Buna ziua,
Din pacate intre trecerea dintre ani cineva mi-a lovit masina parcata si inca vreo 3.M-am prezentat la asigurator iar inspectorul mi-a dat procesul verbal de constatare cu care sa ma duc la orice service pentru a imi repara masina(stop stanga,bara de protectie spate si haionul putin indoit).Tinand cont ca masina e in garantie,in februarie face un an,am sunat la service-ul dealerului de unde am cumparat-o adica la IMG.Acolo mi s-a comunicat ca ei nu au incheiat contract cu BCR asigurari si ca fie o fac pe banii mei si ma duc la asigurator si imi iau banii(probabil mai putini decat devizul ca deh suntem romani) fie las masina in service si astept sa plateasca direct BCR,daca si cand vor.
Intrebarea mea este urmatoarea:
Ma pot duce sa imi repar masina la orice service fara sa pierd garantia?
In manualul de garantie scrie ca in caz de coliziune nu se aplica garantia.
[Accident] Accident problema
Re: Accident problema
...si eu cand mi-am luat masina cei de la IMG mi-au zis ca ei au contract direct cu BCR...ce oameni de kkt.
E posibil sa aiba cei de la MIT ...dar se pare ca lumea nu ii recomanda
E posibil sa aiba cei de la MIT ...dar se pare ca lumea nu ii recomanda
PROceed [Piston Grey] B - 41 - W U M
WUM de la vuuuuum:)

WUM de la vuuuuum:)

incearca si invers: vorbeste cu cel la care ai facut asigurarea, expune-i situatia si incearca sa iei ceva in scris de la el conform caruia daca iti repari masina pe banii tai ti-i recuperezi in totalitate.
KIA Cee`d 1.4 GSL BEST - Kompass Blue. B - 04 - YEH (Oh Yeah!). || 20.000 km
---- [LINK - jurnal de bord]
---- [LINK - jurnal de bord]
In Romania mai degraba iti ia decat sa iti dea asa ca slabe sanse sa se oblige cineva in avans la decontarea totala.
Pana la urma se poate face masina la orice service desi e in garantie?
La cate service-uri sunt si la recesiunea asta s-o gasi undeva cineva sa vrea bani chiar si indirect,prin asigurator:)
Daca IMG sau altii nu vor bani sa fie sanatosi:)
Pana la urma se poate face masina la orice service desi e in garantie?
La cate service-uri sunt si la recesiunea asta s-o gasi undeva cineva sa vrea bani chiar si indirect,prin asigurator:)
Daca IMG sau altii nu vor bani sa fie sanatosi:)
Eu mi-am schimbat bara din spate si mi-am indreptat aripa spate la MIT Motors acum 4-5 luni si a fost super ok. Apropo, a fost facuta prin BCR (aripa). Acum, depinde de tine.
Bafta!
Bafta!
Mandru posesor de Kia Cee'd 1,4 Best Abyss Blue
B 999 PNA
ODO: >100.000 Km
B 999 PNA
ODO: >100.000 Km
de la img am aflat ca de la 1 ianuarie bcr nu mai are decontare directa cu ei.o sa ma duc maine la centrul de daune din vitan sa deschid dosar de dauna si va spun dupa cum sta treaba.intrebarea mea este daca a mai fost cineva la centrul lor de dauna si imi poate spune care este cladirea,unde iau bon de ordine si toate cele.multumesc anticipat
2008 HB Best Kompass Blue 1.4 109
@Misu, e simplu de ajuns: cand vii dinspre Real spre targul de masini, la semafor inainte de pod faci dreapta si intri imediat la ei in curte.Cladirea e pe colt, inainte de ea e o sectie de politie.Iei bon de ordine de la receptie, au un display deasupra intrarii in biroul inspectorilor; cand apare nr. bonului tau de ordine pe acest display poti intra in birou.
Merge destul de repede, dar ma gandesc ca in perioada asta e destul de aglomerat...Bafta!
Merge destul de repede, dar ma gandesc ca in perioada asta e destul de aglomerat...Bafta!
LX Best 1.4 + GPL, machine silver, IF-07-SBI
Pentru reparatii ce nu implica obiectul supus garantiei ( respectiv partile mecanice , electronice, etc.) le poti face la orice service autorizat ( orice service care are contract cu bcr , reprezentatele altor marci, etc ). Daca exista parti ale reparatiei ce fac obiectul garantiei, atunci trebuie sa musai la un dealer Kia.
kia cee`d city 1,6 dsl hp 115 caluti
oil blue
oil blue
-
- danezul
- Auto: Cee'd LX Best 1,4 Benzina
Nu am sa inteleg niciodata de ce trebuie sa fim supusi presiunii, mofturilor generate de un lucru care mai mult decat sigur incalca legea. Nu poti cere unui cumparator sa faca asigurare la o anumita societate de asigurari. Parca traim intr-o economie de piata in care eu pot sa aleg pe cine prefer ca asigurator.
In plus cei de la asigurari indica fara probleme faptul ca masina poate fi reparata in orice service autorizat, iar distribuitorul, vanzatorul nu accepta decat numai cu o anumita societate. Parca suna a concurenta neloiala, preferentiala. Este hilar, jignitor la adresa celui care a cumprat un bun. Poate protectia consumatorului ar avea ceva de spus in acest caz.
Pai daca tot sunt atat de "ne....ti" sa dea o hartie ca accepta reparatiile facute de orice service, asta ca sa folosesc exprimarea asiguratorului si atunci banuiesc ca nu se va mai pierde garantia masinii. Este absurd, adica garantia se pastreaza si daca se schimba propietarul si o pierd pentru ca bunii dealeri nu au chef sa faca niste hartii absolut legale pentru a-mi putea repara masina.
Sunt curios sa vad deznodamantul acestei realitati triste. Cert, numai in Ro. se putea intampla.
Bafta. Drum bun si numai bine.
In plus cei de la asigurari indica fara probleme faptul ca masina poate fi reparata in orice service autorizat, iar distribuitorul, vanzatorul nu accepta decat numai cu o anumita societate. Parca suna a concurenta neloiala, preferentiala. Este hilar, jignitor la adresa celui care a cumprat un bun. Poate protectia consumatorului ar avea ceva de spus in acest caz.
Pai daca tot sunt atat de "ne....ti" sa dea o hartie ca accepta reparatiile facute de orice service, asta ca sa folosesc exprimarea asiguratorului si atunci banuiesc ca nu se va mai pierde garantia masinii. Este absurd, adica garantia se pastreaza si daca se schimba propietarul si o pierd pentru ca bunii dealeri nu au chef sa faca niste hartii absolut legale pentru a-mi putea repara masina.
Sunt curios sa vad deznodamantul acestei realitati triste. Cert, numai in Ro. se putea intampla.
Bafta. Drum bun si numai bine.
Kia Ceed 1.4 T-GDi 6MT BEST Blue Flame
ODO: 1200
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=165&t=25685
Cee'd LX Best 1,4 Benzina Mars Red Siguranta in trafic prin respect
BV 77 SPD ODO 141.520
Jurnal de bord http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?f=5&t=704 Stiri auto moto
ODO: 1200
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=165&t=25685
Cee'd LX Best 1,4 Benzina Mars Red Siguranta in trafic prin respect
BV 77 SPD ODO 141.520
Jurnal de bord http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?f=5&t=704 Stiri auto moto