poate are limitator?

revin si eu la intoarcere de la Sinaia spre Bucuresti am prins si eu 190 si ceva km/h masina se comporta exemplar la drumul plin de denivelari. In cale mi-au stat doar farurile reglate prost ale celor de pe contrasens. Sa zicem ca am luat cam toate radarele de pe acest drum cu viteze cuprinse intre 145-160km/h (in localitati sau in afara lor).
Singurul lucru care a fost deranjat a fost copilotul...."Ma te-am lasat sa-ti faci damblaua dar nici in Bucuresti nu o lasi sa ma relaxez si eu putin?!?"
Pentru demaraj conteaza sa bagi intr-o treapta inferioara atunci cand ai pe cineva in spate dar ca sa prinzi viteza merge si cu treapta a 5a, doar ca desi pedala la podea apasata vitezometrul urca lin, nu agresiv.
-pe la 5000rpm am observat ca desii viteza creste,rpm cresc foarte usor
-sa nu ma intelegeti gresit nu am fost sa testez limitele masinii dar am intalnit o gramada de dobitoci si vroiam sa scap de ei....
-ca in final sa ma numar si eu printre ei
1.venea un peugeut 407 in spatele meu, m-am bagat pe prima banda regulamentar, doar ca in loc sa mentin viteza pe care o aveam am accelerat -am gresit
2.In Baneasa am dat semnal dreapta de pe a 3 a banda sa intru pe Jandarmeriei...m-am asigurat tot, dar cum am virat lin spre banda 2 aud un claxon prelung din spate ...probabil venea respectivul de pe prima banda si ne-am intersectat la jumate...ideea este ca nu vedeam de unde vine si am incetinit dar nu stiam pe ce banda sa ma bag ca nu stiam de unde vine claxonul...intr-un final s-au scurs cele 2-3 sec si a aparut si el langa mine ne-am salutat reciproc (in sensul bun) pesemne ca amandoi gresisem si ne-am continuat drumul...primul cu fabia pe care l-am salutat respectos, la restul nu mai aveam vorbe si degete destule ...cel putin la cei pe care i-am intalnit pana acum....respecte!