Raspunsul de la Kia Baneasa : "acolo sunt drumuri normale si de aceea se poate face revizia la 24 luni sau 30.000km". Iar eu atunci am replicat "si la noi sunt drumuri anormale"? Raspunsul a fost "da" si daca nu fac revizia voi pierde garantia. Si am intrebat cum sa pierd garantia cand masina a mers 16.000km pe drumuri "normale" si va merge 10.000km pe drumuri "anormale" , va fi numa bine ziceam eu. Raspunsul a fost sa fac cum vreau eu daca insist ,dar daca nu am prima revizie pana in maxim 20.000km (tinand cont ca doar 4.000km vor fi facuti in Romania), voi pierde garantia.
Am ras, am injurat si mi-am facut programare saptamana viitoare. Nu vreau sa ma cert si sa am nervi si mai ales sa incep anul cu probleme

)
P.S: am trecut la Kia de la audi a4b8 din cauza drumurilor si a conditiilor de trafic din Bucuresti (cand ploua e lac, cand ninge e patinoar) pentru ca iarna trecuta mi-am indoit pragul lateral din cauza zapezii inghetate si necuratate de pe drum. Acum cu SUV ,fiind mai inalt, sper sa trec iarna mai usor. In fine vroiam sa spun ca la Audi nu am intampinat astfel de probleme si am fost intr-o situatie similara cu km.Am facut revizia la 28.000 km, din care 14.000 km i-am facut in tara. Asa o fi...unele firme se "impun" si fac ce vor.
Bafta