Lista asteptare masina -2007-
Care sa aiba nu prea sunt dar care vor avea sunt cativa.langaflorin wrote:Am vb azi cu un dealer de la Iasi si a spus ca msin mea este pusa pe un transport si ca ar trebui sa ajunga intr-o saptamana (asta e vrajeala de doi bani), ca doar atat stiu sa faca, sa pacaleasca oamenii. Apropo mai este careva din Iasi pe aici care sa aiba C'eed?

Kia Cee'd 1.4 BEST GSL Piston Gray - comanda pe 15 iunie, serie venita pe 3 septembrie, ridicata in data de 28-09-2007 ora 12.15 BT-04-EKV ex:B-71-KAO
-
- Auto:
@mpatachia,sunt si eu in aceeasi situatie(data comenzi ) si am cerut tot 1.4 Best...Tu de unde esti si la ce dealer ai facut comanda?Eu sunt din Ploiesti si am comandat masina la Neoset, in Ploiesti.
Mai este cineva din Ploiesti intr-o situatie asemanatoare ?
Mai este cineva din Ploiesti intr-o situatie asemanatoare ?
ceed,1.4 best,so red
http://picasaweb.google.com/Rapidel.
take it easy 
@cernicapoli: nu ai spus pe nicaieri ce configuratie/culoare ai comandat, si nici de unde esti. daca ti-ar livra masina saptamana asta, ar fi tare bine
mult noroc!
s-ar putea ca cei de la KiaRomAuto sa fi invatat ceva de la brambureala cu comenzile din mai, si sa nu mai dea mailuri prea des catre dealeri sa ii anunte despre transporturi si in care sa spuna dealerilor sa ceara plata totala de la clienti.
s-ar putea sa ii anunte (pe dealeri) cand masina e la pitesti la verificari si atunci sa ceara plata totala. astfel s-ar evita problemele cu depasirea termenului de livrare de la plata totala, si ar putea sa livreze masina mai repede.

@cernicapoli: nu ai spus pe nicaieri ce configuratie/culoare ai comandat, si nici de unde esti. daca ti-ar livra masina saptamana asta, ar fi tare bine

s-ar putea ca cei de la KiaRomAuto sa fi invatat ceva de la brambureala cu comenzile din mai, si sa nu mai dea mailuri prea des catre dealeri sa ii anunte despre transporturi si in care sa spuna dealerilor sa ceara plata totala de la clienti.
s-ar putea sa ii anunte (pe dealeri) cand masina e la pitesti la verificari si atunci sa ceara plata totala. astfel s-ar evita problemele cu depasirea termenului de livrare de la plata totala, si ar putea sa livreze masina mai repede.
-
- Auto:
Comanda am dat-o pe 20 iunie la MIt Baneasa seria am primit-o pe 04.09.2207 masina este 1.4 LX Best.Bafta tuturor,se pare ca eu sunt printre cei norocosi.Mai am un prieten care a facut comanda tot de 1.4 LX Best la Mit Militari si a fost astazi la dealer care i-a spus ca a primit si el vreo 3 masini ,el nefiind printre cei 3 .Dealerul i-a spus ca nu conteza daca comanda s-a dat pe 3 iunie sau pe 24 iunie masiniile se incarca aleatoriu de la Zilina
-
- Auto:
Pentru cei care au platit avansul si efectiv ati dat comanda,cand ati platit restul sumei de bani din valoarea masinii, cumva la primirea seriei ?
ceed,1.4 best,so red
mie imi spunea inca din iulie cineva de la mit motors ca isi fac stoc de masini.( si daca nu ma insel in pitesti). asta a fost si toata ideea cu intarzierile banuiesc. au platit masinile cu banii primiti cu o gramada de timp inainte. de aceea si toate raspunsurile evazive si minciunile. acum dupa septembrie probabil o sa intre in normal..noi am fost cobai.
LX BEST 1.4 SO RED
-
- 3/E
- Auto:
Desi nu e locul potrivit, o sa'ti explic aici.Rapidel wrote:@andrei0241 Se pare ca am ceva neclaritati.
De la 1 iunie nu se mai poate pune nimic in plus pe LX Best (fost'ul LX Base, cum se numea pana atunci) si care costa 9961 CIP. In schimb, au introdus si versiunea de dotari LX (care nu era inainte de 1 iunie), care costa 9887 CIP si poate fi imbunatatile cu optionale. Insa in pretul de 9887, in minus fata de LX Best, nu ai A/C, oglinzi electrice si incalzite, scrumiera si bricheta (care am impresia ca vin totusi) si dispozitiv USB.
De'aici si denumirea care'o vezi la cei cu comenzi din mai de Base Limited Edition (inventata de noi denumirea, evident

Ford - Fiesta - 1.4 tdci