Ma framanta o nedumerire. Am facut prostia sa nu comand si cablu iPod cand mi-am luat masina. Pe vremea aia nu aveam iPod si nici nu prea le suportam, insa acum am un iPhone si as vrea sa il conectez la sistemul masinii. Sigur ca o pot face foarte simplu conectant un cablu audio care sa iasa din ufa audio din iPhone si sa intre in mufa AUX a masinii, insa in felul asta trebuie sa playezmelodiile din iPhone si doar sa le ascult prin sitemul audio al masinii ceea ce nu ma multumeste. Vrea sa pot schimba melodiile din comenzile audio de pe volan si sa vad titlurile pieselor pe display-ul masinii. Stu ca se poate asta cu cablu pt iPod care era in optionale si pe car enu l-am luat. Am fost la un dealer apple (care zicea ca cunoaste foarte bine c'eed-ul) care a incercat sa ma convinga ca daca nu am comandat acel cablu odata cu masina, atunci masina nu are "pregatire pentru iPhone" care, mi-a explicat el, nu inseamna altceva decat ca mufa USB si cea AUX ar fi un pic decalate si nu in linie asa cum sigur (zice el) ar fi la mine. Mi s-a parut o tampenie sa faca asa si astfel sa iti limiteze posibilitatea sa poti comanda ulterior acest cablu. Am plecat de la el (oricum ei nu aveau acel cablu) si m-am dus a ma uit l amine in masina. Surpriza: mufele sunt decalate, deci nu sunt pe aceeasi linie. Ceea ce ma face sa cred ca daca fac rost de cablu am rezolvat problema.
Acum va intreb: are cineva cablul asta? daca da, cum arata mufa? Unde as putea sa gasesc unul? Pot sa comand la Kia? Pot sa adaptez ceva din comert?
thx
un fericit si entuziast posesor de c'eed