Lista asteptare masina -2007-
vezi ce scrie in precontract. in mod normal poti sa o platesti si dupa ce ajunge masina in curte la dealer, dar sa nu treci de o anumita perioada (la mine este 2 luni), pentru ca pierzi avansul.
Cee'd 1,4 LX BEST black pearl IS-&9-MFM - 250000km
Opel Mokka 4x4, 1.4l 140CP
jurnal de bord: viewtopic.php?t=1126
-
- Auto:
am dat comanda pe 19 octombrie. Dealerul mi-a zis pe 30 oct ca a intrat in fabricatia pe luna octombrie (nu l-am crezut). Dar se pare ca a avut dreptate. M-a sunat mai inainte ca a venit seria (si cica masina a iesit din fabricatie ... oare ?). Si ca sa achit restul de 85% din bani. Masina nu e pe lasing / rata.
Deci a durat fix o luna si un pic sa o fabrice. Sunt bucuros intr-un fel ca a prins transa de fabricatie octombrie.
Acu ce sa fac? Oare e bine sa platesc acu cand vrea el ?! As astepta sarbatorile poate mai scade euro cu venirea celor de prin tarile calde ... Voi ce spuneti sa fac ?!
Oricum mi-a zis ca mai dureaza cam o luna pana la livrare ... pt ca deh, sarbatorile. Mi-a zis ca daca o achit repede, ar putea ajunge undeva imediat dupa revelion (si eu care initial ma asteptam sa vina pe la jumatea lu` februarie ... )
Amintesc ce-am comandat: Ceed 1.6 DSL 115 cp + multe optionale (ESP, jante tip c, scaune incalzite, volan piele + schimbator piele, proiectoare, tetiere active + scaunt regl pe inaltime, cheie pliabila, lama lectura, presuri tip mocheta, spatiu dep portbagaj, claxon dual - astea-s toate)
Deci a durat fix o luna si un pic sa o fabrice. Sunt bucuros intr-un fel ca a prins transa de fabricatie octombrie.
Acu ce sa fac? Oare e bine sa platesc acu cand vrea el ?! As astepta sarbatorile poate mai scade euro cu venirea celor de prin tarile calde ... Voi ce spuneti sa fac ?!
Oricum mi-a zis ca mai dureaza cam o luna pana la livrare ... pt ca deh, sarbatorile. Mi-a zis ca daca o achit repede, ar putea ajunge undeva imediat dupa revelion (si eu care initial ma asteptam sa vina pe la jumatea lu` februarie ... )
Amintesc ce-am comandat: Ceed 1.6 DSL 115 cp + multe optionale (ESP, jante tip c, scaune incalzite, volan piele + schimbator piele, proiectoare, tetiere active + scaunt regl pe inaltime, cheie pliabila, lama lectura, presuri tip mocheta, spatiu dep portbagaj, claxon dual - astea-s toate)
mi-au sosit seriile iar masina a fost programata pt. transport in data de astazi. Cu alte cuvinte masina ar trebui sa fie pe drum. Se pare ca vor veni multe masini din Zilina in aceasta luna. Dealer-ul meu a ramas totusi rezervat in priviinta livrarii pe anul asta insa cu siguranta la inceputul lunii Ianuarie. Motivatia este si simpla: vama de la noi nu lucreaza de sarbatori (Craciun). Inclin sa-i dau dreptate. In fine... mult a fost putin a ramas.
@manucu te rog sa ma adaugi si pe mine in lista cu seriile primite. De platit te anunt sapt. viitoare. Merci
@manucu te rog sa ma adaugi si pe mine in lista cu seriile primite. De platit te anunt sapt. viitoare. Merci
Kia CEE'D 1.6 DSL LX BASE 90 CP + ceva optionale. PISTON GREY
poze in curand...
poze in curand...
Si eu am aceiasi problema...de ce sa platesc acum, cand dupa 20 decembrie cursul va scadea probabil? Nu o fi o strategie a lor?helici_florin wrote:
Mie mi-a zis ca o sa am masina luna asta sigur...dar vorba e vorba, pe precontract scrie 30 ianuarie si asta conteaza...daca n-o sa mi-o dea luna asta o sa inceapa sa zica "domnule vedeti ca termenul e 30 ian, noi v-am dat-o mai devreme, pe 10-15 ian?"
Oricum dupa lungi insistente, cand am vb cu el acum 2 zile, mi-a spus ca am la dispozitie cam 10 zile sa achit integral...nu stiu de unde a scos termenul asta.
Eu ma urmaresc cursul...
Kia Ceed 1.4 LX + optionale, Kompass Blue, cumparata ianuarie 2008
Multi din noi probabil am luat de bun termenul din precontract, de 30 ianuarie. Daca cineva nu are banii acum, si face rost in ianuarie?
Eu zic ca n-are cum sa riste sa piarda masina sau avansu, din moment ce in acte scrie: termen de livrare 30 ianuarie (asa scrie la mine).
Eu zic ca n-are cum sa riste sa piarda masina sau avansu, din moment ce in acte scrie: termen de livrare 30 ianuarie (asa scrie la mine).
Kia Ceed 1.4 LX + optionale, Kompass Blue, cumparata ianuarie 2008
e bine ca au inceput sa apara seriile la diesel. prima tot la klado
))

Astazi am vb cu dealerul si mi-a spus ca saptamana viitoare ar trebui sa am masina. In leg cu cartea masinii, el a zis ca normal trebuie data odata cu masina, insa dureaza cam o saptamana la aglomeratia de acum....
Speram ca nu este o teapa si ca vom avea masinile pana de sarbatori...
Speram ca nu este o teapa si ca vom avea masinile pana de sarbatori...
Mandru posesor de Kia Cee'd 1,4 Best Abyss Blue
B 999 PNA
ODO: >100.000 Km
B 999 PNA
ODO: >100.000 Km
eu nu mai sunt asa de sigur....mie dealerul mi-a spus ca e in zilina si ca se asteapta plata finala ca sa o aduca in tara....
Last edited by manucu01 on 12 Dec 2007, 22:22, edited 1 time in total.
Oka...deci stiu ca nu e in decembrie, da a fost 30 noiembrie ora 17, deci eu consider ca sunt in decembrie
...detalii: 30.11 dat 15% pt dat in productie; 06.12 primit telefon de la reprezentanta ca au primit seria
; 07.12 depus dosar pt leasing; 11.12 sunat de la reprezentanta ca e acceptat dosaru; 12.12 platit 50% avansul...si acu astept. Partea buna e ca pe 10.12 a plecat masina din Zilina...yyyyyyyyhhhhhhhhaaaaaa
...acuma bajetzii de la reprezentanta din Bv, Martax Group parca, au zis din 12.12 ca in 21 zile ar tre sa o am, da fiind "sarbautori" poate sa se prelungeasca...mic secret
...unul mi-a zis ca poate pana in Craciun sau Anul Nou mai sigur
...deci jos palaria pentru ei
...ce mai tre stiut e ca baietzii dau comenzi dinainte sa aibe si pe stoc...si din una din astea am ales si yo una...da bune serviciile (baietzii frumos imbracatzi, respectuosi si parolisti pana acum =D> )
[b]Edited by DaDiRo - Am pus eu luna 12 pe unde ti-a mai scapat![/b]

![PDT_Piratz_13 [smilie=pdt_piratz_13.gif]](./images/smilies/PDT_Piratz_13.gif)

![PDT_Piratz_24 [smilie=pdt_piratz_24.gif]](./images/smilies/PDT_Piratz_24.gif)
[b]Edited by DaDiRo - Am pus eu luna 12 pe unde ti-a mai scapat![/b]