Placute de frana Sportage 2016
-
- Auto: KIA Sportage III 2.0 CRDI AWD
Re: Placute de frana Sportage 2016
Salutare,
Tocmai mi-am schimbat discurile și plăcuțele de frână la Sportage 3, mi-am pus TRW și am observat că în timp ce conduc mașina, dacă las piciorul de pe accelerație și merge la liber, simt o frecare și deci se frânează mai tare decât înainte? E normal să se comporte așa? Încă nu s-au uzat destul plăcuțele și discurile sau să îmi pun problema că nu s-au montat bine?
Tocmai mi-am schimbat discurile și plăcuțele de frână la Sportage 3, mi-am pus TRW și am observat că în timp ce conduc mașina, dacă las piciorul de pe accelerație și merge la liber, simt o frecare și deci se frânează mai tare decât înainte? E normal să se comporte așa? Încă nu s-au uzat destul plăcuțele și discurile sau să îmi pun problema că nu s-au montat bine?
Salut, daca tot este topicul asta, vin si eu cu o intrebare:
Pentru cei ce inca au masinile in garantie, este obligatoriu sa ne schimbam discurile si placutele in reprezentanta?
La Sportage din 2016 costa, in reprezentanta, in jur de 1700 de lei un schimb de discuri+placute DOAR pe fata.
Pentru ambele punti costa in jura de 3100 de lei - ceea ce mi se pare enorm de mult
Pentru cei ce inca au masinile in garantie, este obligatoriu sa ne schimbam discurile si placutele in reprezentanta?
La Sportage din 2016 costa, in reprezentanta, in jur de 1700 de lei un schimb de discuri+placute DOAR pe fata.
Pentru ambele punti costa in jura de 3100 de lei - ceea ce mi se pare enorm de mult

Orice servixe autorizat RAR si obligatoriu cu test de frana dupa, asa spune legea.
Nu are legatura cu garantia
Nu are legatura cu garantia
Kiutza - Cee'd City, 2008, 1.6 GSL, Kompass Blue - 200000KM+
Grasuna - Sportage GT Line (+), 2016, 2.0 DSL AWD AT HP, Canyon Silver - 125000KM+
Grasuna - Sportage GT Line (+), 2016, 2.0 DSL AWD AT HP, Canyon Silver - 125000KM+
- Flavius18
- Auto: Kia Sportage 1.6 GDI
autorizat RAR si care sa aiba in autorizatie trecut marca Kia asa stiam. Factura de unde iei piesele, si piesele "cica" sa fie originale+factura de la service
Salut. Aveti idee ce brand sunt placutele de frana originale pe o Kia Sportage 2018?
Kia Sportage 1.7 DSL Style Infra Red primita in 29.06.2018.
Oricum nu ai garantie la respectivele piese, si dupa 24 luni (60000km) raman putine piese in garantie, dar cu greutate, ex. motor.
Ma tot chinui sa aflu lista pieselor in garantie dupa cele 24 luni sau 60000 timp in care ai full.
A mea are 62000 si 39 luni, pe partea de consumabile in fara de schimb de ulei nu mai am ce cauta la KIA, dar nu faceti ca mine.
Ma tot chinui sa aflu lista pieselor in garantie dupa cele 24 luni sau 60000 timp in care ai full.
A mea are 62000 si 39 luni, pe partea de consumabile in fara de schimb de ulei nu mai am ce cauta la KIA, dar nu faceti ca mine.
puteti recomanda va rog ce combinatie discuri+placute sa folosesc la Sportage din 2017? am 100k si am pus pe fata placute textar si scartaie la franare destul de des
Kia Sportage 1.6GDI Dynamic Line 2017
-
- Auto: Sportage 1.6 T-GDI 7DCT 4x4 GT
Lumea de pe forum si-a pus placute TRW sau ATE (TRW ar fi preferate) cu discuri Zimmermann.
Eu mi-am luat TRW sapt trecuta dar nu le-am montat, am niste drumuri mai lungi in we asta si n-am chef de serpentine cu placute nerodate.
Discurile ma mai tin vreo 15.000 km, vad atunci.
Eu mi-am luat TRW sapt trecuta dar nu le-am montat, am niste drumuri mai lungi in we asta si n-am chef de serpentine cu placute nerodate.
Discurile ma mai tin vreo 15.000 km, vad atunci.
Sportage 1.6 T-GDI 7DCT 4x4 GT-LINE - Sand Track
Placute TRW montate de cateva luni. Niciun sunet si nu vad pana acum diferente fata de OEM.
Am schimbat discurile si placutele pe fata. Am optat pentru RIDEX. Dupa 2000 de km pot spune ca sunt ok.
Salutare.La citi kilometri ai schimbat discurile .
La 107000km.
Apropo de schimbarea discurilor si a placutelor de frana ,e obligatoriu de mers la kia pt asta sau u putem face si la un alt service , nrfiind acoperite de garantie.