ornamente interior cee'd

Cum se rezolvă diverse probleme
fara0nu1
Auto:

Post by fara0nu1 »

andrei bn wrote:Mi-oi lua niste covorase de guma odata si odata..
Au la reprezentante covorase originale din cauciuc care merg ca turnate te consta in jur de 250 lei (cu acte) - tva (fara acte).
Kia cee'd 1,4 GSL Best - Abyss Blue superba :-)
DJ >47k. km - 8 % _ 80% trafic de Bucuresti
Jurnal de bord
Un ingeras - si poze cu ea

javachris
Auto:

Re: ornamente interior cee'd

Post by javachris »

Eu am intrebat dealerul (OZ Marton Craiova) daca vine masina cu presuri de cand am comandat-o. Mi s-a spus ca nu. F. bine, m-am dus si mi-am cumparat ce presuri mi-au placut mie, 50 RON din Selgros. Cand mi-a venit masina, am aflat ca voi plati 280 RON presuri si alte cheltuieli logistice. Eu le-am zis ca deja am presuri. "Asta este politica firmei, nu livram masinile fara presuri" mi-a spus o maimutza de la showroom. Eu nu m-am mai apucat cu ea la cearta ca nu avea sens. Cand m-am dus sa imi ridic masina, am luat frumos dupa mine presurile, trusa medicala, extinctorul si triunghiul, si m-am prezentat la dealer. Evident ca au vrut sa ma taxeze cu 280 RON. M-am suit intr-un pro_cee'd expus la ei si am vazut ce presuri vroiau ei sa imi puna. Cauciuc ordinar care mai si mirosea urat. Si le-am aratat frumos presurile mele, din material textil full sintetic, cu prize pt mocheta pe care dadusem 50 RON si le-am spus ca nu vreau presuri de la ei. Atunci ei nu au mai avut ce sa zica, si din 280 RON cheltuieli "logistice" am mai platit 150 RON pt securizare carte, numere rosii, trecut noxe in carte, revizie inainte de vanzare si deceruire (adica spalare cu jet sub presiune). Dupa o socoteala simple presurile alea le luam de la ei cu 130 RON, aceleasi presuri chinezesti care le vazusem in Real cu 30 RON, si in Real aveau totusi adaos, fiind retail. Asa nesimtzire de adaos nu am mai vazut in viatza mea. Adica presuri originale Kia costau 30 Euro si ei cereau cam 40 pe niste jafuri.
Cee'd 1.4 Best 109 BHP Machine Silver AKA. Sparky

kiaceed
Auto:

Re:

Post by kiaceed »

andrei0241 wrote:Din optiunile din lista ptr Base nu erau dispinibile (din cele mai "populare") geamurile electrice spate doar. Iar cheia pliabila intr'adevar este 78 + 26 euro.
Eu credeam ca poate ai dat comanda dupa 1.06 si ma gandeam ca poate accepta ca macar cheia sa fie comandata suplimentar. :D
SALUT ...AS DORI SI EU SA SHT DE UNDE IMI POT COMANDA O CHEIE PLIABILA..K ASTIA DE LA MN DIN ORASH MAU ZAPACIT ...K MERGE K NU MERGE ...SA VADA LA BUCURESTI..V A ROG FRUMOS AJUTA TI MA SI P MN
APP ..DETIN UN CEE'D 1.4

radu84
BACK IN BUSINESS
Auto:

Post by radu84 »

javachris wrote: ... Cand mi-a venit masina, am aflat ca voi plati 280 RON presuri si alte cheltuieli logistice. Eu le-am zis ca deja am presuri. "Asta este politica firmei, nu livram masinile fara presuri" mi-a spus o maimutza de la showroom ...
Incredibil cata nesimtire pot avea. Dupa ce ca nu au dat nimic gratuit, vor sa iti bage pe gat niste jeguri de presuri... :|
Kia Cee'd kompass blue 1,4 GSL - CT 22 BAU
Album foto
ODO : 22.500km+

ddirectorul
Auto:

Post by ddirectorul »

salut. Ma intereseaza si pe mine o cheie pliabila (sunt gata sa inlocuiesc si alarma de pe masina „maat 679 hf iKey„ cu o alarma care lucreaza doar cu cheia masinii). Am intrebat la Reprezentanta RODAV Vaslui unde am aflat cu stupoare ca ei nu pot comanda asa ceva (cheie pliabila) motiovati de faptul ca daca imi schimba ceva imi pierd garantia la partea electrica :?: . Daca stiti vreo alta reprezentanta care face lucruri de genu asta anuntati-ma si pe mine.
Numa bine si la cati mai multi km fara probleme
cee'd sw 1.4 GSL BEST-black pearl + opt + stiker + cheie briceag
ODO 151000 +
VS-04-ASF
http://picasaweb.google.com/ddirectorul ... birx4e6sQE#

Post Reply

Return to “Tips & Tricks”