A vazut a mea 6000 in a treia acu 2 zile si culmea n-a facut prea urat si nici n-a aparut vreun miros ciudat in habitaclu (ca mi s-a mai intamplat si mie sa miroasa a plastic incins uneori in masina dar m-am gandit ca poate patinam eu ambreiajul sau ceva).Ogy wrote:Dmc baga tata un somn!A specificat omul ca are diesel!
dar cred ca daca era pe mana noastra vedea si motorul ala saracu 5500rpm
Sfaturi pentru incepatori si nu numai.... (cum sa conduci)
Re: Cand i-o dati pe a V-a???
A fost Pro'ceed CRDI 115 HP
-
- Auto:
Pt DMC81
You're my man!
De obicei schimb intre 3000-4000. Chiar ca-i place =D>
You're my man!
De obicei schimb intre 3000-4000. Chiar ca-i place =D>
Ceed 1,4 Best, Cassa White
-
- psycho driver
- Auto:
Ms Ogy pentru atentionare. Ce m-as face fara tine 
Chiar nu am vazut ca omu` are diesel, dar si asa la 2100 de ture e cam putin. Nu stiu cum se comporta motorul diesel de pe Kia insa mi se pare cam subturat.
Cum ti-am mai zis eu sunt fan benzina si nu concep ca o masina de-a mea prezenta sau viitoare sa fie cu altfel de motorizare.

Chiar nu am vazut ca omu` are diesel, dar si asa la 2100 de ture e cam putin. Nu stiu cum se comporta motorul diesel de pe Kia insa mi se pare cam subturat.
Cum ti-am mai zis eu sunt fan benzina si nu concep ca o masina de-a mea prezenta sau viitoare sa fie cu altfel de motorizare.
Kia Ceed 1.4 Best

ODO : + 19000 km

ODO : + 19000 km

-
- Auto:
Tot pt DMC
Spui ca nu concepi alta motorizare...si eu sunt fan benzina, dar stai tu linistit, peste cateva zeci de ani vei merge cu curent electric!!!! Eu sunt constient de asta
Spui ca nu concepi alta motorizare...si eu sunt fan benzina, dar stai tu linistit, peste cateva zeci de ani vei merge cu curent electric!!!! Eu sunt constient de asta

Ceed 1,4 Best, Cassa White
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
- Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.
Dmc cred ca deja incepi sa ai adepti! 
Ce se simte din motorul diesel (la cum trage) la 6000rpm? merge linear pana acolo? te tine intr-un sut continuu? Ne-o dai si noua (masina) sa-i facem o proba?
Din pacate la crdi i-am dat maxim 120-130 ca nu aveam unde si asta la test drive, schimbat treptele pe la 3500.

Ce se simte din motorul diesel (la cum trage) la 6000rpm? merge linear pana acolo? te tine intr-un sut continuu? Ne-o dai si noua (masina) sa-i facem o proba?
Din pacate la crdi i-am dat maxim 120-130 ca nu aveam unde si asta la test drive, schimbat treptele pe la 3500.
Hmm, slabut pentru un diesel!lnvisible wrote:A vazut a mea 6000 in a treia acu 2 zile si culmea ...
In locul tau eu ii dadeam 8-9000ture si deveneam racheta

-
- Auto: Kia Proceed 2.0 DSL

Proceed Cassa White 2.0 DSL Style... + pachet sport (the works...)
http://picasaweb.google.com/quelloo69/Q ... directlink
http://picasaweb.google.com/quelloo69/Q ... directlink
aoleo dc s-ai dai 6000 la diesel, chiar si 4800? 

KIA ProCeed 1.6 Black PH 22 LEK
Eu am mers cu a 2-a si pana la 70 km/h. Din cate stiu e mai bine sa o turezi mai mult decat sa o subturezi. De regula ii dau a 5-a cand e acul vertical.
Kia Cee'd Best, 1.4 109cp, Piston Grey B-01-UPD
Galerie poze cu masina
Galerie poze cu alte masini Kia Ceed
Galerie poze cu masina
Galerie poze cu alte masini Kia Ceed
Eu, spre deosebire de cei care ati postat aici, in oras nu trec decat rareori de 3000 de ture, dar ca sa nu ziceti ca sunt "tataie":
cu treapta a doua ajunge la 80+ km/h
cu treapta a treia -> 125+ km/h
cu treapta a patra -> aproape 160 km/h
cu trapta a cincea -> 190+ km/h
....cu treapta 1 nu am incercat. Toate vitezele le-am inregistrat pe vitezometru de bord.
Deci daca vrei sa simti cum necheza toti caiutii, o turezi mai tare, daca nu, poti sa schimbi si "mai jos", dar cuplul lasa de dorit....iar eu merg cu trepta a 5-a si la 70 km/h si daca vreau putere, schimb urgent in trepta inferioara, iar diferenta de turatie iti da un sentiment....e de bine. Nu ar la fel daca as tine-o turata tot timpul.
cu treapta a doua ajunge la 80+ km/h
cu treapta a treia -> 125+ km/h
cu treapta a patra -> aproape 160 km/h
cu trapta a cincea -> 190+ km/h
....cu treapta 1 nu am incercat. Toate vitezele le-am inregistrat pe vitezometru de bord.
Deci daca vrei sa simti cum necheza toti caiutii, o turezi mai tare, daca nu, poti sa schimbi si "mai jos", dar cuplul lasa de dorit....iar eu merg cu trepta a 5-a si la 70 km/h si daca vreau putere, schimb urgent in trepta inferioara, iar diferenta de turatie iti da un sentiment....e de bine. Nu ar la fel daca as tine-o turata tot timpul.
KIA CEED 1,4 Best-2008, kompass blue. ODO +170.000 Km
GPL Tomasetto
GPL Tomasetto
@Zombi: Treapta 1: 45Km/h.
La treapta a 2 a te contrazic. 90km/h.

