Salutare!
Acesta e primul meu post pe acest forum, unde din mai-iunie

sper că voi activa cu acte în regulă.
Noi am înaintat o comandă pentru Noul Sportage acum o săptămână. Echipare GT-Line, 1.6TGdi 7DCT, bi-color și câteva pack-uri extra.
Ca reprezentanță am ales Autonet București - sunt singurii care au acordat un discount în plus (acceptabil) față de prețurile afișate pe site. Și am avut solicitări la peste 8 reprezentanțe.
Legat de întrebarea ta, într-adevăr, piano black nu e cea mai de dorit opțiune pentru interior, dar din păcate mai toți producătorii îl folosesc într-o proporție mai mică sau mai mare. Echiparea GT-Line are chiar și în exterior... Soluția pe care o iau și eu în calcul ar fi o folie aplicată peste. Atât în interior, cât și exterior.
La acest capitol o să mă consult când va veni vremea cu băieții de la Autofacelift (pe fb: @folieri). Am văzut live o lucrare de-a lor și nota 10.
Pentru display-uri, de orice fel, recomand pe cei de la 24gsm (
https://24gsm.ro/protectie-display/foli ... gatie-auto). Fac și custom, la comandă, pe dimensiunile tale. La mașini nu am folosit până acum folii pe display.
Sp4wned wrote: ↑30 Jan 2022, 21:44
Corect, amuzant!
Oricum, poate nu am întrebat corect. Din ce am înțeles, cine comandase, a făcut-o pe o configurație făcută deja de dealer. Eu aș fi vrut să aflu dacă mai sunt și alții care vor să ne informeze de situația în care au avut o comandă cu o culoare și echipare ce nu fusese precomandă deja de dealer.
Mulțumesc
Sent from my HD1903 using Tapatalk