge perfect, cu aplicatia descărcată de pe net.

Cibi
Auto: Proceed 1.4 T-GDi 7DCT 2019

Post by Cibi »

Salutare,
Ma inscriu si eu pe lista de asteptare pt. un PROCEED 1.4 7DCT. Comanda data pe 14 mai iar dealerul m-a anuntat ca abia in august intra in fabricatie dupa ce initial imi spusese ca va intra in iulie.
Din ce am citit aici, se pare ca mai am de asteptat. Temerea mea cea mai mare e daca ma inscriu cu voucherul rabla in cele 90 zile, altfel va trebui sa pun banii in locul lui.
A mai folosit cineva voucher rabla si masina sa fie livrata la mai mult de 90 zile de la comanda ?
ProCeed 1.4 T-GDi / 7DCT / 2019
Image

Coroama Daniel
Auto: Kia Ceed Sw

Post by Coroama Daniel »

Problema e tel , am testat cu samsung j3( un tel slab) si merge f bine (waze, multe posturi de radio) la fel merge si cu un nokia 3 . Al meu nokia 6 e varianta pt china care nici nu mai actualizeaza SO are androidul din fabrica.
Multumesc de raspunsuri

geo.mircea
Auto: Kia ceed 1.4 tgdi star

Post by geo.mircea »

Pai in contract formularul de rezervare, care e anexă la contract, nu scrie luna de comanda?
Nu pot modifica contractul cum vor ei, sunt nişte clauze.

raul_alessio
Auto: Kia Ceed

Post by raul_alessio »

Daca se depaseste termenul si expira voucherul ar trebui sa ofere cei din Slovacia discountul echivalent. Au mai fost cazuri si am inteles ca acopera ei diferenta.
Eu am renuntat sa mai astept masina dupa 3 luni si am luat ceva de pe stoc. Zilele acestea o voi primi.

AlexP87
Auto: Daewoo

Post by AlexP87 »

raul_alessio wrote: 26 Jun 2019, 23:15 Daca se depaseste termenul si expira voucherul ar trebui sa ofere cei din Slovacia discountul echivalent. Au mai fost cazuri si am inteles ca acopera ei diferenta.
Eu am renuntat sa mai astept masina dupa 3 luni si am luat ceva de pe stoc. Zilele acestea o voi primi.
Adică ai dat comanda și după 3 luni te-ai răzgândit și ai luat de pe stoc? Cum te-ai înțeles cu dealerul?

raul_alessio
Auto: Kia Ceed

Post by raul_alessio »

Chiar daca dai comanda pentru o anumita masina, te poti razgandi sa iei o masina de pe stoc, iar avansul dat initial se muta pe noua masina ca sa fie rezervata.
Iar a ta cand se va produce va intra ca masina de pe stoc, disponibila pentru oricine o vrea.
De asemenea si tichetul rabla se muta pe noua masina de pe stoc.
Eu am dat comanda de 1.4 mpi configurata la 14.900 (minus rabla = 13550). Apoi am ales 1.4 t-gdi configurata la 17.950 (discount de lansare de 1500 inclus, minus rabla minus discount suplimentar de 250 = 16.350).

Alleexx13
Auto: Kia Ceed Star 7DCT

Post by Alleexx13 »

Salut baieti,

Azi am primit si eu confirmarea ca masina a fost produsa si ca in curand va fi trimisa spre buc - comanda data in aprilie - Kia Star 7-DCT.
Stiti cam cat dureaza transportul si cum se procedeaza cu cartea masinii?
Baiatul de la reprez mi-a spus ca actele se proceseaza de la Curtici si ca nu se poate grabi procesul referitor la carte.

Seara faina,
Alex

tmihai20
Auto: Kia Cee'd 2017 1.4 GSL

Post by tmihai20 »

@Coroama Daniel: încearcă să vezi dacă poți pune soft de EU pe acel telefon cu varianta chineză. Se poate, dar e bine să citești calm pașii, pentru că-ți poți strica permanent telefonul. E posibil ca Android Auto de la Google să nu meargă pe softul chinez tocmai că softul e făcut pentru piața din China.
Riddle me this, riddle me that
Who is afraid of the big, black bat?
Image

Post Reply

Return to “Generalităţi”