Preluare leasing
Forum rules
1. Postarea în regim „bazar” (bunuri personale: "vând 4 capace", "am 10 pixuri de la mama din America, vând 9 din ele, etc.) este neîngrădită membrilor activi, orice altă situaţie necesitând acordul adminilor.
2. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
3. Offtopicul este interzis
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice.
5. Orice activităţi care aduc atingere legilor în vigoare sunt interzise.
Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică ( clubkia@clubkia.ro)
1. Postarea în regim „bazar” (bunuri personale: "vând 4 capace", "am 10 pixuri de la mama din America, vând 9 din ele, etc.) este neîngrădită membrilor activi, orice altă situaţie necesitând acordul adminilor.
2. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
3. Offtopicul este interzis
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice.
5. Orice activităţi care aduc atingere legilor în vigoare sunt interzise.
Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică ( clubkia@clubkia.ro)
Preluare leasing
Ofer preluare leaasing pentru Kia CEED 1,4 GSL, abyss blue, versiunea BEST + scaune fata incalzite, ESP, jenti pe 195, clacson dual. Are 20.000 km si nici o problema. Rata e 221, 6 euro / luna cu tot cu TVA, mai sunt de achitat 3 ani fara 2 luni.
Kia Cee'd B-01-PWS, Abyss Blue 1.4 Base+ceva dotari[/b][/color]
Re: Preluare leasing
cf. calculelor mele mai sunt de dat ~7540E, cu tot cu tva.
Din cate stiu, la leasing exista o taxa reziduala care se poate plati la final sau pe parcurs.. tu cum ai facut contractul?
De cat timp o ai tu?
Si da, de ce o dai ?
Din cate stiu, la leasing exista o taxa reziduala care se poate plati la final sau pe parcurs.. tu cum ai facut contractul?
De cat timp o ai tu?
Si da, de ce o dai ?

KIA Cee`d 1.4 GSL BEST - Kompass Blue. B - 04 - YEH (Oh Yeah!). || 20.000 km
---- [LINK - jurnal de bord]
---- [LINK - jurnal de bord]
E o taxa reziduala de 2000 de euro la final.
Masina o dau din doua motive:
1. am primit masina de serviciu buna
2. in ultimul timp cam someaza - eu sunt mai tot timpul in delegatii- si e pacat de ea in acest caz
3. in actualele coonditii sa ma eliberez de rata pentru o masina care sta degeaba "it's a must"
Sper ca v-am lamurit
Masina o dau din doua motive:
1. am primit masina de serviciu buna
2. in ultimul timp cam someaza - eu sunt mai tot timpul in delegatii- si e pacat de ea in acest caz
3. in actualele coonditii sa ma eliberez de rata pentru o masina care sta degeaba "it's a must"
Sper ca v-am lamurit

Se pare ca nu se prea inghesuie llumea la Ceed Second totusi 
Cred ca nu o sa o mai vand totusi. Cu noul pret al benzinei incepe sa devina rentabila

Cred ca nu o sa o mai vand totusi. Cu noul pret al benzinei incepe sa devina rentabila