De ce am ale c'eed? Este o intrebare cat se poate de pertinenta tinand cont de multitudinea de oferte care sunt acum pe piata... insa daca le iei la filtrat, parca nu mai sunt chiar asa oferte fantastice...
Sa va povestesc si eu de ce si cum am ales c'eed. Anul trecut eram incantat de opel astra new si eram aproape convins ca atunci cand o sa-mi vand loganul, voi alege astra benzina. In luna iunie am vazut kia c'eed si am ramas placut impresionat (interior mult mai spatios si materiale calitativ superioare, motorul de 1.4 este mult mai sportiv decat cel de pe astra de 90 cp, linii mai sportive si un look mai apropiat de anul 2007). Ce sa mai vorbim, masina ma convinsese si imi schimbasem perceptia initiala.
Anul acesta in februarie am vandut loganul si vazandu-ma cu 5500 eur pentru avans, am fost pus iarasi intr-o dilema.

Astra cazuse din start, pentru k ma convinsesem de superioritatea c'eed-ului, insa mi-aufacut cu ochiul 2 masini mai scumpe: Seat Leon si VW Golf. Am testat leon de 1.9 tdi, insa depasea bugetul meu, eu voiam sa imi iau de 1.4. Am ramas placut impresionat de motor, de tinuta de drum, insa in interior ma simteam ca intr-un cockpit, bordul este spartan, foarte plasticos si plictisitor, iar gemuletul acela din fata, chiar mi s-a parut de-a dreptul enervant. Am mers sa testez VW Golf. Dintre toate mi-a placut cel mai mult, interior fff frumos

, tinuta drum, ce sa mai este cu o clasa peste toate, insa anul viitor va aparea un nou model. M-am gandit k nu are rost sa platesc 4 ani pe un model care deja se fabrica de 4 ani... Si uite asa am ales rational, spun eu, o masina f draguta, noua ca model, laudata mai de toata lumea si de ce sa ma ascund dupa degete, este un pic placut sa vezi

ca nu are toata lumea c'eed... Chiar nu imi pare rau de alegerea facuta. Ma saturasem sa vad inca 10 masini ca a mea la stop. Vorbesc de logan