Kia Cee'd 1.4 Best, Kompass Blue
ODO: 66000Km,
- Car Alarm
- Xenon Philips 8000K
- Auto Sheet Llumar
- Sistem Follow Me Home
- Led Lights Positions 66Smd
- Led Lights Glove Compartment 12Smd
- Led Lights Ceiling 12Smd
- Led Lights Number Plate 6Smd
- Wheels Kia Type A 16 / Tires Dunlop FastResponse
- Tires Dunlop Winter Sport M3 R16
ODO: 66000Km,
- Car Alarm
- Xenon Philips 8000K
- Auto Sheet Llumar
- Sistem Follow Me Home
- Led Lights Positions 66Smd
- Led Lights Glove Compartment 12Smd
- Led Lights Ceiling 12Smd
- Led Lights Number Plate 6Smd
- Wheels Kia Type A 16 / Tires Dunlop FastResponse
- Tires Dunlop Winter Sport M3 R16
- scubli
- "ambiguus"
- Auto:
Dificila intrebare, fiecare da a 5-a cand simte nevoia.
Eu unul am dat treapta a 5-a atat la 50Km/h cat si la 150Km/h. Acum depinde si cum si unde conduci.
Numai bine.
Eu unul am dat treapta a 5-a atat la 50Km/h cat si la 150Km/h. Acum depinde si cum si unde conduci.
Numai bine.
DjFuN wrote:@Zombi: Treapta 1: 45Km/h.
90 cu a 2-a, in nici un caz, nu prinde nici omorata 90, un pic peste 80 dar mai are pana la 90. Cree-ma ca am testat-o de i-a venit draci, a 1-a taie la 45 a 2-a la 80 si un pic. Cel de 1.6 duce 1-a 50 si a 2-a aproape de 100...
Uitati ui filmulet cu 0-100(motor 1.4) : http://www.youtube.com/watch?v=61oQCJGBlSI
I-ar treapta a V-a daca o dai sub 80 km/h(si atunci cand esti in regim extraurban) iti v-a consuma si mai mult decat daca ai fi avut-o pe a IV sub 80, subturezi motorul si face urat, deci a V-a cel putin la 80 trebuie data.
Daca ii dai a V-a pe la 80 intr-adevar consuma mult, insa doar daca o calci dupa aia. Daca accelerezi finut sau o tii constant (a V-a la 80), are un consum foarte mic. Nu stiu exact ce turatie are, cred ca vreo 2400.
La inceput ii dadeam pe la 90, acum... nu prea schimb dintr-a 4-a sub 100, decat daca merg babeste si la consum si plin de lene.
Acum, referitor la subturare... eu consider nu e subturat la 2000 rpm pentru mers CONSTANT; subturat incepe sa fie acolo daca o calci pana la fund, ECU compenseaza lipsa de turatii printr-un amestec mai bogat, de aici rezulta arderi incomplete, etc. Daca spun prostii va rog corectati-ma (chiar ma intereseaza).
La inceput ii dadeam pe la 90, acum... nu prea schimb dintr-a 4-a sub 100, decat daca merg babeste si la consum si plin de lene.
Acum, referitor la subturare... eu consider nu e subturat la 2000 rpm pentru mers CONSTANT; subturat incepe sa fie acolo daca o calci pana la fund, ECU compenseaza lipsa de turatii printr-un amestec mai bogat, de aici rezulta arderi incomplete, etc. Daca spun prostii va rog corectati-ma (chiar ma intereseaza).
Cee'd 1.4 Best, Piston Gray, codename BISISICA, ODO: >74 000 KM din 2.04.2008
clic aici sa vezi ce-am mai pozat
clic aici sa vezi ce-am mai pozat