Lista asteptare masina
Re: Lista asteptare masina
La Raspunderea Contractuala .... intai scrie ca se cere executarea obligatiilor celeilalte parti. Apoi e chestia cu durata rezonabila ... dar cat o fi la ei .... rezonabil ? 1 an ?? ..... Oricum multumim pt. infos ! Good job !
Au inceput anularile oficiale 
Psvkia, am intrat pe fir unde zici ca s-a anulat, încerc acum sa aflu cât mai multe detalii. Sper sa nu se hazardeze colegu’ și sa facă o decizie pripita. Mi se pare ireal motivul invocat, nu trebuiau sa-și asume contractul, acum să-l îndeplinească chiar dacă e in pierderea lor.
Referitor la perioada rezonabila, este discutabil, dar o luna (din câte am văzut atât durează de când intra in producție pana se livrează) maxim 2 cred ca este de bun simt. După epuizarea tuturor posibilităților atunci se poate invoca faptul ca dealerul este de rea credință și nu dorește onorarea comenzilor.
Referitor la informații - este vorba de sume mari de bani, iar pentru mine este prima achiziție majora, nu am de gând să pierd eu bani ca sa nu fie rău unui conglomerat auto internațional.
Referitor la perioada rezonabila, este discutabil, dar o luna (din câte am văzut atât durează de când intra in producție pana se livrează) maxim 2 cred ca este de bun simt. După epuizarea tuturor posibilităților atunci se poate invoca faptul ca dealerul este de rea credință și nu dorește onorarea comenzilor.
Referitor la informații - este vorba de sume mari de bani, iar pentru mine este prima achiziție majora, nu am de gând să pierd eu bani ca sa nu fie rău unui conglomerat auto internațional.
S-au anulat toate comenzile cu DTC pe toata familia Ceed. E oficial. 
Ceva comunicat de presa ?
Dacă ne anulează tuturor in același timp ne este mai ușor sa ne organizam
Dacă ne anulează tuturor in același timp ne este mai ușor sa ne organizam
S - au anulat un acelasi timp, da. Acum o sa dureze pina trimit la toti in scris.
De ce imi era mai frica nu am scapat.Inca nu am primit niciun telefon de la dealer, inca astept.Doar ca problema nu o sa ramana asa, am pierdut minim 1500 euro ticketul rabla, masina personala pe care am casat-o doar ca sa creditez mareata companie Kia Romania plus peste 9 luni de asteptare ca sa ma aleg cu nimic. 

***Ceed GT MY23 Blue Flame
***Yamaha Tracer 9GT MY23
Oare putem face un proces coletiv atat persoane fizice cat si juridice?Eu unul, am luat masina pe firma. 

***Ceed GT MY23 Blue Flame
Orice se poate
-
- Auto: Kia Rio II 1.5CRDi
Update: am vorbit cu dealerul si se va trimite o notificare pe mail ca trebuie refacute contractele pe MY23. Cine vrea anuleaza contractul, cine nu va avea probabil luna de productie august si livrare octombrie-noiembrie.
Zicea ca din 65 comenzi vreo 59 sunt anulate.
Problema e ca se vor face cu pret de MY23, iar pentru GT inca nu au primit preturi. Nu stiu ce sa zic despre asta, nu am vazut pe nicaieri vreo informatie despre GT MY23.
Acum sa vedem conditiile legale pentru ca nu e normal sa semnezi pentru un pret si sa primesti alt pret livrare cu 9-10 luni dupa. Daca si asa.
Zicea ca din 65 comenzi vreo 59 sunt anulate.
Problema e ca se vor face cu pret de MY23, iar pentru GT inca nu au primit preturi. Nu stiu ce sa zic despre asta, nu am vazut pe nicaieri vreo informatie despre GT MY23.
Acum sa vedem conditiile legale pentru ca nu e normal sa semnezi pentru un pret si sa primesti alt pret livrare cu 9-10 luni dupa. Daca si asa.
Bucuria lor sa "anulam" noi contractele ....
Minu, nu știu sa zic in cazul tău, dar nu cred ca ar trebui sa fie un impediment. In primul rând, trebuie sa negociem cu ei, sa încercam pe cale amiabila. Mi se pare ca și ție ți-am trimis cerere pe Facebook pentru a comunica mai ușor
Andreipoplaceanu, poate sa notifice ca trebuie făcute contractele oricât își dorește, un contract se modifica exclusiv cu acordul ambelor părți. Eu, încă aștept notificarea oficială, chiar am început eu comunicarea cu ei. Singurul caz in care este stipulat in contract (cel puțin pentru mine) ca se poate schimba prețul este schimbarea legislației fiscale.
Psvkia, sa nu se mai bucure ca nu cred ca e cazul. Cel mai bine sa ne ofere câte un Sportage full cu revizii pe durata garanției, dacă tot sunt așa de bucuroși
Andreipoplaceanu, poate sa notifice ca trebuie făcute contractele oricât își dorește, un contract se modifica exclusiv cu acordul ambelor părți. Eu, încă aștept notificarea oficială, chiar am început eu comunicarea cu ei. Singurul caz in care este stipulat in contract (cel puțin pentru mine) ca se poate schimba prețul este schimbarea legislației fiscale.
Psvkia, sa nu se mai bucure ca nu cred ca e cazul. Cel mai bine sa ne ofere câte un Sportage full cu revizii pe durata garanției, dacă tot sunt așa de bucuroși
Intrebarea e ce fac cei cu Ceed .... la ei pe ce "facelift" ii trece ? Asta demonstreaza ca de fapt ii nemultumea doar pretul de anul trecut .... deci anularea comenzii si a contractelor doar ca sa schimbe pretul are un iz de ilegalitate !!
Minu, mai este GT pe site ?