Ce ghinionist sunt!!!DaDiRo wrote:Salutare!
Sef, eu am condus o Kia Sportage cu automata, tot in 4 trepte. Daca este aceeasi, nu stiu ce sa iti zic, fiindca eu unul nu am fost multumit de ea. Nu o sa ai probleme cu sportivitatea sau alte treburi d'astea, fiindca se adapteaza la cat de tare calci acceleratia. O chestie nasoala (poate nu eram eu obisnuit cu masina) este ca schimba vitezele aiurea din cand in cand, intre trepte, cam cum ziceai tu cu a intaia-a doua. Un alt minus pentru ea: are numai 4 trepte => consum mai mare (etajare mai lunga). Oricum, una peste alta, de tine depinde, ca de mers in oras e super ok, eu am fost super incantat.
Bafta!
Din 12 iulie si pana azi nu a mai scris nimeni ceva ce ma intereseaza pe mine. V-am citit in fiecare zi, pe toti, atat la generalitati, cat si la jurnal de bord... m-am intristat pt nemultumirile voastre si m-am bucurat sincer pentru cei care au primit deja masina visata.
Eu am dat comanda in 18 iulie pentru masina de care va vorbeam, 1,6 automatic cu esp si alte alea. Cam spre sfarsitul lunii august tre sa vina seria, apoi in doua saptamani masina. Cel putin asa se jura dealerul.
M-ar interesa daca a condus sau a vazut cineva vreun cee'd automatic. Dar 1,6 (benzina) si-a comandat sau a condus cineva? Pana acum aud/vad doar 1,4 si diessel-uri...
Cum merge 1,6 benzinar? Se simt cei 122 de cai? Ma tot gandesc la fordul (1,6; 100 c.p.) pe care tocmai l-am vandut si tare ii simt lipsa, mai ales ca deocamdata ma misc cu un logan ''base''...
P.S. gata, mi-am actualizat putin si profilul, sa stiti ce ma macina...