Si o galeata de timp!

alpinad wrote:sa inteleg ca diseara iar avem program artistic...?Cristi H wrote:Da, si @invisible !![]()
Si inca n-am nr de telefon.![]()
Si eram deprimat de tot pana ai aparut.![]()
Desi cu mine e pretenul Glen Parker, scotian si el, ca Jack. Da' numai ce am inceput sa stam de vorba !
ar fi dezvaluirile socante ale Adelei[despre viciile ei ascunse]!daca ti neaparat sa ai un nr.de tel ...am eu 4 simuri....numai sa-mi spui reteaua!
e bine ca te ai pe bune cu scotienii....dar ce faci daca ajung ca mine cu familia Marley in Jamaica....![]()
Pai si minciuna poate fi uin viciubamb0ocha wrote:Adela, din poza de la avatar eu sunt convins ca ne minti. Nu vad sa ai vicii (sau alte defecte) pe fata!
chubby wrote:bai toate ca toate radem glumim, dar viciile ascunse trebuie dezvaluite... dar nu acum... mai tarziu.... nu de alta dar o tai prin orash... si sigur pana ma intorc mai sunt minim 10 pagini
adela_d_01 wrote:Pai si minciuna poate fi uin viciubamb0ocha wrote:Adela, din poza de la avatar eu sunt convins ca ne minti. Nu vad sa ai vicii (sau alte defecte) pe fata!acum nu o sa stii niciodata care e adevarul
Daca poti sa faci ziua de 36 de ore ... ca de fapt asta e problema ... cai sunt la discretie dar nu e timp.Ogy wrote:Pacat, noi membrii clubkia ne pusesem de acord sa iti aducem si un hipodrom ca bonus pentru herghelie.
Si o galeata de timp!
adica la buric?ca bambucia zicea de fata....chubby wrote:adela_d_01 wrote:Pai si minciuna poate fi uin viciubamb0ocha wrote:Adela, din poza de la avatar eu sunt convins ca ne minti. Nu vad sa ai vicii (sau alte defecte) pe fata!acum nu o sa stii niciodata care e adevarul
adevaru' e intotdeauna undeva la mijloc
au inflorit garsonierele!GabiA wrote:Fratilor ce ai patit? a innebunit salcamul? Hormonii de primavara?
offtopic!vezi ca un bun prieten de-al meu[deosebit,ca sa-l citez pe T3ddy] a facut un topic separat pentru subiectul asta!scraachmyback wrote:Foaie verde stalp...eu ce tre sa scriu aici...
toate k toate dar LA MULTI ANI LU ALPINAD
flotari?ca eu am facut genoflexiuni....si 20....c-asa-mi trebuie!Ogy wrote:Ai uitat sa-i ceri taxa. Baga 10!
Cei care se inscriu la dicutii aici, trebuie sa citeasca tot, ca sa fie pe subiect.... si sa ne spuna si noua care este subiectul.
Viciul ascuns are legatura cu sanu' familiei