chubby wrote:adela_d_01 wrote:alpinad wrote:era bun topicul lu' pretenu' meu ONIX: "CLUB KIA TE CUPLEAZA!"
ce mircuiala faceam acolo!
Si ne apucam toti sa dam anunturi matrimoniale....
Tanara, 23 ani, fara obligatii sau vicii ascunse, caut domn generos care sa imi permita sa ii conduc Cee'd-ul dupa pofta inimii, sa ma duca la toate intalnirile clubkia.ro , sa nu umble cu mama prin trafic, mai bine sa o lase in garsoniera.
Cine mai doreste, cine mai pofteste!
defineste vicii ascunse
alpinad wrote:aveam un raspuns la fara numar dar vreau sa dau dovada ca sunt baiat serios!
adela_d_01 wrote:
Acuma chubby, ce fel de fata ma crezi? Nu zic tot din prima seara
NU POT!!!! :-"adela_d_01 wrote:alpinad wrote:aveam un raspuns la fara numar dar vreau sa dau dovada ca sunt baiat serios!
Dupa atatea posturi crezi ca te mai crede cineva? zi tot ce ai pe suflet
Mai, fata asta ma ignora!lnvisible wrote:Fara vicii ascunse .. adica ti le pune pe tava din prima, si daca nu iti convine ghinion! Mi se pare corect![]()
Oricum va avea de unde alege
chubby wrote:adela_d_01 wrote:
ok.... dar te tin minte pt zilele urmatoare
Dupa poza ta....sigur nu la unguri se gandesteCristi H wrote:Mai, fata asta ma ignora!lnvisible wrote:Fara vicii ascunse .. adica ti le pune pe tava din prima, si daca nu iti convine ghinion! Mi se pare corect![]()
Oricum va avea de unde alege![]()
Si cate am scris in seara asta!![]()
Oare o deranjeaza faptul ca-s ungur ???![]()
![]()
ei na si tu acuma....Cristi H wrote:Mai, fata asta ma ignora!lnvisible wrote:Fara vicii ascunse .. adica ti le pune pe tava din prima, si daca nu iti convine ghinion! Mi se pare corect![]()
![]()
Nu fac discriminariCristi H wrote:Mai, fata asta ma ignora!lnvisible wrote:Fara vicii ascunse .. adica ti le pune pe tava din prima, si daca nu iti convine ghinion! Mi se pare corect![]()
![]()
pe tine nu te-a intrebat nimeni nimik!tipitip wrote:Fără număr întreg, atît poate, care-i problema?
that... we will see...adela_d_01 wrote:chubby wrote:adela_d_01 wrote:
ok.... dar te tin minte pt zilele urmatoare
Asta e o amenintare? Nu mi-e frica...i laugh in the face of danger : HA HA