ornamente interior cee'd
- Vietnam
- Skywalker
- Auto: Sportage 2.0 DSL AT AWD HP
Aaaa pai asta este misterul ... ai ignorat "frumusete" de fata si atunci ea ti-a tras presul de sub picioare
Lasand gluma la o parte in mod normal masina ar trebui sa vina cu presuri standard de cauciuc ( indiferent de cat de ieftine sunt). E o chestie de bun simt. Ce ma intriga pe mine este ca nu vin standard odata cu masina ( de la fabrica) si trebuie sa le puna dealerii.... E cam ciudat.

Lasand gluma la o parte in mod normal masina ar trebui sa vina cu presuri standard de cauciuc ( indiferent de cat de ieftine sunt). E o chestie de bun simt. Ce ma intriga pe mine este ca nu vin standard odata cu masina ( de la fabrica) si trebuie sa le puna dealerii.... E cam ciudat.
CEE'd 1.4 Base GSL LX MT Abyss Blue 2007-2014
Sportage 2.0 DSL AT AWD HP ( 184 CP) SAND TRACK 2014 -
-
- 3/E
- Auto:
Post'ul e de pe alt topic, insa banuiesc ca discutia va continua si am mutat'o aici.Hansolo1 wrote:Am fost si ieri pe acolo...si nu l-am gasit pe agentul cu care am incheiat contractul...pe nume Lucian...cipe un coleg de-a lui si a zis ca tre sa apara seriile de la sashiu....doar atit mi-a zis......si ca se pot face comenzi la citeva chestii din optionale....cotiera (care ma itnereseaza) in jur de 90 de euro....hmmm mi se pare cam mult. La altele nu a shtiut sa zica nimic.
Mi se pare foarte scump ca de la 26 euro + TVA (30) sa se ajunga la 90 euro pentru consola cu cotiera, care pana la urma nu include nimic electric/electronic care sa dea bataie de cap la montaj. Evident ca decat sa dai 1 mil pe o cotiera din comert care sa nu se potriveasca cum trebe eu unul as prefera sa dau 3 mil pe cea originala, insa oricum mi se pare exagerat pretul.
Cu logica asta, proiectoarele de 65 euro + TVA (adik 78 in total) ar ajunge undeva la 230 euro

Ford - Fiesta - 1.4 tdci
-
- 3/E
- Auto:
CHair nu cred ca a primit cineva si precizarea asta ...
Mie nu mi se pare chair atat de imp sa aiba sistem de prindere. Pana acum in maisni am folosit numai covorase cumparate din magazinele de piese auto, fara sistem de prindere, insa cu ceva rici pe spate si se pastreaza la locul lor in mers, nu am avut probleme
Mie nu mi se pare chair atat de imp sa aiba sistem de prindere. Pana acum in maisni am folosit numai covorase cumparate din magazinele de piese auto, fara sistem de prindere, insa cu ceva rici pe spate si se pastreaza la locul lor in mers, nu am avut probleme
Ford - Fiesta - 1.4 tdci
-
- Auto:
-
- Auto:
AU NISHTE GAURELE IN CARE SA INTRE NISHTE KESTII DE PRINDERE DE PE PODEA, DAR MIE MI S-A PARUT K NU PREA SE POTRIVESC.AM INTELES K STAI IN DRUMU TABEREI, DAK VREI N INTALNIM S LE VEZI.kokolino wrote:covorasele de cauciuc pe care vi le-au promis cei de la MIT sunt cu sistemul de prindere pt cee'd sau sunt universale?
DA-MI PM DAK E.
ex: Kia cee'd 1.6 CRDi 115 CP Best; Vmax = 205 km/h; machine silver; ODO 212.000 km.
- Vietnam
- Skywalker
- Auto: Sportage 2.0 DSL AT AWD HP
Off-TOpic : Dre_Andrei daca vrei vorbesc cu cineva sa-ti repare capsa CAPS LOCK ca vad ca ti s-a blocat
Incep sa ma enervez
. Ce este aia gratis???? Adica ai impresia ca ai primit ceva pe care nu trebuia sa-l primesti? Cumva la Clasic Ex sau TX scrie ca dotari standard : covorase cauciuc????Daca scria, atunci intelegeam sa primim Base 1.4 GSL ( actual Best) fara covorase. Asa cum ar fi fost corect sa se scrie ca 1.4 GSL vine fara scut motor ...De fapt sa scrie ca varianta Clasic are scut protectie motor si atunci se subintelegea ca varianta LX sau EX nu au asa ceva. Ca vad ca aparatorile de noroi sunt standard la toate variantele.
Oricum, ce nu inteleg eu este faptul ca nu vin echipate standard cu acele covorase direct de la fabrica. De ce dealerul trebuie sa puna el acele covorase si nu fabrica .... Asta nu inteleg eu!

