Cum se modifica culoarea ceasurilor de bord (pentru noapte)?
uite aici: http://www.autoaccesorii.ro/images/prod ... 3398_3.gif
se poate desface un bord de ceed si masurata folia aia...apoi pe calculator poti desena ce vrei tu, print la un centru cu cutter ploter si asta e.
se poate desface un bord de ceed si masurata folia aia...apoi pe calculator poti desena ce vrei tu, print la un centru cu cutter ploter si asta e.
Cee'd 1.6 GSL Black Pearl, Classic + Interior piele, Geamuri fumurii + actionare electrica fata/spate, Pachet Sport, ESP, Climatronic, Cheie pliabila, Scaune incalzite, Oglinzi electrice.
www.tuninginfo.ro - Prietenul masinii tale!
pff..o rugaminte: topicul asta nu e x versus y , sau un pool e buna / nu e buna !! cei carora le place lumina bordului ii inteleg, dar...cred ca ar fi bine sa se abtina si sa respecte si parerea celorlalti ! thx!
@cmg_george: pff e faina chestia, dar nu cred ca va aparea preacurand la ceed! daca e, pe mine ma poti considera inscris de pe acum.
@bogdan241: totusi, e un pik mai complicat ...
bafta ...la toti !
@cmg_george: pff e faina chestia, dar nu cred ca va aparea preacurand la ceed! daca e, pe mine ma poti considera inscris de pe acum.
@bogdan241: totusi, e un pik mai complicat ...

bafta ...la toti !

cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
Dorele, ne mai tii mult ma?
Dorele, ne mai tii mult ma?
@ida01ro - intotdeauna este mai greu decat pare 

Cee'd 1.6 GSL Black Pearl, Classic + Interior piele, Geamuri fumurii + actionare electrica fata/spate, Pachet Sport, ESP, Climatronic, Cheie pliabila, Scaune incalzite, Oglinzi electrice.
eu mi-am pus folie solara light black pe bord
dark black sau black sunt prea puternice, nu se vede nimic din bord ziua, cand bate soarele direct in bord. noaptea se vede un pic mai putin tipator portocaliul ala si daca mai sting si lumina de la computerul de bord, e o placare sa conduci in afara orasului

da super luminat la I 30 bordul ...prima oara m-am gandit putin la I 30 dar era mai scump si nu imi placea asa mult designul ca la ceedcRbL wrote:si totusi, ar fi interesant sa ai lumini ca la i30...
sa nu mai zic de albastrul de la golf.
cu stickerele alea gen plasma nu rezolvi nimic, mult prea multa lumina.
singura solutie, ar fi schimbarea ledurilor/becurilor din bord respectiv consola, pe alte masini am auzit de asa ceva, dar pe kia ?
kia cee'd best black
si mie imi plac consola si bordul la i30... dar tot nu as da banii pe i30 DOAR pentru niste lumini...
totusi hai sa nu transformam aici i30 vs ceed.
asadar, ne punem pofta in cui momentan cu ledurile albastre.
va obisnuiti cu alea portocalii si gata
)
totusi hai sa nu transformam aici i30 vs ceed.
asadar, ne punem pofta in cui momentan cu ledurile albastre.
va obisnuiti cu alea portocalii si gata

Last edited by cRbL on 04 May 2008, 22:22, edited 1 time in total.