In 14 ani de condus, nu am facut niciun accident din cauza mea, au fost 2 acrosari usoare pe timp de iarna, dar in ambele cazuri celalalt a fost de vina. Am luat o singura amenda de viteza, in `96 (5000 lei

Drum bun!
P.S. Ce e cu "lotul Pitesti"?
http://www.antena3.ro/stiri/justitie/pi ... 50494.htmlmr_wizard wrote:P.S. Ce e cu "lotul Pitesti"?
Esti glumet ! Am permis din '91 iar singura amenda am primit-o pt ca nu aveam copie dupa factura taxei de drum (amenda contestata si anulata la Judecatorie). Iar de oprit, am fost oprit in trafic mai mult la controalele gripei aviare, evadarile din penitenciare si la furtul de armament din cazarmi. Asta nu inseamna ca nu incalc regulile de circulatie ! Pot sa-ti spun insa ca ma straduiesc FOARTE MULT sa nu le incalc !seby wrote:salutare , eu cred ca se poate si fara a incalca regulile , obtinut permis 1996 , pana acum nu am platit nici o amenda , niciodata oprit in trafic , BRASOV - DN1- CODLEA , job in Brasov
Incalcari ale regulamentului ... nu insemna doar atunci cand esti prins ! O incalcare a regulamentului inseamna atunci cand, constient sau nu, (si aici nu ma refer la stari de betie) ai incalcat reguli de circulatie. TE APRECIEZ pentru faptul ca ai trecut la abateri, amenda CA PIETON. BRAVO !!! Din pacate, multi soferi uita de drepturile pietonilor in momentul in care sunt la volan; si injura toti soferii atunci cand nu sunt la volan !Philbox wrote:amendat ca si pieton cu 5 puncte pt traversare prin loc nepermis(undeva in nordul Moldovei...eram in conced si am gasit clementa!)
Ai dreptate, acesta este unul dintre motivele ambuteiajelor din Bucuresti. Pentru ca o mare parte dintre acestia vor sa faca... la dreapta. Iar la culoarea verde a semaforului blocheaza 3-4 benzi de circulatie pentru 5-6 secunde. Care in economia unui semafor inseamna alte cateva minute pentru cei din capatul coloanei. Acest timp inmultit cu numarul de soferi obstructionati inseamna ore pierdute de sute de oameni din cauza a cativa "bizoni". O sa deschid un nou topic pe tema "solutii de fluidizare a traficului in Bucuresti". As vrea sa participi si la acel topic si sa adaugi impresii si idei.misuspita wrote: Lucrul cel mai de rahat ce se intampla in Bucuresti (in opinia mea) este depasitul coloanei la semafor. Mi se pare atat de mare bataia de joc ca tu sa stai sa astepti minute in sir sa prinzi verde, iar un bizon shmeker sa vina sa se bage in fata. De-aia pe astia niciodata nu ii las, fie ce-o fi. Daca pot, stau la 20 de cm lipit de ala din fata si nu ii las sa se bage. 90% din cazuri imi iese... mai vad pe unii ca ii doare-n basca de masina lor si forteaza cu orice pret sa intre si pe astia ii las, ca nu am chef sa stau cu masina prin service din cauza lor. Si mai vad pe unii ca imi bat obrazul, sau fac din faruri, sau sunt nervosi din cauza asta, dar nu-mi pasa. Nu incerc sa fiu eu justitiar, dar ma irita la culme aia care fac chestia asta, indiferent de motivatia lor.
ida01ro wrote:cf regulilor stabilite de cel care a deschis topicul, scuze pt ca sunt OT! totusi:
cum vine asta cu "Niciodata (intre 1% si 10% dintre iesirile cu masina)" ??!!![]()
zau ca e ca in bancul ala cum ca daca ai inselat-o 1 data nu se pune !![]()
Voi, astia care mergeti in coloana de la Bucuresti la Brasov cu 140 !Ogy wrote:Cand o sa ai o obtiune cu 110% in poll, poate am sa votez si eu.
Nu am mai avut bani de jante pe 20 si am luat de 13....MosNicolae wrote:Voi, astia care mergeti in coloana de la Bucuresti la Brasov cu 140 !Ogy wrote:Cand o sa ai o obtiune cu 110% in poll, poate am sa votez si eu.(Parca asa ziceau astia la Prima !)
Apropo, ti-ai modificat indicatoarele in Km/h sau tot in Mile (marine) le ai setate ?