Lista aşteptare maşina -2008-
@inczelacc
vrei sa te distingi in multime....oricum masina vine in 2 saptamani de la anuntarea seriei....mai e putin.
Eu incerc sa imi ocup timpul cu altceva si daca stau in preajma unui calc cu internet tind sa ma uit la masini...asa ca mai bine nu
Jogging is the way

Eu incerc sa imi ocup timpul cu altceva si daca stau in preajma unui calc cu internet tind sa ma uit la masini...asa ca mai bine nu

Jogging is the way
ProCee'd 1.6 GSL Style + optionale, culoare Casa White
Azi pe la 4 am sunat la IMG si mi-au zis ca au primit doar seriile pentru unele masini (nu toate). Din ce am inteles, au venit doar seriile pentru cele "la comanda". Deci probabil pentru Best-uri n-au venit.
Kia Cee'd 1.4 LX BEST, 2008, ODO 60.000 km
Skoda Octavia 3 1.0 TSI 2016, ODO 70.000 km
Waiting: Sportage PHEV GT Line
Skoda Octavia 3 1.0 TSI 2016, ODO 70.000 km
Waiting: Sportage PHEV GT Line
Dealerul mi-a zis ca la comanda de pana in 25 iulie seriile ajung undeva in jurul la 15 septembrie.
KIA Cee'd 1.4 Start, A/C,ESP, Scaune incalzite, Proiectoare, Cheie 3 butoane, Scaun reglabil pe inaltime cu tetiere active Pachet piele si crom culoare Machine Silver+maruntisuri.....no long waiting..
-
- Pro_ceed-ar
- Auto:
Am dat si eu comanda pe 10 iulie,adica am semnat contractul
.
Daca ziceti ca au venit seriile pentru cele pe comanda...e de bine...chiar daca ei mi-au spus ca vine pe 15 masinuta(acu ar fi culmea sa ma plang ca vine masina mai repede
)
Ce ziceti, sa sun maine la dealer?

Daca ziceti ca au venit seriile pentru cele pe comanda...e de bine...chiar daca ei mi-au spus ca vine pe 15 masinuta(acu ar fi culmea sa ma plang ca vine masina mai repede

Ce ziceti, sa sun maine la dealer?
Pro_ceed Classic+optionale.Comandata pe 10 iulie.Primita pe 29 septembrie.Mars red. 1.4 poze: http://gonzo.fotohost.ro/gonzo_pro_ceed_mars_red
R.I.P. Micutzu
R.I.P. Micutzu

din cate am tot vorbit cu dealerul si ce am observat pe forum dureaza aproximativ 2 luni toata treaba, faci comanda in iunie vezi masina in august, seriile vin de obicei la inceputul lunii; transportul masini nu se face individual ci se face pentru toate comenzile.
eu unul am facut comanda pe 30 iunie si trebuia pana astazi sa am deja seria dar...probabil intarzie cateva zile.
in rest asteptare usoara
eu unul am facut comanda pe 30 iunie si trebuia pana astazi sa am deja seria dar...probabil intarzie cateva zile.
in rest asteptare usoara