Neclaritati optionale KIA cee'd 1.4 LX
de acord ca anumite optiuni sa nu fie valabile - jante de 17, geamuri electrice spate, climatronic hai si kkaciunile de rasul curcilor gen manere vopsite si insertii de crom (mi se pare o tampenie sa faci versiune de baza deliberat mai urata, ca sa para aia full mai frumoasa - dar se practica). Diferenta o poate face tipul de motorizari valabile.
si vers de baza nu are aer cond. - ceva de speriat
si vers de baza nu are aer cond. - ceva de speriat
da Pasha, dar masina asta nu a fost facuta sa concureze cu Golf (apare golf VI la anul, VW a anuntat ca masina va costa o idee mai putin decat V-ul, prin nu stiu ce schimbari la sistemul de productie), Focus , 307 (apare 308 curand apropo, pozele oficiale sunt pe net deja), Astra, Megane ? Ori cu masina asta nu vor bate nimic pe nici o piata. Nici macar in Asia, unde marca KIA e invisa net de Toyota, Honda, Mazda etc...
Deci intr-adevar vs astra classic, octavia tour, logan...sa zicem ca merita. Insa VW e deja in teste cu modelul care il face in Austria, o compacta pt Europa centrala, de est, america latina si orient...o masina in 11k euro...sunt si ceva poze pe net, dar masina camuflata bine...pare un Jetta mai mic ca forma cel putin...si imi vine tare greu sa cred ca VW-ul ala nu ii va lua fata Ceed-ului pt intervalul 11-12k euro. Asa ca ramane intrebarea...ce a fost in capul KIA?? Ceilalti constructori se bat, fac discounturi de cate 1700-2000 euro ca sa aduca masina de la 14,5-15k in ~13k si sa isi mareasca vanzarile...iar KIA tocmai cand e in plin avant si curg comenzile...isi compromite piata stricand totul prin marirea pretului practic. Pentru ca sinceri sa fim, am fi trecut toti peste stangaciile aratate de dealeri, daca masina ramanea la fel...chiar si fara volan piele sau fara consola argintie...pt ca se merita si astea erau mici imperfectiuni. Dar asa, sincer...nu vad ce rost mai are.
Eu eram un cumparator de Ceed, imi luam 100%, dar asteptam motorul de 1.6 benzina. Ma avantaja si garantia, oricum tineam masina vreo 4 ani. Dar asa, nu imi mai vine sa dau 14k pe o KIa cand pot lua un Golf in banii aia...idee preconceputa nu e. Dar stiu ca merg la sigur si nu am surprize si mai ales la revanzare am si un atuu la pret, nu se devalorizeaza la fel ca o masina coreeana. Asta e, au avut idei bune, le-au aplicat prost si isi vor compromite si piata din Europa de Est. Si in plus nu inteleg de ce nu poti pune optionale oricum...adica vrei piele pe Base fara sa ai scrumiera, covorase si alte inutilitati aberante pt care dai 1800 euro in plus....pai iti pui piele...ca nu e pe gratis oricum, platesti pt ea si banii tot lor le vin. Din pacate e adevarat ce spune lumea...coreenii sunt departe de nemti si alte natii mature in segmentul masiv de vanzari.
Deci intr-adevar vs astra classic, octavia tour, logan...sa zicem ca merita. Insa VW e deja in teste cu modelul care il face in Austria, o compacta pt Europa centrala, de est, america latina si orient...o masina in 11k euro...sunt si ceva poze pe net, dar masina camuflata bine...pare un Jetta mai mic ca forma cel putin...si imi vine tare greu sa cred ca VW-ul ala nu ii va lua fata Ceed-ului pt intervalul 11-12k euro. Asa ca ramane intrebarea...ce a fost in capul KIA?? Ceilalti constructori se bat, fac discounturi de cate 1700-2000 euro ca sa aduca masina de la 14,5-15k in ~13k si sa isi mareasca vanzarile...iar KIA tocmai cand e in plin avant si curg comenzile...isi compromite piata stricand totul prin marirea pretului practic. Pentru ca sinceri sa fim, am fi trecut toti peste stangaciile aratate de dealeri, daca masina ramanea la fel...chiar si fara volan piele sau fara consola argintie...pt ca se merita si astea erau mici imperfectiuni. Dar asa, sincer...nu vad ce rost mai are.
Eu eram un cumparator de Ceed, imi luam 100%, dar asteptam motorul de 1.6 benzina. Ma avantaja si garantia, oricum tineam masina vreo 4 ani. Dar asa, nu imi mai vine sa dau 14k pe o KIa cand pot lua un Golf in banii aia...idee preconceputa nu e. Dar stiu ca merg la sigur si nu am surprize si mai ales la revanzare am si un atuu la pret, nu se devalorizeaza la fel ca o masina coreeana. Asta e, au avut idei bune, le-au aplicat prost si isi vor compromite si piata din Europa de Est. Si in plus nu inteleg de ce nu poti pune optionale oricum...adica vrei piele pe Base fara sa ai scrumiera, covorase si alte inutilitati aberante pt care dai 1800 euro in plus....pai iti pui piele...ca nu e pe gratis oricum, platesti pt ea si banii tot lor le vin. Din pacate e adevarat ce spune lumea...coreenii sunt departe de nemti si alte natii mature in segmentul masiv de vanzari.
