Votati CEED la competitia Masina anului - Auto Mondial !!!
eu propun sa pastram tonul civilizat...cand lauda ceed-ul eram cu totii multumiti
Cee'd 1,4 LX BEST black pearl IS-&9-MFM - 250000km
Opel Mokka 4x4, 1.4l 140CP
jurnal de bord: viewtopic.php?t=1126
de doua ori am urmarit si eu emisiunea si mi s-a parut plictisitoare, greoaie...obositoare, poate si din cauza ca m-am obisnuit cu emisiuni gen promotor, mai alerte si interesante acu ceva timp, unde chiar era o prezentare la masina nu...gen carucioare pentru persoane invalide
...mai pe scurt: de 2 ori mi-a ajuns automobile

prietene, putea sa-mi fie ori tata ori cel mai rau dusman ca tot as fi recomandat sa ne pastram tonul civilizat. sunt ferm convins ca majoritatea colegilor forumisti dorm foarte bine noapte indiferent de ce zice ala in emisiunea lui, din simplul motiv ca oamenii isi cunosc masinile.
de unde atata ura intre oameni??
de unde atata ura intre oameni??

Mesajul D.lui Heimann din data de 15.01.2008 pt. Club KIA
Buna Ziua,
doresc sa va anunt ca am constatat o frauda importanta la votarea masinilor si marcilor pe site-ul de vot www.masinanr1.ro . Programul prevedea votarea unei masini o singura data pe zi. Programul analiza IP-ul calculatorului si daca de pe acel IP s-a mai votat oprea votul in aceea zi. Din nefericire au existat doua persoane care au folosit un program care schimba IP-ul pe secunda si au plasat astfel foarte multe voturi la Volvo XC 70 si la BMW ca marca. Nu ne-am dat seama chiar de la inceput deoarece plasau voturile in numar mic in asa fel incat sa fie cu 0,1% mai mult decat Kia Cee?d si cea de-a doua clasata la marci. Analizand situatia creata ( noi organizam acest concurs de sase ani dar nu s-a mai inatmplat asa ceva ) am hotarat sa stergem toate voturile si sa reluam concursul cu o modificare la votare: fiecare persoana care voteaza este obligata sa introduca numele si adresa de e-mail. In urma votului persoana respectiva primeste un e-mai pe care trebuie sa-l confirme actionand un link din e-mail. Numai in acest mod votul se inregistreaza. Se poate vota de la o adresa de e-mail doar o singura data. Ne cerem scuze la toti membrii care au votat pt Cee?d dar decat sa anulam concursul mai bine il reluam cu schimbarile amintite. Este regretabil cu s-a incercat sa se favorizeze prin frauda Volvo XC 70 si marca BMW. Invitam pe toti cei care au votat sa voteze din nou.
Credem ca am ales solutia cea mai corecta.
Cu stima
Mihai Heimann Matei
-
- danezul
- Auto: Cee'd LX Best 1,4 Benzina
Am votat. Evident, Pro cee'd. Drum bun si numai bine.
Kia Ceed 1.4 T-GDi 6MT BEST Blue Flame
ODO: 1200
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=165&t=25685
Cee'd LX Best 1,4 Benzina Mars Red Siguranta in trafic prin respect
BV 77 SPD ODO 141.520
Jurnal de bord http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?f=5&t=704 Stiri auto moto
ODO: 1200
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=165&t=25685
Cee'd LX Best 1,4 Benzina Mars Red Siguranta in trafic prin respect
BV 77 SPD ODO 141.520
Jurnal de bord http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?f=5&t=704 Stiri auto moto
eu unul nu mai votez. masina a luat suficiente premii de renume si fara ajutorul meu. insa cine vrea..e binevenit sa o faca 

masina nr. 1
cine n-a votat inca, e rugat sa voteze:
www.masinanr1.ro
atentie mare la audi A5 ca ne depaseste, daca nu chiar a si facut-o. ecartul e foarte mic.
www.masinanr1.ro
atentie mare la audi A5 ca ne depaseste, daca nu chiar a si facut-o. ecartul e foarte mic.
-
- Auto:
Re: masina nr. 1
Votat.tcapote wrote:cine n-a votat inca, e rugat sa voteze:
www.masinanr1.ro

Acum "samanta' conduce ...

KIA Cee'd 1.4 GSL LX MT + ceva optionale, DAKAR YELLOW
Clasament final:
Audi A5: 26.1%
Kia Cee'd: 26.1%
...asta dupa ce sambata conducea Audi cu 1 procent, duminica seara conducea Cee'd cu vreo 3 procente...
no comment...
decat ca mi se pare trasa de par... si de o parte si de alta, si probabil se invarte in jurul reclamei platite in diverse forme.
oricum, tot respectul pt ambele, fiecare in segmentul ei.
Audi A5: 26.1%
Kia Cee'd: 26.1%
...asta dupa ce sambata conducea Audi cu 1 procent, duminica seara conducea Cee'd cu vreo 3 procente...
no comment...

oricum, tot respectul pt ambele, fiecare in segmentul ei.
clasament final
clasament final Audi A5 - azi 16.03.2008
a fost votare prin SMS direct din emisiunea d-lui Heimann de la National TV. Rezultat destul de dureros pentru masinutele Cee'd care n-au primit decat 179 de voturi, fata de 328 de voturi Audi A5.
masina de informare/actiune Porsche Romania functioneaza impecabil. dupa stilul consacrat german: merge ceas! bravo lor!
ramane de vazut cate exemplare din Audi A5 vor vinde in Romania in anul 2008, fata de exemplarele vandute, tot in aceeasi perioada, din Kia Cee'd. o sa urmarim statisticile de incheiere a anului 2008, in ceea ce priveste vanzarile, pentru cele doua modele. speram ca rezultatele sa nu fie "artificializate=umflate" precum voturile intiale de pe site-ul cu www.masinanr1.ro, cand s-a reluat concursul si s-au instituit masuri speciale de securizare a server-ului, in urma tentativelor de frauda ale "fanilor" Audi A5.
trist!

a fost votare prin SMS direct din emisiunea d-lui Heimann de la National TV. Rezultat destul de dureros pentru masinutele Cee'd care n-au primit decat 179 de voturi, fata de 328 de voturi Audi A5.

masina de informare/actiune Porsche Romania functioneaza impecabil. dupa stilul consacrat german: merge ceas! bravo lor!
ramane de vazut cate exemplare din Audi A5 vor vinde in Romania in anul 2008, fata de exemplarele vandute, tot in aceeasi perioada, din Kia Cee'd. o sa urmarim statisticile de incheiere a anului 2008, in ceea ce priveste vanzarile, pentru cele doua modele. speram ca rezultatele sa nu fie "artificializate=umflate" precum voturile intiale de pe site-ul cu www.masinanr1.ro, cand s-a reluat concursul si s-au instituit masuri speciale de securizare a server-ului, in urma tentativelor de frauda ale "fanilor" Audi A5.
trist!