fericitule.
deci.. ca o recapitulare
alcatraz, gabs, radumc, iadinu si sonty vin sigur, da?
riky asteapta inca rezultatle de la bac si nu se stie daca ne va onora cu prezenta
Craiova TREZIREAAAAA !!!!!!!!!
iadinu (adika YO ) vine SIGURRRR shi se parte k shi cu "SAMINTZA" 

Riky daca vii te rog 2 stickere cu ClubKia, mai am un prieten care se inscrie shi el in club totr cu un Cee'd.
Miine pina la orele 14:00 trebuie sa termine de pregatit Fulgerul Albastru,
asha k se pare k nu mai vin cu Taxi 
nu shtiu kum am sa dorm in noaptea asta

Riky daca vii te rog 2 stickere cu ClubKia, mai am un prieten care se inscrie shi el in club totr cu un Cee'd.
Miine pina la orele 14:00 trebuie sa termine de pregatit Fulgerul Albastru,

nu shtiu kum am sa dorm in noaptea asta

Cee'd 1.4 Best LX MT Oil Blue, DJ-76-UPS
0745/262036
0745/262036
SALUT !
N-am reusit sa ajung sambata la intalnire, am fost retinut la birou pana la 14:30, iar dupa aceea a trebuit sa plec la Alexandria, cu familia.
sory...
N-am reusit sa ajung sambata la intalnire, am fost retinut la birou pana la 14:30, iar dupa aceea a trebuit sa plec la Alexandria, cu familia.
sory...
KIa Cee'd,1.4 black pearl
http://picasaweb.google.com/musuroi.radu/DSY
http://picasaweb.google.com/musuroi.radu/DSY
Salutare Craioveni 
Sunt asha de bucurossssssssss K am Cee'd-ul cel frumos
Am shi eu mashinutza mult VISATA, este SUPPPPERRRRR BETOOON.
Sunt convins k nu am ce sa mai adaug la capitolulu "sunt super incintat", pt k shi voi avetzi "samintza shi shtitzi cum este mashinutza...
cit de curind o sa aduc shi ceva poze( sa apuc sa-i fac o baitza k s-a pus praful pe ea de atitea "prezentari" de moda...
MA BUCUE k am Cee'd shi MA BUCUR k sunt in ClubKia

Sunt asha de bucurossssssssss K am Cee'd-ul cel frumos

Am shi eu mashinutza mult VISATA, este SUPPPPERRRRR BETOOON.
Sunt convins k nu am ce sa mai adaug la capitolulu "sunt super incintat", pt k shi voi avetzi "samintza shi shtitzi cum este mashinutza...
cit de curind o sa aduc shi ceva poze( sa apuc sa-i fac o baitza k s-a pus praful pe ea de atitea "prezentari" de moda...

MA BUCUE k am Cee'd shi MA BUCUR k sunt in ClubKia

Cee'd 1.4 Best LX MT Oil Blue, DJ-76-UPS
0745/262036
0745/262036