Last edited by Sylver on 01 Jun 2007, 23:20, edited 1 time in total.
stii cum se pot salva? parerea mea: un discount de vreo 1500 Euro la Classic (astra are 1750, megane 2200, asa ca am pus ceva o idee mai mic discountul) si cred ca ar vinde iar masina. Desi atunci nu ar mai vinde Base deloc...dar per total ar fi o miscare inteligenta cred.
Ar trebui sa ne luam de ei macar asa..sa vada ca romanul nu tace din gura si s-a emancipat. http://www.kiaromania.ro/ -> la Sectiunea Contact pe puteti scrie..tot ce trebuie sa treceti e mail-ul vostru sa va dea reply. Eu le-am mai pus intrebari in trecut si mi-au raspuns dupa vreo ~4 zile.
Ar trebui sa ne luam de ei macar asa..sa vada ca romanul nu tace din gura si s-a emancipat. http://www.kiaromania.ro/ -> la Sectiunea Contact pe puteti scrie..tot ce trebuie sa treceti e mail-ul vostru sa va dea reply. Eu le-am mai pus intrebari in trecut si mi-au raspuns dupa vreo ~4 zile.
Last edited by Sylver on 01 Jun 2007, 23:30, edited 1 time in total.
opinia nemtilor e ca e nasoala si nu se merita - dar cum sunt nationalisti ei arunca cu r***t in orice nu e facut la ei, se gasesc si "teste" pe net ca Cee'd e mai naspa decat Gold (disperati de golful ala).
englezilor le place designul dar ei sunt in limba dupa ford focus 2 - si le place mai mult ala si nu inteleg de ce ar alege Cee'd.
opinii citite inainte de marea dezamagire
deci va povestesc ce am citit eu pe forumuri obiectiv nu de nervi
englezilor le place designul dar ei sunt in limba dupa ford focus 2 - si le place mai mult ala si nu inteleg de ce ar alege Cee'd.
opinii citite inainte de marea dezamagire

ma, la nemti a iesit asa: Ceed pe 1, Golf pe 2, Astra pe 3, Auris pe 4. Nemtii au zis ca Golf-ul e mai bun decat Ceed, insa avand in vedere ca Ceed costa mai putin, are 7 ani garantie si gama bogata de optionale (?! mda, ma intreb cum arata oferta la ei), merita sa fie pe 1. Si sa stii ca nemtii nu sunt nationalisti...daca te uiti un pic: Honda a iesit pe #1 la marca anului si Toyota pe 2 la ei...
Eu m-am referit la testul bild si la topul lor oficial facut de federatia lor...nu la opiniile soferilor/cititorilor.
Eu m-am referit la testul bild si la topul lor oficial facut de federatia lor...nu la opiniile soferilor/cititorilor.
Last edited by Sylver on 01 Jun 2007, 23:34, edited 1 time in total.
Eu as vedea lucrurile in felul urmator. Pentru cine vrea masina din stoc sa-i ofere variantele preechipate de ei: Best, Classic, Base, si care or mai fi ele cu conditia sa existe stoc.
Pentru cine va comanda configuratii atipice fata de ce stiu ei sa vanda, sa vina cu discounturi. Ar putea sa o mai dreaga in felul asta.
Pentru cine va comanda configuratii atipice fata de ce stiu ei sa vanda, sa vina cu discounturi. Ar putea sa o mai dreaga in felul asta.
din ianuarie pina in aprilie au vindut doua cerato. doua ! cite ceed base ? pai toate pe care le-au avut, doar alea din showroom au ramas shi alea nu-s base. or sa vinda. fitzi fara grija, ii doare in cot de sperantzele noastre, au oameni suficient de competentzi pe marketing. uitatzi-va cita reclama shi-au facut fara sa puna macar un numar decent de bannere, nu mai zic de campanie tv gen accent. or sa vinda, din pacate, ca nu meritau la pregatirea facuta lansarii shi statu' cu pantalonii in vine in fatza clientzilor.
later edit : era bun un chat la cum s-a scris in seara asta aici.
later edit : era bun un chat la cum s-a scris in seara asta aici.
eu ma refeream la parerea oamenilor de rand de pe forumuriSylver wrote:ma, la nemti a iesit asa: Ceed pe 1, Golf pe 2, Astra pe 3, Auris pe 4. Nemtii au zis ca Golf-ul e mai bun decat Ceed, insa avand in vedere ca Ceed costa mai putin, are 7 ani garantie si gama bogata de optionale (?! mda, ma intreb cum arata oferta la ei), merita sa fie pe 1. Si sa stii ca nemtii nu sunt nationalisti...daca te uiti un pic: Honda a iesit pe #1 la marca anului si Toyota pe 2 la ei...
- Vietnam
- Skywalker
- Auto: Sportage 2.0 DSL AT AWD HP
Hmmm reclama ieftina - vanzari mari ! Pai este perfect!!!! =D> Nu conteaza daca meritau sau nu, conteaza doar ca masina sa fie fiabila si sa aiba dotari multumitoare si atunci poti sa o cumperi direct de pe net.
CEE'd 1.4 Base GSL LX MT Abyss Blue 2007-2014
Sportage 2.0 DSL AT AWD HP ( 184 CP) SAND TRACK 2014 -
Sportage 2.0 DSL AT AWD HP ( 184 CP) SAND TRACK 2014 -