Poze cee'd, pro cee'd, SW
Re: poze cee'd
O veste minunata... Teoretic a mai rams faza cu incalzirea.... Dar pot sa trec peste asta... Cu geamurile.. Sigur sunt fumurii? Nu e doar tenta verde?
hello eu sunt noua pe aici... si asta pt k in curand am sa mi achizitionez si eu un kia pro ceed de preferabil pt k este mult mai sport si cu toate k este in 2 usi..hmmmm nu mi prea place ideea asta dar nici ceed in 4 usi ( gusturile nu se discuta ) ....... vroiam sa va intreb cu toate k am citit multe topicuri p-aici, ar merita masina asta banii? pt k chiar am de gand sa fac un teste drive cu ea sapt asta sa vedem..c si cum:).... va tin la curent. o zi buna tuturor
mda, aceasta e intrebarea: ceva in genul "to be or not to be"Alina26 wrote:hello ... ar merita masina asta banii? ...
Sper sa nu te superi, dar s-a mai pus intrebarea asta de cateva sute de ori pana acum pe acest forum.
Da-i un search.
am cautat stai linistit . si nu crek a murit nimeni k am pus intrebarea asta..
Si nici n-o sa moara nimeni de-acu' incolo. Asta sperand ca n-o sa ne-ntrebi cu pistolul in ceafa sau cutitul pe gat.
Sincer vorbind ideea e ca intrebarea e prea generala si o sa raspund la fel: masina merita cu prisosinta
Personal imi plac foarte multe aspecte la masinuta asta (in special cum se conduce ), dar n-am chef sa dezvolt subiectul.
Nu-mi plac: service-ul, costul reviziilor, costul consumabilelor, costul pieselor de schimb si nici drumurile romanesti.
Sincer vorbind ideea e ca intrebarea e prea generala si o sa raspund la fel: masina merita cu prisosinta
Personal imi plac foarte multe aspecte la masinuta asta (in special cum se conduce ), dar n-am chef sa dezvolt subiectul.
Nu-mi plac: service-ul, costul reviziilor, costul consumabilelor, costul pieselor de schimb si nici drumurile romanesti.
nu am nevoie sa mi se dezvolte zeci de mii de idei . un simpluDA/NU e de ajuns, ca sa stiu ce am de faqt
- chubby
- Moderator General
- Auto: KIA Ceed GT
merita fiecare cent am facut azi 6000 de km si nu regret alegeara facuta...Alina26 wrote:hello eu sunt noua pe aici... si asta pt k in curand am sa mi achizitionez si eu un kia pro ceed de preferabil pt k este mult mai sport si cu toate k este in 2 usi..hmmmm nu mi prea place ideea asta dar nici ceed in 4 usi ( gusturile nu se discuta ) ....... vroiam sa va intreb cu toate k am citit multe topicuri p-aici, ar merita masina asta banii? pt k chiar am de gand sa fac un teste drive cu ea sapt asta sa vedem..c si cum:).... va tin la curent. o zi buna tuturor
si s-au obisnuit si prietenii cu cele 2 usi =D>
B-702-CBY
Nu e panica...
KIA Ceed GT FL
(ExKia Pro_Cee'd 1.4 GSL Best)
Pentru STICKERE, PM
(ExKia Pro_Cee'd 1.4 GSL Best)
Pentru STICKERE, PM
- Auto: Kia Ceed 2018 si Sportage 2019
DA-merita!
Dentist pasionat de mountainbike
JURNAL BORD:TL 08 SRS
*INSCRIE-TE AICI ...pentru Harta posesorilor de cee`d/ceed din Romania
,,La noi, dintii fac diferenta"
JURNAL BORD:TL 08 SRS
*INSCRIE-TE AICI ...pentru Harta posesorilor de cee`d/ceed din Romania
,,La noi, dintii fac diferenta"
- scubli
- "ambiguus"
- Auto:
@Alina26: Un raspuns simplu si la subiect: DA, merita.
-
- scraachu'
- Auto:
@Alina26 - I got Pro_ceed City 1.6 benzina 122 kalutzi ...5900 km in 4 luni si sunt 200% incantat de Whitey...take a loot at my pics ...si daca ai timp si chef de citit uite-te si la jurnal ....I LOVE THIS CAR...nu ma satur sa o privesc si cand nu o privesc o conduc ...si mai si dorm(dar nu in masina) hehe
Take care!
Take care!
e superba masina ! no comment pe alb as vrea si eu sau pe rosu
mmmm.... rosu
Daca vrei rosie poti sa tragi cu ochiul si pe la pozele mele. Eu initial vroiam alte culori, dar cand am vazut Furia Rosie stand cuminte in showroom, ne-a luat ochiul si am schimbat optiunea de la 5 la 3 si de la Pewter sau Kompass la So Red . Care chiar daca nu e metalizata iti ia ochii cand sta in reflectoare sau in soare. Oricum, succes!
Daca vrei rosie poti sa tragi cu ochiul si pe la pozele mele. Eu initial vroiam alte culori, dar cand am vazut Furia Rosie stand cuminte in showroom, ne-a luat ochiul si am schimbat optiunea de la 5 la 3 si de la Pewter sau Kompass la So Red . Care chiar daca nu e metalizata iti ia ochii cand sta in reflectoare sau in soare. Oricum, succes!
Ex-Pro Cee'd 1,4 Best
Actual Ford Focus mk4 1.0 125CP
da iti dai seama k o sa mi skimb ideile de 99 de ori pana ma decid.. si app eu mi am facut o configuratie si cu tot ce mi am pus eu p-acolo ar fi vro 10.000 fara tva... voi kt ati dat ?( repet dk plictisesc pe cineva , nu e nimeni obligat sa mi raspunda .. have a nice day !
Cel mai bun raport calitate/pret le obtii la cele doua versiuni preconfigurate, Best si City. Intai uita-te la cele doua si apoi daca nu iti convin vezi si alte variante.
Best - http://www.kia-bucuresti.ro/ro/showroom ... dModel=277
City - http://www.kia-bucuresti.ro/ro/showroom ... dModel=327
Apropo de culori, cel mai bine e sa tragi o tura pe la un dealer sa vezi cu ochii tai ce iti place. Diferenta intre ceea ce vezi pe calculator si ceea ce e de fapt e destul de mare (exceptand poate... alb si negru )
Best - http://www.kia-bucuresti.ro/ro/showroom ... dModel=277
City - http://www.kia-bucuresti.ro/ro/showroom ... dModel=327
Apropo de culori, cel mai bine e sa tragi o tura pe la un dealer sa vezi cu ochii tai ce iti place. Diferenta intre ceea ce vezi pe calculator si ceea ce e de fapt e destul de mare (exceptand poate... alb si negru )
Ex-Pro Cee'd 1,4 Best