Incep sa ma enervez

Oricum, ce nu inteleg eu este faptul ca nu vin echipate standard cu acele covorase direct de la fabrica. De ce dealerul trebuie sa puna el acele covorase si nu fabrica .... Asta nu inteleg eu!
CEE'd 1.4 Base GSL LX MT Abyss Blue 2007-2014
-
- Auto:
1. Lucrez intr-un loc unde tot timpu scriu cu caps lock, si cand vine sefu abia am timp sa dau alt-tab, dapai sa mai apas si caps lock. Oricum, ideea e ca nu e stricata si ca prefer sa scriu un mesaj cu caps decat sa nu-l scriu. Care e problema?Vietnam wrote:Off-TOpic : Dre_Andrei daca vrei vorbesc cu cineva sa-ti repare capsa CAPS LOCK ca vad ca ti s-a blocat![]()
Incep sa ma enervez. Ce este aia gratis???? Adica ai impresia ca ai primit ceva pe care nu trebuia sa-l primesti?
2. Da, am primit ceva ce nu erau obligati sa imi dea. Cum la atatea marci, covorasele costa in plus [vezi dacia, citroen, peugeot, renault], nu vad de ce tu ai pretentia sa le primeshte fara sa le comanzi.
ex: Kia cee'd 1.6 CRDi 115 CP Best; Vmax = 205 km/h; machine silver; ODO 212.000 km.
la mine la serviciu s-au luat luna asta 5 VW de cate 22kEu fara TVA si 1 audi A6 de vreo 32k fara TVA, toate cu (,) cutii automate. (eu nu fac parte din beneficiari asa ca nu ma intereseaza detalii si nici nu le pot furniza).
ce vreau sa spun este ca nici una din masini, nu are covorase! audi are tapiterie crem, si urme pe locul soferului, pana a apucat asta sa-si ia de la primul peco un set de covorase. VW la fel!
si colegii mei au intrebat le rep-i si li s-a spus, citez:
"la cat ati dat pe masina va incurcati in o suta- doua de euro?!"
ce vreau sa spun este ca nici una din masini, nu are covorase! audi are tapiterie crem, si urme pe locul soferului, pana a apucat asta sa-si ia de la primul peco un set de covorase. VW la fel!
si colegii mei au intrebat le rep-i si li s-a spus, citez:
"la cat ati dat pe masina va incurcati in o suta- doua de euro?!"
1.6 DSL LP Base Pewter Beige + optionale
vrrrrroooooommm !!!!!! vrrrrroooooommm !!!!!!
www.erepublik.com
vrrrrroooooommm !!!!!! vrrrrroooooommm !!!!!!
www.erepublik.com
aia da!
oare au rota de rzerva?

oare au rota de rzerva?

Cee'd 1.4 GSL LX MT Machine Silver ."Ltd. Edition"
Jurnal de bord: http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?t=316
ODO 75000km
--------------------------
FOLOSESTE "SEARCH" INAINTE SA POSTEZI
POSTEAZA IN SECTIUNEA CORECTA
RESPECTA MEMBRII ACESTUI FORUM
ODO 75000km

deocamdata nu i-am facut nimic...
sunt prea ocupat sa o alerg, am fost putin surprins (placut) cand a venit masina si nu mi-a mai ars sa-i fac cinestie ce. eu zic ca arata bine asa cum e..la fascia aia ma ardea mai tare dar o las asa deocamdata, daca e sa o schim cred ca numai cu una de origine daca va fi disponibila, am pus niste huse in culuarea portierelor(partea de jos) vin bine, mai deschide un pic masina..tot e o schimbare.
cam atat...dar cine stie,pe viitor poate o sa-mi vina alti pitici...
sunt prea ocupat sa o alerg, am fost putin surprins (placut) cand a venit masina si nu mi-a mai ars sa-i fac cinestie ce. eu zic ca arata bine asa cum e..la fascia aia ma ardea mai tare dar o las asa deocamdata, daca e sa o schim cred ca numai cu una de origine daca va fi disponibila, am pus niste huse in culuarea portierelor(partea de jos) vin bine, mai deschide un pic masina..tot e o schimbare.
cam atat...dar cine stie,pe viitor poate o sa-mi vina alti pitici...

Cee'd 1.4 GSL LX MT Machine Silver ."Ltd. Edition"
ODO 75000km
ODO 75000km