Ursulake1 wrote:Stefan47 wrote:Am facut si eu azi revizia a 4-a la IMG Giurgiului. Ca deobicei, foarte amabili toti
Ca si costuri:
- Filtru de aer Ashika - 29 lei
- Filtru habitaclu Valeo - 39 lei
- Filtru de ulei Mobis - 19 lei
- Ulei Motul 8100 Eco-nergy 5w30 3L - 126 lei ( mai aveam ramas de anul trecut )
- Bujii NGK Iridium IX - 150 lei
- Manopera - 129 lei
Total: 492 lei
Salut,
Consumabilele sunt ale lor sau le-ai achizitionat tu separat ?
Incerc sa aflu si eu cat costa revizia pentru 1.4 GSL , dar dl Radu nu prea raspunde

Multumesc
Va salut ,
- dl @Stefan47 a adus dumnealui consumabilele :
"o bun, sunt mai aproape de mine, d-asta ii prefer

trebuie sa ma duc si eu zilele astea la a 4-a revizie. Uleiul, filtrele si bujiile le-am luat eu, sper sa nu mai trebuiasca si altceva, la 35k km nu cred ca trebuie schimbat filtrul de benzina...o sa postez aici cat m-a costat tot. "
- la noi in service la etaj este o sala de asteptare cu o fereastra prin care se poate supraveghea activitatatea din atelierul de mecanica si partial din tinichigerie ;
* din ratiuni de securitate si protectia muncii accesul persoanelor neautorizate langa punctul de lucru este interzis .
- uleiul ramas si pastrat de la o revizie la alta , in cele mai multe cazuri in masina , este bun doar de completat daca este cazul ;
- fiind un " amestec de grasimi " odata desigilat incep reactiile intre elemente ,se altereaza , isi pierde din calitati , de aceea nu se recomanda folosirea lui in amestec cu un ulei nou .
- la noi in service se factureaza doar uleiul folosit fizic ( daca se achizitioneaza ulei vrac, nu ambalat in recipiente gradate).
- incercati si pe e-mail :
cristian.radu@kia-motors.ro, daca nu raspunde la telefon
sa auzim de bine !