Vedeti? Asa se intampla daca se discuta pe 'nspe forumuri acelas subiect, ba mai mult pe unele din ele s-au deschis alte 'tzspe topicuri separate intre ele unde se pun aceleasi intrebari.Andrei Burcea wrote:Inca o data am rugamintea la voi sa nu criticati daca nu cunoasteti toate aspectele asa cred eu ca ar fi normal.
Incerc sa-mi amintesc ca la un moment dat ati lansat o invitatie tuturor celor care discutau despre Cee'd sa apeleze la Dvs. pentru orice nelamurire si oamenii chiar asta au facut. Acum le reprosati ca nu pentru asta sunteti platit? Pacat ca sefii Dvs. nu va acorda bonusuri functie de nr. de precontracte comanda incheiate, e vina lor.
Sincer? Nici noi, potentialii sau in multe cazuri deja clienti nu suntem obligati sa lamurim SINGURI problema sau sa ne documentam singuri de vreme ce firma importatoare este OBLIGATA sa furnizeze TOATE detaliile INAINTE de semnarea precontactului comanda.
Consultantul de vanzari TREBUIE sa raspunda imediat oricarei intrebari care apare la incheierea unei comenzi. Acolo intervine o relatie contractuala unde orice greseala se plateste.
Noi, clientii sau potentialii clienti avem DREPTUL sa fim informati, nu sa ne informam singuri. Aspectele de care amintiti sunt pur si simplu SCAPARI ale celor care au stabilit detaliile campaniei de promovare a noului model Kia, nu ale Dvs.
Aici pe forum nu incercam sa suparam/stressam pe nimeni, incercam sa ne facem viata usoara si sa ajutam,