Dopurile din praguri

Cum se rezolvă diverse probleme
Joco
Auto:

Re: Dopurile din praguri

Post by Joco »

Constructia unei caroseri autoportante are niste criterii. Ar fi greu, chiar imposibil, ca in cadrul unui forum sa discutam despre ele.
Eu pot doar sa spun, ca masina are rezultate excelente la impact. Restul e cam...folclor :)

Joco
1,6GLS/AT+opționale MARS RED CV 04 PCL
comanda pe 16 ianuarie, mașina sosită în țară pe 5 martie, certificat provizoriu completat pe 13 martie, mașina livrată pe 20 martie....de ce?
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=5&t=1598&p=97624#p97624

mctinescu
Auto: ProCee'd 1,6 DSL 140 CP 2009

Post by mctinescu »

marius01 wrote:Deacord cu tine in ceea ce priveste greutatea si izolarea fonica, dar comparand tabla ceed-lui cu a unui seat cordoba si nunumai pare cam subtire.Am facut proba cu degetul apasand pe plafonul meu la ceed si apasand si pe cel de la seat.La seat parca e tabla de 2 iar la ceed-ul meu parca e de 0.5.Am facut proba si la usi , capota si alte elemente.Nu stiu in comparatie cu alte modele mai noi de la alte marci cum e tabla ceed-lui(logan,peugeot,fiat,etc).Daca tabla e subtire nu stiu de unde are o masa (1300kg) totusi maricica!? Poate are lonjeroane mai groase!Ce parere ai Joco si alti baieti care se mai pricep?
:D
Sigur are lonjeroanele foarte babane, super rezistente, se pot vedea de fapt.
Kia Pro Cee'd 1,6 DSL City 150 CP (dupa upgrade la dealer) - e pe drum!!!

BUNU
Auto: Ceed 1,6 GSL

Post by BUNU »

Nu grosimea tablei conteza ci felul cum se diperseza forta de impact in cazul unei lovituri
http://picasaweb.google.com/BUNULE/KiaC ... directlink
ImageImageImageImageImageImageImage
http://picasaweb.google.com/BUNULE
Ești prost și vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele! Ești cel mai prost? Aprinde și stopul de ceață!

Post Reply

Return to “Tips & Tricks”