Cel mai probabil ai primit reducerea de rigoare.

Nu as fi asa sigur cu pretul pentru ca, daca te uiti la Hyundai de exemplu, motorizarea asta a suferit niste modificari si vine acum cu Mild Hybrid, Hybrid si Plug In Hybrid iar daca se vor face aceste modificari mai mult ca sigur si pretul o sa aiba de suferit.Insa, cel mai mult mi-ar place sa se poata incadra la rabla modelul acesta, nu de alta dar vreau si eu sa imi comand si sunt intre GT si 1.5 GT-Line doar ca am si o rabla in curte de care as vrea sa scapCrishix wrote: ↑19 Apr 2021, 09:44 Masina ar fi 26018 euro dupa configuratorul lor. Nu ma astept ca facelift-ul sa faca o diferenta de pret importanta, iar cei de la KIA mi-au confirmat asta.
Stiu ca sunt sistate comenzile momentan, de asta am si mentionat. Sunt foarte curios de facelift, dar cei de la reprezentanta Kia Cluj mi-au zis sa nu ma astept la mari diferente. Motorizarea au zis tot ei ca sunt destul de siguri ca va ramane.
Sunt deja pe net destul de multe leak-uri cu facelift-ul pentru Cerato, care e varianta sedan. Cel putin in ceea ce priveste fata modelului facelift, aia o sa fie. Dar, sa nu deviez de la subiect.![]()
Pentru XCEED de 24000 casco este 875 euro preț întreg iar la clauza de auto control la primul prag de reducere este 750. Pragul 2 de reducere îl obții doar daca mergi rar cu mașina și atunci prudent și legal, aka in weekend la cumpărături și poate o plimbare. La mine al doilea prag de reducere este 568 euro.andrei1271984 wrote: ↑19 Apr 2021, 18:08 crishix , n-ai pentru ce.
pretul respectiv e la mine![]()
Daca intrebi in alte parti o sa ai surprize neplacute![]()