Iesim la un gratar cu hyundaiclub sîmbătă, 11 aprile?
Re: Iesim la un gratar cu prietenii de la hyundaiclub de Florii?
Ar fi mult mai bine daca s-ar tine sambata ca duminica e programarea la spitalul "mit" 

Mde...acelaşi lucru vorbim şi noi de vreo 7-8 posturi
Deci, rămîne pe sîmbătă? Să n-apucăm să-i punem pe jar pe hyundai pentru duminică!

Deci, rămîne pe sîmbătă? Să n-apucăm să-i punem pe jar pe hyundai pentru duminică!
Mi se pare cam departe sincer... O locaţie unde ajungem mai repede, ori tot valea anei, ori pustnicu...nu ştiu, dar pînă ne întîlnim, pînă cumpărăm, pînă ajungem. Duminică ne-am întîlnit (teoretic) la 11 şi am ajuns (practic) la locul faptei după 1 din cîte ştiu.
cam mult pana la Valea Doftanei,mai degraba la ana sau pustnicu 

cand ati fost ultima oara la pustnicu sau la cernica, sau mai stiu eu unde pe langa bucuresti?
ieri am fost la cernica, unde au pus taxa de intrare 2 lei/persoana (taxa care a intors din drum zeci de grataristi) si totusi a fost groaznic de aglomerat si mizerie...
ieri am fost la cernica, unde au pus taxa de intrare 2 lei/persoana (taxa care a intors din drum zeci de grataristi) si totusi a fost groaznic de aglomerat si mizerie...

1.6 DSL LP Base Pewter Beige + optionale
vrrrrroooooommm !!!!!! vrrrrroooooommm !!!!!!
www.erepublik.com
vrrrrroooooommm !!!!!! vrrrrroooooommm !!!!!!
www.erepublik.com
-
- scraachu'
- Auto:
Szuper k sa schimbat pt sambata ...eu duminca nu puteam sa vin k e ziua lu FLO :*...si tre sa fim in alta parte 
La branesti(vadul anei) nu vreau sa ma merg k am bagat masina la spalat a 2-a zi ...aveam o TONA de praf in ea
...si inca mai am locuri unde nu sa dus...
....daca stie cineva pe la Snagov vre-un loc p-acolo dar sigur ...sau o sa ma interesez eu azi la Bragadiru la padure si mai stiu eu un loc unde am fost dar nu mai stiu cum se numeste...o sa aflu si va tin la curent...220v muhahaha
si inca o data ce-a mai tare poza muhahahha
INCA LESIN DE RAS ..multumesc celui kre a modificat POZA =)))) FOARTE TARE

La branesti(vadul anei) nu vreau sa ma merg k am bagat masina la spalat a 2-a zi ...aveam o TONA de praf in ea

si inca o data ce-a mai tare poza muhahahha

INCA LESIN DE RAS ..multumesc celui kre a modificat POZA =)))) FOARTE TARE
- alpinad
- [român 200%]
- Auto: Sportage MHEV 1.6 T-GDi 4
sugestii de locatii ca sa le transmitem si prietenilor nostrii de la hyundai club????
baneasa....snagov....eu n-am fost niciodata pe la astea dar poate stie cineva!
baneasa....snagov....eu n-am fost niciodata pe la astea dar poate stie cineva!
Sportage MHEV Pace 1.6 T-GDi 48V 7DCT Black
Rio 1.25 mpi Smoke Blue
[exOptima 1.7 crdi 140cp Pluto Brown]
[ex cee'd sw 1,4 gsl 109cp SO RED B-72- ZEP]
-
- scraachu'
- Auto:
LOCATIEEEEEE super pentru MUUULTA LUMEEE
am fost eu anu trecut dar nu mai stiam cum se numeste
La Calugareni , pe soseaua ce duce la Giurgiu in satul Calugareni ( ala celebru cu batalia ) la vreo 30 km de Bucuresti , chiar prin sat inainte de podul celebru , se face la dreapta , se trece printr-o mica padure si pe langa padure iti alegi locul unde vrei sa stai, e pajiste destul de mare unde te poti zbengui !fotbal...si multe altele...drumul a fost ok mai ales k am mers cu fratele lu Flo cu un golf 4 mai jos k proceedu meu
........Poze va las pe voi sa cautati ...k eu sunt la munca...
Avand in vedere k e ziua lu flo(de fapt ziua tuturor Florilor
) si gratarul de duminica defapt este sambata ...o sa propun si prietenilor mei sa mearga cu noi k sa fim toti intr-un singur loc...k altfel nu pot sa vin
....k sunt invitat de ei la Branesti...dar le propun eu acum daca suntem HOTARATI k mergem la calugareni sau in alta locatie...sa vina cu noi
....cred k o sa fim peste 50 de oameni MUHAHAHA....Ce-mi PLACE sa UNESC MAI MULTE GASTI
....Sper k nu va deranjeaza?
astept raspuns
P.S. - este singura modalitate de a fii cu toata lumea sambata
...si chiar vreau sa-i impac pe toti 

La Calugareni , pe soseaua ce duce la Giurgiu in satul Calugareni ( ala celebru cu batalia ) la vreo 30 km de Bucuresti , chiar prin sat inainte de podul celebru , se face la dreapta , se trece printr-o mica padure si pe langa padure iti alegi locul unde vrei sa stai, e pajiste destul de mare unde te poti zbengui !fotbal...si multe altele...drumul a fost ok mai ales k am mers cu fratele lu Flo cu un golf 4 mai jos k proceedu meu

Avand in vedere k e ziua lu flo(de fapt ziua tuturor Florilor

astept raspuns
P.S. - este singura modalitate de a fii cu toata lumea sambata

Last edited by scraachmyback on 06 Apr 2009, 11:50, edited 1 time in total.
- alpinad
- [român 200%]
- Auto: Sportage MHEV 1.6 T-GDi 4
eu merg pe mana lu' scraachu' ca doar e prietenul meu....nu? 

Sportage MHEV Pace 1.6 T-GDi 48V 7DCT Black
Rio 1.25 mpi Smoke Blue
[exOptima 1.7 crdi 140cp Pluto Brown]
[ex cee'd sw 1,4 gsl 109cp SO RED B-72- ZEP]
- Auto:
Mersi Alpi si astept restu colegiilor ....stiu k pot conta pe tine mereu 

Merg şi io pe mîna lu screciu' cu maşina, că doar e prietenu' lu' alpinad! Alpi...ţi-ai tras prieten, huh?
-
- psycho driver
- Auto:
Salutare.
Daca se hotareste ca locatie alta decat Branesti / Cernica o sa vin cu masina mea pt. ca nu am cum sa ajung acasa pe jos din Bucuresti pana la mine in com. Pantelimon decat cu masina daca se pleaca spre casa pe inserat.
Multumesc celor care s-au oferit sa ma ajute , iar daca mergem la Calugareni sau in orice alta zona decat Branesti / Cernica ma ofer eu sa iau pe cine vrea sa mearga si sa consume ceva alcool.
.
Din acest moment am 3 locuri disponibile .
Mihai
Daca se hotareste ca locatie alta decat Branesti / Cernica o sa vin cu masina mea pt. ca nu am cum sa ajung acasa pe jos din Bucuresti pana la mine in com. Pantelimon decat cu masina daca se pleaca spre casa pe inserat.
Multumesc celor care s-au oferit sa ma ajute , iar daca mergem la Calugareni sau in orice alta zona decat Branesti / Cernica ma ofer eu sa iau pe cine vrea sa mearga si sa consume ceva alcool.

Din acest moment am 3 locuri disponibile .
Mihai
Kia Ceed 1.4 Best

ODO : + 19000 km

ODO : + 19000 km

Eu sigur merg cu masina, deci am locuri libere pentru cei care vor sa bea bere nu din aceea chioara!
Va incumetati?
Va incumetati?
B-84-HXE
Inca nu pot sa confirm prezenta, dar daca pot sa vin si vrei sa ma iei ...DA!!! nici nu mai incape vorbaclaK wrote:Eu sigur merg cu masina, deci am locuri libere pentru cei care vor sa bea bere nu din aceea chioara!
Va incumetati?

A fost Pro'ceed CRDI 115 HP