Nu plati in avans
Si eu am aflat azi ca mashinutza nu a plecat deloc din Zilina si ca probabil (dar eu nu mai cred absolut nimic) martia sau miercuri va fi in Pitesti.Drept urmare i-am spus dealerului ca analizez posibilitatea de a renunta de tot la comanda in conditiile in care s-a plecat cu stangul de la bun inceput si nu vreau sa mai continui asa. M-a mai calmat tipa de la leasing care mi-a promis ca incearca sa mute data politei Casco ca sa nu platesc de-a-mboulea. Eu i-am spus ca nu concep ca cei de la Kia sa scape fara enalizari si fara sa ofere ceva in plus pentru tot disconfortul creat (concediu amanat aiurea si altele). De-acu' ma fac al dreaq ca nu se mai oate altfel si un problema evreieste (scuze de expresie, e doar o vorba, nu am vrut sa insinuez nimic apropos de anumite nationalitati).
Kia Cee'd B-01-PWS, Abyss Blue 1.4 Base+ceva dotari[/b][/color]
Pentru problemele pe care ni le-au creat, tinand cont ca am platit de trei saptamani si masina si casco, cred ca ar trebui sa ofere ceva drept compensatie. Cateva revizii gratis, o alarma buna gratis ( fara Piranha), sau alte chestii care se pot oferi dar cu o valoare de cel putin 5-6 milioane lei.
BZ-21-NBA, Sportage 1.6 TGDI 7DCT Gt-line black pearl sosit 07.11.2017, 50000 km
Bz-07-NBA, Xceed 1.5 TGDI 7DCT Style plus MY21, 25000 km
Bz-07-NBA, Xceed 1.5 TGDI 7DCT Style plus MY21, 25000 km
-
- 3/E
- Auto:
Legat de renuntarea la comanda acum, dupa ce a trecut deja atata timp ... nu vad cu ce ii afecteaza pe dealeri. Tot noi am avea de pierdut. Masina ar fi adusa pe stoc si ar fi vanduta imediat fara probleme, din pacate ptr noi. Singurele metode pentru a'i determina sa faca ceva constructiv sunt celelalte: OPC, Garda Financiara ... TV, de ce nu ...
OT: topicul probabil a fost mutat de admini, singurii in afara de mine care o puteau face. Motivul nu il stiu nici eu ... insa crearea de noi topice pe acelasi subiect nu duce la nimic. Oricum topicul, atata timp cat este actualizat, ramane sus in lista topicurilor noi
OT: topicul probabil a fost mutat de admini, singurii in afara de mine care o puteau face. Motivul nu il stiu nici eu ... insa crearea de noi topice pe acelasi subiect nu duce la nimic. Oricum topicul, atata timp cat este actualizat, ramane sus in lista topicurilor noi
Ford - Fiesta - 1.4 tdci
- Gerula
- taraboste
- Auto: KIA Ceed 1,4 GSL 2007
Nu stiu de ce...dar am o premonitie ca mai apoi,....dupa ce majoritatea-si vor fi primit masinile cand toata tevatura asta se va linisti iar Cee'd-ul se va vinde ca si masina de stoc, nemultumirile se vor muta la sectiunea :"Probleme Cee'd" sau la "Service" sau la "Garantii, revizii", Costuri revizii" sau de ce nu la poate viitoare subiecte cum ar fi:"Programari revizii nerespectate" sau "Reparatii de mantuiala"
Mos Gerula
Cee'd 1.4 "Ltd Edition" Dakar
Cee'd 1.4 "Ltd Edition" Dakar
-
- 3/E
- Auto: