Scut motor
Re: Scut motor
cosmin_m3,eu am surprins pisica in flagrant,am vazut-o cand a intrat la motor (am scut de plastic),i-am dat cu zaaat,am batut in capota...nimic.Cand am deschis capota,a zbughit-o ca din pusca.Repet,scutul de plastic nu impiedica deloc matele sa se cazeze pe motorul tau.
Kia ceed 1,4 gsl,machine silver,comanda 20.06,seria la "shashiu" 05.09,ridicata pe 03.10.07.
Am rugat pe cineva de la un magazin de piese auto sa se intereseze de un scut pentru Cee'd si a gasit este din plastic si este din doua bucati .
Stiti cumva de vreun scut din doua bucati pentru Cee'd ?
Stiti cumva de vreun scut din doua bucati pentru Cee'd ?
"Black Thunder cu R U G I N A" ODO--> 76000km
CEE'D 1.4 GSL Lx MT BEST 'Black Pearl' SM 89 LVN
CEE'D 1.4 GSL Lx MT BEST 'Black Pearl' SM 89 LVN
am fost la Valcea sa montez un astfel de scut... dar in final nu l-am mai montat! ..de ce? ... pt ca seful de service de acolo este un om deosebit si a fost de acord sa-mi monteze temporar scutul aratandu-mi ca acesta nu este chiar atat de util pt ceea ce imi trebuie mie ...si in plus mai prezinta dezavantajul ca fiind pt diesel trebuie demontat la fiecare schimb de ulei.Malte wrote:cosmin_m3,eu am surprins pisica in flagrant,am vazut-o cand a intrat la motor (am scut de plastic),i-am dat cu zaaat,am batut in capota...nimic.Cand am deschis capota,a zbughit-o ca din pusca.Repet,scutul de plastic nu impiedica deloc matele sa se cazeze pe motorul tau.
in prezent am vb cu cei de la pitesti care s-au oferit, in cazul in care strang mai multe comenzi, sa comande cateva scuturi de metal unei firme locale... pretul estimativ va fi in jurul sumei de 400 lei. in cazul in care se vor tine de cuvant si reusesc sa faca treaba asta ...voi merge pe mana lor ...
-
- Auto:
De ei stie cineva ceva?Ia priviti si voi http://www.atimotors.ro/index.php?c=pro ... r+kia+ceed
Cee'd 1.4l Best Piston Gray
B 84 SDG
B 84 SDG
- scubli
- "ambiguus"
- Auto:
@dragosxtrm: Mie unul mi se pare cam mic scutul. Cel putin in poza nu pare sa acopere mare lucru.
Numai bine.
Numai bine.
Io nu vad nici-un scut in poza aia. Sau o fi scutul navei Enterprise?
Malte wrote:...eu am surprins pisica in flagrant,am vazut-o cand a intrat la motor (am scut de plastic),i-am dat cu zaaat,am batut in capota...nimic.Cand am deschis capota,a zbughit-o ca din pusca.Repet,scutul de plastic nu impiedica deloc matele sa se cazeze pe motorul tau.
Asa am patit si eu doar ca nu am scut...pisica era pe motor(sambata erau -2 grade in Petrosani la orele 5 dimineata)...astept sa vad ce rezolvati voi...
Drum bun !!!
-
- Auto:
Pai din poza aia nu am inteles nici eu mare lucru.Poate nu au facut poza scutului ci doar la partea de motor ce ar trebui acoperita.Am vazut ca au si un telefon,o sa sun sa vad mai exact ce fel de scut e.
Cee'd 1.4l Best Piston Gray
B 84 SDG
B 84 SDG
Cele doua parti, care se vad in poza se monteaza la masinile cu transmisie automata. Asa am avut si eu pe masina, cand a venit.
Insa adevaratul scut (izolator fonic), pe care am achizitionat este dintr-o singura bucata.
Joco
Insa adevaratul scut (izolator fonic), pe care am achizitionat este dintr-o singura bucata.
Joco
1,6GLS/AT+opționale MARS RED CV 04 PCL
comanda pe 16 ianuarie, mașina sosită în țară pe 5 martie, certificat provizoriu completat pe 13 martie, mașina livrată pe 20 martie....de ce?
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=5&t=1598&p=97624#p97624
comanda pe 16 ianuarie, mașina sosită în țară pe 5 martie, certificat provizoriu completat pe 13 martie, mașina livrată pe 20 martie....de ce?
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=5&t=1598&p=97624#p97624